arkadaşlar yarın ki bütünlemeden geçersem bende aralıkta askerim hadi hayırlısı..::)
quote:
Orijinalden alıntı: mkabak_27
arkadaşlar yarın ki bütünlemeden geçersem bende aralıkta askerim hadi hayırlısı..::)
hayırlısı olur inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: mkabak_27
Hadi hayırlısı kardeş..
@senefro Birader dikkatimi çektin. Sen askersin dimi şu anda? Gayet güzel mobil takılıyorsun maaşallah. İnşallah biz de rahat bir yere düşeriz.
vay be.337 kd olarak askerliğimi kıbrıs güzelyurt/yeşilyurtta yaptım.cengiz topel kışlasında.ne günlerdi ne çabuk geçti.her türlü eğitimi gördük kısa dönem olmamıza rağmen.tatbikatlar araziler DENETLEMELER.ne çabuk bir yıl geçti.işime geri döndüm EVLENDİM.askerden öncesi çok hızlı geçer ama askerlik saat saat geçer.durmadan zaman sayarsınız elinizde olmadan.POŞET diye takılanlar olur.devrecilik yapmaya çalışanlar olur.
arkadaşlar benim zamanımda 331 ve 333 kd le bize yardım ettiler.bende sizlere yardım etmek isterim her konuda.ALLAH hepinize hayırlısı ile gidip görevinizi bitirip gelmenizi nasip etsin.
Beyler bende hayırlısı ile aöften 4.senemi tamamladım,Aralıkta kısa dönem yapmak istiyorum.Muayene cart curt için en son başvuru ne zamana kadar acaba?Geç kalıpta bi dahaki celbi beklemeyelimŞubeye telden ulaşamadım yoksa oraya soracaktım.Birde sınav varmış galiba kazanamazsan KD yapıyormuşsun,zaten bana y.subaylık çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Raimond
Beyler bende hayırlısı ile aöften 4.senemi tamamladım,Aralıkta kısa dönem yapmak istiyorum.Muayene cart curt için en son başvuru ne zamana kadar acaba?Geç kalıpta bi dahaki celbi beklemeyelimŞubeye telden ulaşamadım yoksa oraya soracaktım.Birde sınav varmış galiba kazanamazsan KD yapıyormuşsun,zaten bana y.subaylık çıkmaz
Sinav formalite bir kere onu söyleyeyim.ekim sonuna kadar vaktin var ama aralik kararin kesinse bir an önce subeye gidip islemlerini yaptirmanda fayda var..
341. Dönem olarak elimden geldigince yardimci olurum. Kaldi atarsa 129. Ilk 3 gùn haric zaman geciyor 1 ayi doldurduk ama hala acemilik bitmedi. Aksekiye gelenler cok rahat olucak.
Askerlikle ilgili her seyi unutun, burda bir tek havuzumuz eksik. =)
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
341. Dönem olarak elimden geldigince yardimci olurum. Kaldi atarsa 129. Ilk 3 gùn haric zaman geciyor 1 ayi doldurduk ama hala acemilik bitmedi. Aksekiye gelenler cok rahat olucak.
Askerlikle ilgili her seyi unutun, burda bir tek havuzumuz eksik. =)
beyler nazar değecek...
Kafanı yerlere vuracaksın keşke ağustos gelseydim diye :D Ne demek istediğimi usta birliğine geçince iyice anlıcaksın umarım hakkında hayırlısı olur
quote:
Orijinalden alıntı: Zaba
@senefro Birader dikkatimi çektin. Sen askersin dimi şu anda? Gayet güzel mobil takılıyorsun maaşallah. İnşallah biz de rahat bir yere düşeriz.
evet askerim:) Ama sandığın gibi rahat bi askerliğim yok, tek rahatlığım telefonu kolay kullanmam, ama keşke diğer sorunlar olmasaydı da telefon hiç kullanamasaydım...
quote:
Orijinalden alıntı: freeon
Kafanı yerlere vuracaksın keşke ağustos gelseydim diye :D Ne demek istediğimi usta birliğine geçince iyice anlıcaksın umarım hakkında hayırlısı olur
ne açıdan kafasını vuracak? merak ettim de...
iyidir iyidir aralıkta gidilir mis gibi bol hareketli bol denetlemeli günler görürsünüz zaman çok hızlı geçer. kafasını duvarlara vuran adam pısırıktır korkaktır ancak asker gibi askerlik yaparsınız.
Arkadaşlar dün itibarıyla tecilimi kaldırttım. Ben de 343. dönemim artık inşallah :)) Yalnız dikkatimi çeken bişey oldu. Tecil işlemini sadece bir dilekçeyle kırdılar. Hepsi bu kadarmış. Giriş katındaki asker arkadaş mutlaka muayene olacaksın demişti. Yahu ben geçen sene muayene oldum zaten, bir daha olmam şart mı diye sorduğumda evet şart olacaksın dedi.
Ama üst kattaki memurlar sadece dilekçemi aldılar, dosyam zaten önceki tecil işlemimde hazırlanmıştı, içine dilekçemi eklediler, elime de askerlik durum bilgisinde celp dönemi aralık 2011 gösteren bir kağıt verdiler yolladılar. Muayene falan etmediler. Muayene olmayacak mıyım dedim. Gerek yok dediler.
Ben de öylece çıktım geldim eve.
Şimdi sorum şu: Muayene almamaları normal mi ? Yoksa sonradan bu konuda bir sorun çıkarabilirler mi ?
Bir de bu saatten sonra yapmamız gereken bir tek kasım ayında bu meşhur sarı zarfı almak mıdır arkadaşlar ?
Sıkıntı yok aynen dediğin gibi kasimda gidip sarı zarfini alirsin biter iş kardeş..
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerbb
Sıkıntı yok aynen dediğin gibi kasimda gidip sarı zarfini alirsin biter iş kardeş..
Eyvallah kardeşim. Zahmet edip okuduğun için ve cevaplandırdığın için teşekkür ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: senefro
sınav yerini kasım ayında sarı zarfını alırken öğreneceksin. Ama ikamet ettiğin yere göre aşağı yukarı yerin belli, nerede oturuyosun?
izmir üçyolda oturuyorum kardeşim aşa yukarı neresi olur
quote:
Orijinalden alıntı: uniwalker
quote:
sınav yerini kasım ayında sarı zarfını alırken öğreneceksin. Ama ikamet ettiğin yere göre aşağı yukarı yerin belli, nerede oturuyosun?
Narlıdere İstihkâm Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı sınava burda girirsin büyük ihtimalle 50 soru var boş koymamaya bak ne çıkarsa bahtına ....
quote:
Orijinalden alıntı: gosphe11
quote:
quote:
Narlıdere İstihkâm Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı sınava burda girirsin büyük ihtimalle 50 soru var boş koymamaya bak ne çıkarsa bahtına ....
dediği gibi büyük ihtimalle narlıdere.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gosphe11
quote:
quote:
dediği gibi büyük ihtimalle narlıdere.
peki bu sarı zarf dedğimiz bizim silüsümüz mü oluyor.Kısacası ben kasım ayında sınav yeri icin şubeme gidicem sarı zarfıda alıcam sonna sınavıma giricem ve artık asal.com yada tsk sitesinden sonumu mu beklicem :)