bence ilki bile güzeldi.Kolay-orta demesine rağmen. 37-3 yaptım.Sizde netler nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
bence ilki bile güzeldi.Kolay-orta demesine rağmen. 37-3 yaptım.Sizde netler nasıl? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hadi ya,gittikçe kolaylaşıyor mu hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 28 Nisan 2022; 15:12:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ya of ne alaka ya dershaneye gitmiyorum kimseyi göremiyorum çevremde soruyorum çok zorunuza gidiyorsa bakmazsınız yazmazsınız aaay bunaldım ya sizin gibilerden < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB2FFA9A5 -- 28 Nisan 2022; 19:0:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 bs ile karşılaştırabilecek var mı |
bu trip ne hocam internette herkesin gerçek netlerini söylediğini mi sanıyosunuz :D |
öyle bence.Kendim gibi sanıyorum herkesi,yalan söylersem ne olacak ki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
guzelmisss < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |