Şimdi Ara

345 Türkçe Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu zamana kadar çoğu sayıda tr denemesi çözdüm ama içlerinde en kaliteli olanı 345.İlk 2 denemesine kolay demiş fakat bence orta düzeyde ve diğer çözdüğüm denemelerinin geneline oranla aynı düzeydeydi fakat aradaki fark 345 tr çözerken gerçekten bir sınavda gibi hissediyorsunuz yani soru tasarımı kitapçık tasarımı farklı diğer yayınlardan.
    1.denemem 39d1y 31 dk
    2.denemem 37d 2y 1b 32 dk
    Süre olarak bu zamanlarda çözüyorum genelde ve nadiren geriye dönüp tekrar ediyorum fakat sınavda illa ki tekrar ederim.Denemeyi almak isteyenler eğer daha önce hiç tr denemesi çözmemişse almasın bence.Temeliniz varsa alın derim daha çok geliştirir.
    Bundan önce çözdüğüm tr denemeleri:
    limit,prf,hız renk,bilgi sarmal,paragraf olarak paragrafik ve paragrafiks denemeleri , 3d

• Benimde ilk 3 deneme 37-38 net gelmişti 4.denemesi 27-28 falan gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 345'in dil bilgisi ösymden uzak diyorlar doğru mu sizce ?
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    Diğer yayınlar ile aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    sadece biraz daha uzun, mesela 1 metin veriyor 3 4 tane de madde veriyor öyle sorular var, bir de zarf fiil yerine ulaç diyorlar edat yerine ilgeç vs vs bunların dışında gayet normal. dil bilgisi soruları için fazladan 4 5 dk verebilirsin kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 10 Mayıs 2020; 21:46:43 >
  • Dil bilgisi uzun olduğu için fazla süre gidiyor birazda zor ama paragrafları tam ösym lik

• 2019 tyt türkçesinde 36 - 4 yapmış biri olarak 345'in türkçe denemesinde özellikle dil bilgisi kısımının sınavdan çok uzak olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BeOSD kullanıcısına yanıt
    Sınavdan uzak ama çok güzel tekrar ettiriyor konuları. Bence onu da düşünmek lazım.

• Neresi sınavdan uzak anlamadım.

• ıwonderıfblood kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kapanışı bu denemeyle yaomayı düşündüm daha kalitelisi yok diye. Sınava 20 gün kala başlarım diye düşündüm. Karambole gider mi acaba

• Kapanış bununla yapılır ama benim elimde daha tr denemesi kalmadığı için bunu çözmeliyim.Tr her gün çözmezsem performansım düşüyor konuları unutuyorum.Sende varsa başka onu çöz sonra buna geç.

• çok kaliteli bir deneme 1. deneme 38d 1b 1y 30dk

• hocam diğer denemeleri görece düşük gelebilir.Dil bilgisi sınavdan daha komplike.

1.36d 4y
    2.32d 7y
    3.37d 2y
    4.35d 5y
    5.32d 7y
    6.25d 15y buralarda düşütü ama pek önemsemden çömüştüm
    7.28d 12y buraya kadar cümle bilgisi konum eksikti.
    8.32d 8y
    9.37d 3y az önce çözdüm.
  • Hocam seneye sınava gireceğim Türkçe çalışmaya başlıyacağım nasıl çalışmalıyım öneri veririmisiniz? Kitap da önerirsiniz sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.