Şimdi Ara

3320 Çm ve yedek ekipmanlarıyla ilgili Video eklendi(Candoğan bey)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Candoğan bey makina bozulmadığından tayin olduğum yere bunu da götürücem.Götürürken amotrisörleri değişeyim diyorum.hangi model amortisör var bizimkinde resim ile yardımcı olurmusun?.Şu an ankaradayım. makina erzurumdbirde motor kontrol kartı demiştin makinadaki problemim için. onu internette filan bulamadım..Bana nerden temin edeceğimi yada link gönderirmisin;?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 22 Haziran 2013; 13:14:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Candoğan bey makina bozulmadığından tayin olduğum yere bunu da götürücem.Götürürken amotrisörleri değişeyim diyorum.hangi model amortisör var bizimkinde resim ile yardımcı olurmusun?.Şu an ankaradayım. makina erzurumdbirde motor kontrol kartı demiştin makinadaki problemim için. onu internette filan bulamadım..Bana nerden temin edeceğimi yada link gönderirmisin;?

bu tip kişiye özel sorularınız için mesaj atmalısınız.forumu meşgul etmemelisiniz.kişiye özel sorularınız için konu açtığınız da genel problemleri olan arkadaşların forumları alt sıralara düşüyor ve gözden kaçıyor .lütfen kişiye mesaj atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

quote:

Candoğan bey makina bozulmadığından tayin olduğum yere bunu da götürücem.Götürürken amotrisörleri değişeyim diyorum.hangi model amortisör var bizimkinde resim ile yardımcı olurmusun?.Şu an ankaradayım. makina erzurumdbirde motor kontrol kartı demiştin makinadaki problemim için. onu internette filan bulamadım..Bana nerden temin edeceğimi yada link gönderirmisin;?

bu tip kişiye özel sorularınız için mesaj atmalısınız.forumu meşgul etmemelisiniz.kişiye özel sorularınız için konu açtığınız da genel problemleri olan arkadaşların forumları alt sıralara düşüyor ve gözden kaçıyor .lütfen kişiye mesaj atın.

Candoğanın pm lere cevap vermediğini veremediğini bilmiyorsunuz sanırım...Bu şekilde olmasını istiyor..Hem genel sorun hep üst konudur zaten.Benim sorunum genel olmadığı için açılamazmı? bundan 3 sene önce de bu çamaşır makinası problemimle ilgili bir konu açmıştım.Ondan candoğanın cevabını alıntı yapıp devam edecektim fakat sorun oldu alıntı yapamadım.Bende yeni konu açmak zorunda kaldım..Olay bundan ibaret..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Candoğanın pm lere cevap vermediğini veremediğini bilmiyorsunuz sanırım...Bu şekilde olmasını istiyor..Hem genel sorun hep üst konudur zaten.Benim sorunum genel olmadığı için açılamazmı? bundan 3 sene önce de bu çamaşır makinası problemimle ilgili bir konu açmıştım.Ondan candoğanın cevabını alıntı yapıp devam edecektim fakat sorun oldu alıntı yapamadım.Bende yeni konu açmak zorunda kaldım..Olay bundan ibaret..

pm lere cevap vermezler tabi çünkü herkezin görmesi gerekiyor ki USTALIKLARI tescillensin.bende günde 20-30 tane pm.e cevap veriyorum.forumun içinde sessiz sakin takılıyorum.acemilik işte..

valla doğru söze ne hacet ama sağolsun candoğanda.:Onun tavsiyesiyle internetten Bm.Buzdolabı aldım.Çokta memnunum..Ama bugüne kadar buzdolapları hariç arçelik vs grubu tavsiye ettiğini birkez bile görmedim.

• quote:

Merhabalar. İlgili parçaları Arçelik yetkili servisinden temin etmenizi öneririm. Zaten pahalı parça değiller.

Herhangi bir Arçelik yetkili servisine gidip ARY3320 modeli(ya da sizdeki ARY3320S ise bu model) için 2 adet amortisör ve hız kontrol kartı (modül) istiyorum derseniz soru yaşamadan temin edebilirsiniz. Fotoğraf merak ettiyseniz paylaşıyorum:

Hız kontrol kartı

Amortisör (2 adet almanız gerekiyor)

Eğer makinenizin nakliye emniyet vidaları kayıpsa amortisörleri yeni taşındığınız evde takmanızı öneririm. Parçaların nasıl takıldığı konusunda daha sonra yardımcı olurum.

• quote:

pm lere cevap vermezler tabi çünkü herkezin görmesi gerekiyor ki USTALIKLARI tescillensin.bende günde 20-30 tane pm.e cevap veriyorum.forumun içinde sessiz sakin takılıyorum.acemilik işte..

Cevap vermeye niyetim yoktu ama; en başta amacınız nedir anlamıyorum. Bu saldırgan ve gereksiz kışkırtıcı yorumlarınızın altında bir sebep olmalı.

Ben bu forumda çok şey öğreniyor ve bildiğim her şeyi seve seve paylaşıyorum. Sayısı tahmin ettiğinizden çok daha fazla olan, her birine yetişmemin imkansız olduğu özel mesajlarda ve maillerde benzer konular sorulduğundan daha çok insanın görüp faydalanabilmesi adına foruma yazılmasını tercih ediyorum. Herkes karşısındakini kendisi gibi sanırmış. Sizin koltuklarınızın çok kabartılmaya ihtiyacı var ki her yazınızda tecrübenizi her zaman paylaştığınız konunun önüne çıkarıp bir de yetmiyormuş gibi beni de kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Ben kendimi hiçbir zaman usta veya üstad vs. olarak tanıtmadım. Doğru şeyler paylaşıyorum ki çok şükür bilgilerimden faydalanan ve değer veren insanlar var. Zaten paylaşılmayan bilginin benim gözümde değeri yoktur.

Benimle bilgi konusunda ukalaca yarışmaya çalışan insanları sadece bildiklerimle sınarım. Zira sizin yazılarınızdan da sektöre 5 yıldır uzak kaldığınız ve tecrübenizin tamiratla sınırlı kaldığı belli oluyor. Her insan kendini üslubu ve bilgi seviyesi ile belli eder, hiç merak etmeyin.

Bence sizin beyaz eşya bilginizi geliştirmekten evvel en önce insanlarla konuşma üslubunuzu düzeltmeniz gerekiyor. Saldırganlık ve çokbilmişlik insana huzursuzluktan başka hiçbir şey kazandırmaz.

Bu arada "herkez" değil, "herkes".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 12 Haziran 2013; 2:37:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Cevap vermeye niyetim yoktu ama; en başta amacınız nedir anlamıyorum. Bu saldırgan ve gereksiz kışkırtıcı yorumlarınızın altında bir sebep olmalı.

Ben bu forumda çok şey öğreniyor ve bildiğim her şeyi seve seve paylaşıyorum. Sayısı tahmin ettiğinizden çok daha fazla olan, her birine yetişmemin imkansız olduğu özel mesajlarda ve maillerde benzer konular sorulduğundan daha çok insanın görüp faydalanabilmesi adına foruma yazılmasını tercih ediyorum. Herkes karşısındakini kendisi gibi sanırmış. Sizin koltuklarınızın çok kabartılmaya ihtiyacı var ki her yazınızda tecrübenizi her zaman paylaştığınız konunun önüne çıkarıp bir de yetmiyormuş gibi beni de kendiniz gibi sanıyorsunuz.

Ben kendimi hiçbir zaman usta veya üstad vs. olarak tanıtmadım. Doğru şeyler paylaşıyorum ki çok şükür bilgilerimden faydalanan ve değer veren insanlar var. Zaten paylaşılmayan bilginin benim gözümde değeri yoktur.

Benimle bilgi konusunda ukalaca yarışmaya çalışan insanları sadece bildiklerimle sınarım. Zira sizin yazılarınızdan da sektöre 5 yıldır uzak kaldığınız ve tecrübenizin tamiratla sınırlı kaldığı belli oluyor. Her insan kendini üslubu ve bilgi seviyesi ile belli eder, hiç merak etmeyin.

Bence sizin beyaz eşya bilginizi geliştirmekten evvel en önce insanlarla konuşma üslubunuzu düzeltmeniz gerekiyor. Saldırganlık ve çokbilmişlik insana huzursuzluktan başka hiçbir şey kazandırmaz.

Bu arada "herkez" değil, "herkes".

Rahat ol Candoğan.Seni biliyoruz...Bu arada istanbula geleceğim 1 ayı geçmeden.Bir çayını kahveni içmeden geçmek istemem...Malum artık erzurum devrini kapatıp balıkesir devrini başlattım..İstanbul yakın,Hanım memlekette,Ben gezmelerde olucam ....Pm den cep numaranı atarsan gelmeden ararım müsaitmisin diye..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimin çocukluk yaptığını, seviye düşürdüğünü okuyanlar anlayacaktır. Daha pompanın markasını bile tam bilmeden yoğun imla hataları ile yorum yapılıyor. Neyse kızmıyorum, gülüp geçiyorum. Vakti boşa harcamanın ve terbiyesizleşmenin lüzmu yok.

Forumumuz bir tamirat uzmanı kazandı ise ne mutlu. Dilerim üslup ile imla da en kısa zamanda düzelir de forum ahalisi tecrübelerden faydalanır.
  • Google'da beyaz eşya konularını aratın bakalım ilk kimin yazdıkları çıkıyor. Yazdığım kitabı okumayın bana. Daha seviyeli, çocukluktan arınmış yazılarınızı görmek dileğiyle.
  • Kime laf anlatıyorum ki
  • quote:

Kime laf anlatıyorum ki

Candoğan ustam...Makine su boşalttıktan sonra az su yada su kalmayınca boşaltma pompası çalışmaya devam ediyorya.O zaman jov,jov,jov diye saniyede 2 kez aynı tempoda ses geliyor şuan makineden..Alttaki tekmeliğin ordaki vanayı açtım tıkanmışmı diye temizdi gayet.Makine çalışırken yaptım bunu ses tam oradan geliyormuş o borudan sesi çok daha açık olarak iletti bana,boşaltma yeri açıkken.arada böyle ses çıkartırken hafif köpüklü köpüklü su gönderdi sonra o javlama azaldı.Nedendir sence?
  • quote:

Kime laf anlatıyorum ki

Candogan bey selamlar. Üslup problemi olan kişilerle polemiğe gerek yok . Üzmeyiniz kendinizi . Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan ustam...Makine su boşalttıktan sonra az su yada su kalmayınca boşaltma pompası çalışmaya devam ediyorya.O zaman jov,jov,jov diye saniyede 2 kez aynı tempoda ses geliyor şuan makineden..Alttaki tekmeliğin ordaki vanayı açtım tıkanmışmı diye temizdi gayet.Makine çalışırken yaptım bunu ses tam oradan geliyormuş o borudan sesi çok daha açık olarak iletti bana,boşaltma yeri açıkken.arada böyle ses çıkartırken hafif köpüklü köpüklü su gönderdi sonra o javlama azaldı.Nedendir sence?
  • http://www.youtube.com/watch?v=mu_E9wuE5oc
    videoyu yükleyemedim nedense.Arçelik 3320 pomp problem diye aratılsa bulunabilir sanırsam..
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Eğer ses videodaki gibiyse bir problem yok çoğu makinenin pompası o şekilde ses çıkarır.
    Bakınız Bosch:
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Eğer ses videodaki gibiyse bir problem yok çoğu makinenin pompası o şekilde ses çıkarır.
    Bakınız Bosch:

Sağolun öyledir inşallah..Önceden böyle çıkarmıyorduda ondan sordum.

• Makinenin tahliye hortumunun konumuyla da alakalı bir durum hortum gevşek olduğunda da bu sesi çıkabiliyor. Sizin makinenizin aynısından kulladım o da böyle ses çıkarıyordu. İçiniz rahat olsun kesinlikle arıza değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Benim de Arçelik makinem var ve aynı sesi çıkarıyor. Ses normal çoğu çamaşır makinesinin pompası aynı sesi yapıyor, hatta makine ilk alındığı zaman servise kadar gidip sormuşluğum da vardır teknisyen oradaki makineyi çalıştırarak gösterdi artık yeni makineler böyle demişti. Eski makinemiz bu sesi yapmazdı. Sizin makinenin pompa sesi benimkine göre daha hızlı ama bir sorun yok.
  • quote:

Cihazınız normal çalışıyor. Pompa sesinin ritmi fazla geliyorsa su boşaltma hortumunun eğimi ile oynayarak durumu kısmen düzeltebilirsiniz.

Söz konusu ses pompalandıktan sonra hortumdan geri akan suyun pompa kanatlarına çarpmasından çıkıyor.

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Dün tanesi 5 tl den 2 amortisör ve 10 tl ye 2 kömür aldım..Eşyaları taşıdıktan sonra takacağım...Adam zaten dedi çm de su vermeme sulu çıkarma sorunu vs varsa ilk değiştireceğin şey pompa olmalı oda 18 tl birşey dedi.....Hız kontrol kartını ilk etapta değiştirme sorunun bitik kömürlerden olma olasılığı çok yüksek çümkü bu makinelerde genelde böyle oluyor dedi..Ayrıca resimdeki hız kontrol kartının üstündeki yazılar her 3320 de farklı olabilirmiş.Kendi makinen üstündekine bak ondan sonra sorun ondaysa ona göre vereyim dedi.(500-600 rakamları gibi.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.