Şimdi Ara

341. Dönem Manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
14.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 341. Kd olarak MANISA ALAŞEHİRdeyim. Burdakı egıtım alayına dusen cok var. İstanbuldan gelenler ıcın otogardan alasehıre sadece SARIKIZ turızm var, IZMIR otogarından Alaşehire yine SARIKIZ turizm yarım saate 1 otobus var. İstanbuldan 8 saat, İzmlrden 2 saat suruyor... şımdıden hayırlı teskereler torunnlarrr. :) ben genelde carsıdayım adresı cogunuz bana sorcaksınız alasehırde :)
  • Arkadaşlar yanınıza aman eşortman havlu vs.diş fırçası dahi almayın hepsi oradan veriliyor ve mecburi onları kullanman gerekiyor.banyo her sabah 5'de serbest yanlış yazılan şeylere bakmayın.mac3 jilet 5 lira.ayakkabı boyasına kadar alacaksınız.sivil eşyalarınızı unutun çıkana kadar bavulunuz biraz büyük olsun.ben havlu eşortman vs götürdüğümden patlattım bavulu pijama bile veriyorlar.Tek götürmeniz gereken şey ıslak mendil ve peçete,yerine göre küçük bir fener... atlet,don,çorap herşey veriliyor.Beni dinleyin rahat edin..
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Top. A. 3'üncü Top. Tb. 1'inci 155/39 mm K/M Ob. Bt. K.lığı
    KIBRIS
    bu kıbrısa nasıl gidiliyor ucaktan ındıgımızde hangı saat olursa olsun mınıbusler götürüyor mu acaba bır bılgınız varmı arkadaslar
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı İKMAL
    Statüsü Kısa Dönem Er
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 14'üncü Zh. Tug. Loj. Des. K.lığı K.lığı
    KIBRIS
    sametkalpakci.com
    sametkalpakci@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.