Şimdi Ara

3300 tl ye 4k 960m li canavar kaçırmayın derim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler takılırken denk geldim ihtiyacı olan kaçırmasin
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-y50-70-59-59k45759-4k-ultra-hd-dokunmatik-gaming-notebook-fiyati,212445.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sydn1205 -- 20 Ağustos 2016; 12:04:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4k cok gerekli birsey degil bunun fiyatı normal benim tavsiyem 1080p cunku 4k da cogu uygulamada zorlancak gidip 1080p de accaksınız dogal cozunurluk olmayınca goruntu keskinligini yitiriyor ayrıca 4k ekran enerji tuketiminde agresif. 4k filmleri olan cozunurluk duskunu arkadaşlar alabilir

• 4k yi görseniz bence böyle demezsiniz hocam 5.5 in telefonlarda bile çok tercih edilirken notebook da ciddi fark edecektir fiyat olarak uygun geldi bana ama tam bir sey diyemeyecegm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sydn1205

4k yi görseniz bence böyle demezsiniz hocam 5.5 in telefonlarda bile çok tercih edilirken notebook da ciddi fark edecektir fiyat olarak uygun geldi bana ama tam bir sey diyemeyecegm

Hocam telefon markaları 2kyı bile bıraktı. Bazıları full hdye döndü. Su listeden bakabilirsin. Zaten çoğu oyun bilgisayarı 4k çılışlı oluyor bir monitör alıp kullanılabilir diye düşünüyorum. Emin olmamakla beraber.

• 4k monitörler peynir ekmek gibi satılırken ust düzey ekran kartları 4k için satılırken niye bu kadar muhalefet oldunuz onu anlamadım

• Film dizi izlemek için alınır. Ekran kartı 960m oyun için ideal ama 4k oyun oynamak için ideal değil. 960m sonuçta 750ti düzeyinde bir kart ona göre düşünüp alınması lazım pil tüketimi de önemli. Fiyatına göre nasıl derseniz ben alınır diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesap001

4k cok gerekli birsey degil bunun fiyatı normal benim tavsiyem 1080p cunku 4k da cogu uygulamada zorlancak gidip 1080p de accaksınız dogal cozunurluk olmayınca goruntu keskinligini yitiriyor ayrıca 4k ekran enerji tuketiminde agresif. 4k filmleri olan cozunurluk duskunu arkadaşlar alabilir

diyelim 1080p ekran aldın
    ve aynı zamanda 4k bir ekran aldın
    işlemci ekran kartı falan hepsi aynı

1080li laptopunda oyununu falan oynadın filimini izledin doğal olarak max 1080de izleyebileceksin sonrada kapatın

4k li laptopunda 4kli filimini seyretin sonra çözünürlüpü 1080e getirip 1ci laptoptan aynı ekran görüntüsü almazmısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar monster pc alıcaktım şuanda bunu gördümde bir durdum yani bana monster ı mı önerirsiniz yoksa bunu mu şuan baya kafam karıştı
  • haimdall1234 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bence süper ya bilg alsam kesin bunu alirdim win 10 u almaya kalksan 300 tl hocam bunda win 10 var ,aşırı bi gaming performans almazsin ama 4k laptopda film izlemenin keyfini verecek alternatif yok bu fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: sydn1205

Hocam bence süper ya bilg alsam kesin bunu alirdim win 10 u almaya kalksan 300 tl hocam bunda win 10 var ,aşırı bi gaming performans almazsin ama 4k laptopda film izlemenin keyfini verecek alternatif yok bu fiyata

Ama şimdi oyun bilgisayarı alıyorum ben :) tabiki dizi ve film izlemeyide çok severim ama önceliğim oyun olduğu için..
  • 1080p yeterlidir 4k filmleri internetten izleme olasılığın cok düşük bulsan bile bitrateleri çok düşük diyelim torrenttan blueray buldun malum internet hızı ve adil kullanım kotası var. Gidip blueray cd si alamıcan laptopta sürücü yok duz cd bile takamassın ekstra aparat alman gerekcek bunların hepsini halledersen 4k yı kullanman avantajlı olcak ayrıca ekran camı mat degil ışıklı ortamlarda görüntü keyfini çok düşürcek bunları bi düşün tavsiyem monster 17inc 1080pli mat ekranlı bi model bulman

• haimdall1234 H kullanıcısına yanıt
    o zaman fhd 960m e yönel hocam 3.400 e var monsterın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.