Şimdi Ara

345. DÖNEM (NİSAN 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.370
Cevap
12
Favori
407.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 345. dönem asteğmen önce eğirdir dağ komando şimdi diyarbakır dicle kralkızı üs bölgesi

bana şafak sormayın kısa dönemler asteğmen şafak saymaz

hayırlı teskereler arkadaşlar

Orijinalden alıntı: mahho88

345. dönem asteğmen önce eğirdir dağ komando şimdi diyarbakır dicle kralkızı üs bölgesi

bana şafak sormayın kısa dönemler asteğmen şafak saymaz

hayırlı teskereler arkadaşlar

Torun astek olmuş da racon kesiyor. KD'lere iyi davran torun. Yoksa

Şaka bir yana, askerdeyken KD olarak astek arkadaşımın çok faydasını gördüm. Allah razı olsun ondan. En çok da k.çı b.klu uzman ve bçvş.ların astekleri kıskanmasına uyuz olurdum. Resmen çekemiyorlardı.

Kardeşim, çok şükür biz bitirdik kurtulduk, darısı başını. Allah yardımcın olsun.
  • Bitmiyor anasını satayım ya. Yol izni sevk kağıdını aldığımız ile göre mi, kütüğe göre mi, yoksa beyan ettiğimiz sevk kağıdında yazan adrese göre mi, yoksa ikamet adresine göre mi veriliyor. Bilgisi olan yazsın bi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tolgatorun

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorIron

Beyler Merhaba.

345 Kısa dönem askerim. Terhis tarihimizi tam olarak bilen var mıdır ? (01.10.2012 mi yoksa 30.09.2012 mi ?)
    Terhis Mahiyetinde izin'e (T.M.İ) hangi sabah çıkıyoruz ? 17.09.2012 mi , 18.09.2012 mi ?

Tüm 345 KD'ler 17 Eylülde çıkacağımıza inanıyoruz. Ama emin olamıyorum. Neden derseniz, Lanet olası Excel'de hazırlanan hazır terhis şablonlarında çıkış tarihimiz 18 Eylül görünüyor. Çünkü 31.03.2012 Duhülü tarihimiz. Üzerine formül olarak "6 ay" eklenilmiş. 6 Ay eklenildiğinde ise, Terhis tarihimiz : 01.10.2012 yapıyor. 12 gün izin + yol izni (1) dahil ettiğimde, çıkış tarihimiz 18 Eylül oluyor.

Biri benim bu tezimi çürütsün lütfen. Bana 17 Eylülde çıkılıyor ve kaynak da şurası şurası desin.

30 kasım askere katılma tarihimdi, 30 mayıs terhis tarihim. yol izin vs. toplam 4 gün tmi aldım ve 26 sı sabahında çıkıp gittim.
    yani 6 ay ekleme olayı doğru, 31 marttan 6 ay sonrası 31 eylül yapar ki eylül 30 gün olduğuna göre sizin terhis tarihiniz 1ekim olmalı.

hesap ortada olduğuna göre 12+1 şeklinde tmi alırsan 18i sabah çıkarsın gibime geliyor malesef.

eylul 30 olduğu için 1 ekim olur diye bişey yok.ayın kac gun olduğu önemli değildir martın son gunu askerlik başlıyorsa eylulun son gunu biter.eğer ayın kac gun olduğu önemli olsaydı biz aralık tertibinden 2 gun cok askerlik yapmazdık(subat 28 cektiği için)

şafak 42(1 gun yol izni)

hayırlı tezkereler devrelerim:)

Haklısın. Geçen bölük komutanımız da aynı şekilde, "Siz 17 Eylül'de çıkıyorsunuz değil mi ?" diye direkt sordu. Daha önce Ağustos Celbinde Kısa dönem askerliğini yapan bir arkadaşa sordum. Sizden öncekiler hangi tarihte çıktı diye. Direkt 17 Eylül dedi. "Hiç unutmuyorum, hiç biri izin kullanmamıştı" dedi.

tolgatorun'un da yaptığı açıklama mantıklı geldi. Boşverin Excel'i : )

Ay'ın 17'sine biletlerinizi ayırtın.
    Teşekkürler.

• 12+2gun yol izni 16 eylul benim.

Bu arada yol iznini sormuş bir arkadaş ; tamamen yazıcıyla alakalı bir olay diyebilirim bunun için..Bizim yazıcı bağlı bulunduğumuz askerlik şubesine göre yol izni veriyor..Yazıcınızla konuşun derim yol izni olayını ,ona göre bilet alın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 21 Ağustos 2012; 11:27:05 >

ses yok nerdesiniz beyler???şafak demiş 25 :)

Geldim kardeş şafak 25 atarsa 24 1 gün yol iznim var sence bittimi askerliğimiz :)
  • safak demis cek git bebegim uzaklara

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

ses yok nerdesiniz beyler???şafak demiş 25 :)

Geldim kardeş şafak 25 atarsa 24 1 gün yol iznim var sence bittimi askerliğimiz :)

aynı şafağımız:)şafak demiş cek git bebeğim uzaklara en guzel laf:)biter devrem mecbur biticek.casio saatime bakıyorum da zaman hiç durmuyo akıyo:)

• burdayız:)şafak 16 artık eylul ayındayız bitiyo sanırım:)görev ve nösetten 14 eylulde dusucem ne kadar acı değil mi:)
  • Atarsa 15 ulen yol iznim 1 gün 17 eylülde gidecem koskoca temmuz ve ağustos ayınıda yedik ulannn buraya kadar arkadaşlar harbiden bittimi inanamöıyorum ya

Atarsa 15 ulen yol iznim 1 gün 17 eylülde gidecem koskoca temmuz ve ağustos ayınıda yedik ulannn buraya kadar arkadaşlar harbiden bittimi inanamöıyorum ya

Dostum bilmem hatırlıyor musun? Şu yorumları yaptığımızda tarih 23 Haziran'dı; şimdi ne Temmuz kaldı, ne Ramazan kaldı, ne bayram, ne Ağustos! Bitirdik Allah'ın izni ile.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Keşan'dan sevgiler. Kaldı 84 ve Temmuz'a da girdik sayılır, Ramazan başladı mı; Allah'ın izni ile tamamdır bu iş, kafaca bitireceğim.

Aynen bnim gibi düşünüyorsun devrem ben eylülü saymıyorum bile

• Beyler şafak 12'ye kadar dayandı.Pazartesi günü torunlar da geliyor, bitirdik sayılır askerliği.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.