Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret .......
Yaw erken teslim olsak işe yararmı 10da yada 11de falan
quote:
Orijinalden alıntı: Awsful
işlemler dedikleri kadar uzun sürecekse ve girer girmez işlemlere başlayacaklarsa gecenin bi yarısına kadar beklemek zorunda kalmayız sanırım. 10 da çok erken yav.
quote:
Orijinalden alıntı: sagorias
quote:
işlemler dedikleri kadar uzun sürecekse ve girer girmez işlemlere başlayacaklarsa gecenin bi yarısına kadar beklemek zorunda kalmayız sanırım. 10 da çok erken yav.
Devrem 2de 3 te girip gece 2ye kadar bekleyeceğimize sabah erken gireriz,orda sıra bekleme işkencesine kalmayız
quote:
quote:
quote:
Devrem 2de 3 te girip gece 2ye kadar bekleyeceğimize sabah erken gireriz,orda sıra bekleme işkencesine kalmayız
o da doğru hocam. kaç gibi manisa'da olacaksın?
quote:
quote:
quote:
quote:
Sabah 6-7 gibi manisada olurum. İşte duruma göre bi çorba içeriz birazda gezer teslim oluruz
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Sabah 6-7 gibi manisada olurum. İşte duruma göre bi çorba içeriz birazda gezer teslim oluruz
ben de 7 civarı terminalde olurum. sana da uyarsa buluşalım, can sıkıntısı yaşamayalım yabancı memlekette. dediğin saatlerde de paşa paşa gider teslim oluruz.
Arkadaşlar manisa otogarını bilen varmı,orda buluşma noktası ayarlayalım Metro turizm varsa yada daha bilindik bi tane önünde 7-8 gibi buluşalım. Gelmek isteyenler pm den yada msn(mahmutgoktas@live.ru) den mesaj atsın konuşup ayarlayalım yeri.
quote:
Arkadaşlar manisa otogarını bilen varmı,orda buluşma noktası ayarlayalım Metro turizm varsa yada daha bilindik bi tane önünde 7-8 gibi buluşalım. Gelmek isteyenler pm den yada msn(mahmutgoktas@live.ru) den mesaj atsın konuşup ayarlayalım yeri.
dedikleri gibi işlemler uzun sürecekse akşam saatlerine kadar beklemektense orta bi saatte girmek en iyisi ben istanbuldan manisaya sabah 6-7 gibi varıcam. bi çorba kahvaltı falan edip kiler varsa girelim derim. bi otobüs firmasının yazanesinin önünde buluşmak ii fikir bencede. zaten birbirimizi tanırız.. saçlar kısa, manisayı bilmeyen etrafa boş bakan bir kaç kişi... donanım haber diye konuya girdikmi zaten gerisi gelir
23:45 izmir tur arabasıyla haremden yola çıkıyorum sabah 8 gibi otogarda olurum artık,
Ben de topçuyum Bu gece istanbuldan pamukkale turizmin 23.15 arabası ile gidiyorum manisaya, yine ist pamukkale 23.00 arabasında da forumdan olmayan bir arkadaşım var onla sabah terminalde buluşup öğleden sonra teslim olmayı düşünüyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: anakinn
Ben de topçuyum Bu gece istanbuldan pamukkale turizmin 23.15 arabası ile gidiyorum manisaya, yine ist pamukkale 23.00 arabasında da forumdan olmayan bir arkadaşım var onla sabah terminalde buluşup öğleden sonra teslim olmayı düşünüyoruz
pamukkale 22.30 arabasıyla 2 kişi daha geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: theBC
quote:
Orijinalden alıntı: anakinn
pamukkale 22.30 arabasıyla 2 kişi daha geliyor
İstanbuldan pamukkale 23:00 arabasıylada bende gidiyorum. ilk başta kamil koçtan alcaktık olmadı,bakalım pamukkaleden dün gece rezervasyon yaptırdım birazdan gdip alcam bileti
slm arkadaşlar..bende İstanbul'dan 23.15 ulusoyla gidiyorum. sabah 7 gibi otogar da oluruz heralde.. 7-8 gibi metro önünde buluşmak güzel fikir...gurolbekci@hotmail.com
Manisa Topçu olarak ben de varım
selam arkadaşlar. bende kısa dönem olarak manisa yolcusuyum. izmirde ikamet ediyorum doğma büyüme izmirliyim manisa garip oldu bnm içinde. ordan kıbrısa sallıyolarmış.
varmı aranızda kısa dönem yapacak olan??
birde manisa garajı ufak biyer. garajın otobüslerin girdiği kapı değil insanların girdiği kapısının önünde buluşabilirsiniz. bilmeyen arkadaşlar için söyledim
orda kaybolma gibi bi şansınız yok ;)
vaktiniz olursa ayn-ı aliye gidin bide nargile çay için seviyosanız ;)
Pm den mesaj atarsanız geldiğimde görüşürüz. ad soyad birlik tel vs
quote:
Orijinalden alıntı: tgmngrl
slm arkadaşlar..bende İstanbul'dan 23.15 ulusoyla gidiyorum. sabah 7 gibi otogar da oluruz heralde.. 7-8 gibi metro önünde buluşmak güzel fikir...gurolbekci@hotmail.com
sabah 6-7 gibi aynen manisadayım. bi arkadaşı demiş garaj küçük diye.. metro önündemi buluşuyoruz hep birlikte?? öğlen olmadanda teslim oldukmu, işlemlerde çok uzamaz umarım..