Şimdi Ara

345 ayt fen yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fizik desen birazcık zor. özellikle elektrik modern fizik uygulamaları vs fazla zor bence.

kiimya iyi aslında.

biyoloji apayrı sorular. bilgi sorusu az. yorum soruları kıl. hiç beğenmedim.

özellikle fizik hakkında yorumlarınızı merak ediyorum,

• fizikte yanlisim modern fizikten cikiyor cikarsa. kimya tam osym ayari zorluk olarak kasmamislar. biyoloji konusunda hemfikirim ben de begenmedim. paragraf sorusu gibi hepsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean-Baptiste Fourier

fizikte yanlisim modern fizikten cikiyor cikarsa. kimya tam osym ayari zorluk olarak kasmamislar. biyoloji konusunda hemfikirim ben de begenmedim. paragraf sorusu gibi hepsi.
    aynen hocam işte benim de öyle.

başka denemelerde ful çıktığı da oluyor fiziğin.
    bunun modern fiziği fazla zzor.
    eelektrikte de sıkıntılı sorular var. sığaç felan zorlamışlar.
  • Sadece 10.yu çözdüm biyoloji çok paragraf olması sorun değil ama değişik geldi sorular.Kimya normaldi fizik de bir tık daha kolay olabilirdi.Tabi benim çözdüğüm en son olduğu için diğerleri daha kolaydır muhtemelen ama beğendim ben.Zaten 345 olmasa ne çözücez endemik mi endemikte liderlik vasfı yok
  • Hocam fizik konusunda haklısınız yanlışlarım hep modern fizikten çıkıyor. Biyoloji konusunda size katılmıyorum tamam çok fazla yorum sormuşlar ama ösym de yorum sormuyor mu zaten? 2,3 soru bilgi oluyor bence sınava yakın bir deneme olmuş 345ten sonra çözüm 3dyide çözün hocam o da güzel bir fen denemesi.
  • Fizikte elektrik bana da zor geldi ama modern fizikte pek zorlandığımı hatırlamıyorum.
    Kimya tam olması gerektiği gibi.Ösym ayarında.
    Biyoloji evet hep paragraf yorum sorusu soruyor ben de o kısmını beğenmedim ama bi yandan da düşününce ösym de yorum soruyor o yüzden o da olması gerektiği gibi diyebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT mat ilk deneme
    geçen yıl açıldı
    Tyt Ayt matematik video önerisi
    2 yıl önce açıldı
    345 ayt matematik seviyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.