Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutaykara

quote:

Orijinalden alıntı: Chatlak06

quote:

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

ulan hep şanssızız yine öle tam cenabet işi 331 açıklanmıo yaw

• Vay vay sıcacık yatağınızdan odanızdan ayrılıp gurbete gideceksiniz zor iş gerçekten ama dönüşte insanı bir huzur kaplıyor anlatamam, 325. dönemden torunlara selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demus

Acaba 5er 5er girmemiz mi lazım siteye?

ahahaha tuttum bunu çok sağlamdı
  • yok arkadaş yok!!! firefox googlechrome iexplorer heryerden deniyorum yok
  • yav bilet bulamıcaz tsk bari özel uçakla alsın beni gitmiyom lan....
  • beyler burayamı taşındık
  • yaw askerlik şubesindede sistem çökmüştü sonraki güne kalmıştık,buradada.efsaneyiz ama ne şanssızız yahu
  • bıde su pertem.....
    nedır yaww
  • Millet bu konuya geldi. Birkaç dk. ya bura da pert olur...
  • 39 oldu ama halen 330 yaaa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

quote:

quote:

quote:

quote:

Ulan o kadr bira içtim hala cin gibiyim ama açıklanan falan yok bu döneme kadar hiç böle olmamış

Tertip bende aynı şekildeyim baktım olmuyor kendimi biraya verdim :) hala bi kaç tane var ve sabaha kadar gider diyorum.. ama sabah olunca gene nereye gitceğimi bilmiyor olacağıma da eminim.)

kardeş ben tam 12 de eve geldim 4 tane 50lik 1 ttane 70lik açtim onlarda 8şişe falan edio soğuk soğuk içtik boğazlarda ağrıo şimdi. Herşey belli nete koymuo bekletiolar

Dostum belki de açıklandı bizim kafamız güzel farketmiyoruz:P artık kendimi böyle teselli ediyom napim.. ben 5 tane 50lik içtim 4 tane dolapta :D cilayı da viskiye yapcam :D sabahta birliğime teslim olim diyorum kafam olmuşken :)

Arkadaşlar zaman içme zamanı değil dua etme zamanı

dua edince istediğin yere gidiliyorsa bırakalım içmeyi..

Dua edince gideceğin yer belli olmuyor ama içince gideceğin sıcak bir mekan belli!!! belki yarın belki yarından da yakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

331. ana konusuna tıklayınca forum ana sayfasına yöneniyor :) DH bizim başlığa erişimi kapattı sanırım :) Cılkını çıkardık evet 331 iz biz :)

Hiç sorma. Bu sayfaları yıllar sonra torunlara gösteririz...

331 diye bir devre vardı interneti kitlediler abanarak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Vay vay sıcacık yatağınızdan odanızdan ayrılıp gurbete gideceksiniz zor iş gerçekten ama dönüşte insanı bir huzur kaplıyor anlatamam, 325. dönemden torunlara selamlar

selam olsun sana devrem şafak kaç ??? şafak cart curt haaa.....unuttukmu ne???? :D:D darısı aslan 331 lereeeeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakko27

EVET TERTİPLER DK.VE SKOR ALALIM

TSKSPOR : 331 - ÇİLEKEŞ TERTİPSPOR: 0

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutions

ASKERLİĞİ SEVERİM AMA BU AÇIKLANMAYAN SINAV SONUCU BENİ DELİ EDİYORRRRRRRRRRRRRR ULENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

• quote:

Orijinalden alıntı: efe8222

beyler burayamı taşındık

burdayız kardeşim ama sinir küpü olduk...
  • Arkadaşlar 50 kişilik paket toplanmadan sonuclara bakamıymusuz.eksik olanları bulmak lazım :D
  • BENİM F5 TUŞU VE BEN DAHA ÖNCE İDMANLIYIZ AÖF FİNAL SONUÇLARI AÇIKLANACAĞI ZAMAN DA BU ZÜLMÜ ÇEKMİŞTİK BERABER
  • 01.39
    330.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.