Şimdi Ara

337. DÖNEM (Aralık-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (2196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.922
Cevap
9
Favori
2.187.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21932194219521962197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan bu tek tip bilinçaltımıza fena işlemiş iyi mi..hala rüyalarımda kabuslar görüyom lan..askerlik tek tip 24 ay olmuş almışlar götürmüşler bizi askere sıraya girmişiz..sonra " ana kucağı değil laynn asker ocağıı" diyo uzman Hasan... sonra koğuuuş kaalkğğ çığlığıyla fırlıyom uykudan.. ne oluyo lan diyom neredeyim ben ..sonra bi cigara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakara makara

ulan bu tek tip bilinçaltımıza fena işlemiş iyi mi..hala rüyalarımda kabuslar görüyom lan..askerlik tek tip 24 ay olmuş almışlar götürmüşler bizi askere sıraya girmişiz..sonra " ana kucağı değil laynn asker ocağıı" diyo uzman Hasan... sonra koğuuuş kaalkğğ çığlığıyla fırlıyom uykudan.. ne oluyo lan diyom neredeyim ben ..sonra bi cigara..

dostum askerlik güzeldi yani ozmanki günlerimi düşününce özellikle alıştıktan sonra gelibolunun hakikaten bambaşka bir havası var herkese farklı gelebilir tabi koşulları itibariyle çok zorlukarıda oldu ama bunların insanı güclendirdiğine inanıyorum sonradan farkına varıyorsun tabi :)
  • Acemi birliğine gittim , aradan 1 hafta filan geçti hazırlandık ettik bir astsubay geldi ohaaa dedim şaştım kaldım , stargate universe deki young dı adam tıpa tıp aynıydı walla . Birde bi gün gece gökyüzünde yıldız geçidi sembolü oluştu , o gün bu gün o günleri unutamam adam tam tamına young dı walla yaw .

Askere gitmeden önce full bu diziyi izlemiştim etkisinde kalmışım belli ki .
  • Vay be gerçekten 3 yıl oldu çok şükür bu borcumuzu da ödedik. Tüm devrelere selam olsun.
  • nedense arada sırada bakıyorum ne topic miş bea :) geldi geçti...
  • gençler naberrr
  • 4 yıl geçmiş ama ilk günün her anı hala aklımda :)
  • KIRŞEHİR * MUCUR İLÇE JANDARMA 3377777777
  • UNUTMAYALIM,UNUTTURMAYALIM

337 EN KRAL DEVRE KİM NE DERSE DESİN

Erzurum Saim Tuna Kışlası
  • quote:

Orijinalden alıntı: importante

UNUTMAYALIM,UNUTTURMAYALIM

337 EN KRAL DEVRE KİM NE DERSE DESİN

Erzurum Saim Tuna Kışlası

AYNEN DEVREM
  • BURSA-GEMLİK/ASKERİ VETERİNERLİK OKULU.
    Kral devrelerime selam.6 yıl geçmiş vay be...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be arada vi özlüyorum sonra geçiyor aman kurtuldum diyorum garip bi duyguydu yinede selam herkese efsane bir dönemdik.. Çok kalabalık..
  • ŞIRNAK ULUDERE/ŞENOBA 337 KRALLLLLL
  • Neden 337 bu konu niye bu kadar uzamış gitmiş, efsane devre olma yolunda ilerliyor sanırım
  • Vatani görevini özellikle İstanbul'da Asteğmen olarak tamamlayan tüm devrelerime ve yine kalan tüm devrelerime selam olsun :) İstanbul 23. Motorlu Piyade Alayına ayrıyeten selamlar :)))
  • kıbrıs 14. tank taburu var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019 yoklaması alıyorum nerdesiniz devreler
  • Ağrı 12. Mknz. 337 KD nizamiyeci burdaa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemlik askeri veterinerlik okulu burda mi efsane devrelerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21932194219521962197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.