Şimdi Ara

3300 TL TV Tavsiyesi SAMSUNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Limit 3300 Tl PS4 ve Pc bağlayacağım. mümkünse 140 ekran olsun. Fakat 120 ekran altındada olmasın. Samsung olsun.

• Ayrıca görüntü kalitesi
    h6500 den daha düşük olmasına rağmen daha uygun bir tv düşünürseniz 140 ekran olarak 2500 TL Tekno sa da
    http://www.teknosa.com/urunler/110015229/samsung-ue55h6270-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&utm_campaign=standart&cm_mmc=akakce.com-_-Comparison-_-Listing-_-Standart&v=1.92.1

Ayrıca Lg alternatifini de düşünebilirsiniz

• sizincadde S kullanıcısına yanıt
    sizce tavsiye ettiğiniz televizyonlarda input lag olur mu?
    ue48h6870 curved modelini düşünüyorum. PS4 ve PC için nasıldır.? Günlük kullanımda nasıldır?
  • gençüye kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    55h6500 model ile herhangi bir sıkıntı yaşamadı arkadaşım ancak tv nekadar hızlanırsa daha garanti gibi bir yorum duymuştum. 1000 hz kesin çözüm olabilir.
    UE-48H6870 kesinlikle güzel bir tv hatta benimde aklıma yattı büyüklük olarak ta tatmin edici 600 hz Fiyatı da diğer tv lere oranla oldukça cazip
    input lag kısacası görüntü kalitesini tv in kendine uydurma sırasındaki gecikme Sony kullanıcısı bir arkadaşımda bu sorunu duymuştum
    Ancak ultra hd tv lerde olma ihtimali beni düşündürüyor konu hakkında bilgi sahibi değilim maalesef ( ultra hd kullanmadım)

Oyun sırasında Tv özelliklerini kapatarak bu sorun aşıldığı söyleniyor
  • gençüye kullanıcısına yanıt
    VESTEL 47PF9090 47 duymuş muydunuz oldukça kaliteli bir tv ve uygun fiyatı dikkat çekiyor değerlendirmenizi tavsiye edebilirim
    http://www.sizincadde.com/vestel-47pf9090-47-120-ekran-3d-smart-full-hd-led-televizyon.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.