Şimdi Ara

34 FB 1907 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
33.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Can_vtec

Bmw kolpa Ferrari gerçek. Aracın modeli 599gtb 5999 cc V12 motora sahip tam 620 beygir gücünde

BMW M6 kesinlikle kolpa değil cevahir işmerkezine 34-FB-1907 ile parkederken gördüm Hakan Bilal Kutlualp'i
  • 34 FB 1905 (Front)

34 FB 1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav13

quote:

Orjinalden alıntı: Can_vtec

Bmw kolpa Ferrari gerçek. Aracın modeli 599gtb 5999 cc V12 motora sahip tam 620 beygir gücünde

BMW M6 kesinlikle kolpa değil cevahir işmerkezine 34-FB-1907 ile parkederken gördüm Hakan Bilal Kutlualp'i

Adam 6 ayda bir araba değiştiriyor. Aynı plaka 4. arabası E55 amg ,porsche cayenne turbosuna ardindan bmw m6 sina ve en sonunda ferrari 599 gtb sine taktırmış.

• Aha, fotoğrafta evim gözüküo..
    Ayrıca bu plakayı hiç görmedim bizim oralarda!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

şık olmuş mu? ()

34 FB 1907

hacı bunu nası yaptın yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

şık olmuş mu? ()

Ben de PhotoShop öğrenmek istiyorum.
    Başlamak için neler tavsiye edersin?

Eğer benim nasıl öğrendiğimi soruyorsan ben deneme yanılma ile öğrendim. Photoshop kullanan birini 2~3 saat izledim. Hangi tuş az çok ne yapıyor aklında kalmasa bile fikir sahibi yapıyor. Yine de paylaşım sitelerinde basit şeyleri gösteren videolar var. Youtube'da bile olabilir. Tabi önce programı bulup bilgisayarına kurmakla işe başlamalı.

• 34 fb 1907

bu plaka siyah bir jipte. Jipin sahbide aziz Yildirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 31 Temmuz 2007; 16:16:42 >
  • ya ben hala inanmıyom Bilal'in olduna bunun. bnce her gelen başkana veriyolardır bunu bitince başkanlık geri alıp yeni başkana verirler. mantıken böle olması gerekmez mi?
  • 34 BJK 1903 kime ait
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

bnce bu aziz babanındır ya 34 plakayı aziz başkasına kaptırmaz gibime geliyo

bnde 35 FB 1907 görmüştüm

Karşıyaka'da mı?

bben adnan menderes hava alanında görmüştüm öle bi plaka kamyondu yanlız

• quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

34 fb 1907

bu plaka siyah bir jipte. Jipin sahbide aziz Yildirim

http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#

Aracı sorgula Ferrari old. yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarcasm

34 BJK 1903 kime ait

öyle plaka olmuyor olsa olsa 34 BJK 34 olur :( o da 96 model yeşil renault da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 31 Temmuz 2007; 17:15:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

34 GS 1905 plakalı araç 98 model bir peugeot arabaya ait gs ve fb camiası arasındaki bütçe farkını burdan da açık ara görmüş olduk

34 GS 1905 PLAKA ADNAN POLATIN KLUP BİNASINDA Kİ OFİSİNDE DUVARIN DA ASILI BİLİP BİLMEDEN ATMAYALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciudad de México -- 31 Temmuz 2007; 17:16:39 >
  • azize ablanındır
  • gıdıgilin osmanın olması lazım
  • bu araba benim :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

34 GS 1905 plakalı araç 98 model bir peugeot arabaya ait gs ve fb camiası arasındaki bütçe farkını burdan da açık ara görmüş olduk

34 GS 1905 PLAKA ADNAN POLATIN KLUP BİNASINDA Kİ OFİSİNDE DUVARIN DA ASILI BİLİP BİLMEDEN ATMAYALIM

Atıcak bişeymi var kardeşim adam doğrusunu söylemiş gir şurayahttp://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp# 34GS1905 yaz bakalım ne çıkıcak sonra cevap ver

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

Adnan Polat sahtesini yaptırmıştır onun
  • Evet plaka hakkında bilgisi olanlar gerçekten doğruları söylemiş BMW'ye takılıydı ondan sonra da Ferrari'ye takıldı şu an Ferrari'de plaka.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın Range Rover jeep'inin plakası 34 FB 1907 değil,bilmeden konuşmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.