Şimdi Ara

345 Ayt fizik çok mu kolay ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AYT fizik adına 345 MF kazanım ve Nihat bilgin gibi kitaplarda zorlanmazken palme karaağac tarzı sayısal islemli soruların fazla olduğu kitaplarda aşırı zorlanıyorum sizce 345 MF n.b üçlüsünü birakmalimiyim sayısal kitaplara mi gecmeliyim ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Niye o kadar fizik adına zorluyorsun ki 345 bence sınavla oldukça tutarlı bir kaynak palme paraf çözdüm bunları toplasan bir 345 etmez bence

• Hocam 345 sinava daha yakin.Sınavda sayısal sorular az olacak.Mesela cozum 3d cok guzel bir kitap.Icinde yorum sorulari ve sayisal sorular var ama sayisal sorular o kadar guzel hazirlanmiski hem dusunmeyi arttiriyor hem de yorum yapma yetenegini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khomyuk K kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü başka kaynaklardan mesela MEB kitabı sayısal islemli mekanik sorularını yapamayinca iskillenmeye başladım.

• Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim umarım fazla sayısal gelmez gelirse de kolay olsun LYS soru bankalari gibi çıkmasın abimden kalanları direk iftardan sonra çöpe atcam 😁

• Sınavı meb hazırlamıyor hocam çoğu üniversite hocası hazırlıyor komisyonda meb den az kişi oluyor 2018 2019 mekanik sorularına bak inanılmaz kolaydı 345 in o ilk testlerini çözen biri 30 saniyede çözerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Fizik korkulu ruyamdi yıldızlarımz barisiyor mu bu konuyu açınca aceba .fdddd sağ olun bu arada

• Benim de korkulu rüyam nedense özellikle şu açısal momentum açısal ivme basit makineler felan nefret ediyorum 10 net çıkarsam çok sevinirim

• 345 ösym leri çöz her konunun özellikle manyetizma kısmı çok güzel

İnşallah olacak

Tamamdır abanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.