Şimdi Ara

345 Kurumsal Ayt Deneme 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce çözdüm. Matematikte özellikle geometri çok zorladı. Fende de 4 tane dikkat hatam var. Toplamda 62 net yapmışım. Gerçek sınavda hedefim 69-70 net yapmak. Sizce bu sınava göre hedefime uzak mıyım? Bu denemenin zorluğu nasıldı sizce?

• Bende dün çözdüm
    mat 33/5/2
    Fen 34/5/1
    Normalde kaç net geliyordu denemelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şuan ellerinde 1 den 6 ya kadar kurumsal varmidır 345 in? Siz ne zaman aldıniz 4. denemeyi ?Çunkü şuan 7 yi cikarmak üzereler diye biliyorum.
    1 den 6 ya kadar tyt ayt alıp cozmek istiyorum şu 20 günde ama bulabilirmiyim meçhul

• Elward kullanıcısına yanıt
    genelde 60-70 aralığında geliyor bazen 70'in üstüne çıktığım oluyor. en son dün hız ve rengin kırmızısında 67 yaptım. Ondan önce palmede 73 yapmıştım. Çok değişiyor açıkcası ama bunda böyle yapınca moralim bozuldu. matematiğimde benim de 5 yanlış 2 boş var ama fende sizden iki tane daha fazla yanlış yapmışım. 4 tanesini dikkatli baksam doğru yapardım. sizce bu sınavın düzeyi nasıldı hocam? üstte de yazdığım gibi hedefim 70 civarı bir net yapmak. sizce yapabilir miyim? ben evde çalışıyorum durumumu soracağım kimse yok ben de buraya yazdım. :)
  • Septsept kullanıcısına yanıt
    hocam 3 gün önce işlere gittim orda gördüm bu denemeyi galiba onlar satıyormuş ama son bir tane 4. deneme kalmış. ben de sadece onu alabildim. 4 den sonrasına benim de ihtiyacım var ama nereden bulabilirim bilmiyorum.
  • murolik M kullanıcısına yanıt
    Hocam bence zor bir deneme sınav anı iyi geçerse neden olmasın

• Elward kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim hocam. Sizin hedef neresi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    345 Yayınları Kurumsal Deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.