< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 12 Ağustos 2020; 23:25:14 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
33 K Bilgisayar Mühendisliği Tavsiye ?

-
-
Seneye ilk 10kya girip en kötü hacettepye vs gidebilecekse kalsın yoksa önermem. Büyük risk bu sıralama için.
AYBÜ Ceng için açtığım konuya gözatabilirsiniz ->
https://forum.donanimhaber.com/ankara-yildirim-beyazit-uni-bilgisayar-muhendisligi-hk-bilgi-ve-sorulariniz--144970093
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 13 Ağustos 2020; 0:24:45 > -
teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de 33k yaptim galiba aybü yazicam hocam cankaya tam burslu da gelebilir ikisi arasinda kaldim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usenol -- 13 Ağustos 2020; 0:38:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yok artık 33k'ya gelen üniversitelere bak 100k yapsan yazılmaz buralar sırf ceng seçicem diye sıralamayı çöpe atmasın popülizmin kurbanı oldu ceng yüzüne bakmayacağımız üniversiteler 33k dan yazılıyor şaka gibi -
beykent, beyazıt falan yazılmaz mı hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buraya da bakabilirsiniz hocam : https://forum.donanimhaber.com/dev-rehber-agu-bilgisayar-muhendisligi--144958200-3#145031498 -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beykent yazmamıştır inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neden
Okuyan arkadaşlarım var eğitim de öğrenci kadrosu da çok kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayı izle -- 5 Haziran 2021; 10:43:16 >
şansa bakın, adam 33 değil 30k yapsa dokuz eylül ceng veya hacettepe ie yazabilecekken 3k geri yaptı diye apartmanlara mecbur kalıyor... sebep olanlar utansın
-
Bu tür yakın sıralamalar da yatay gecis sansı iyi ortalama ile baya bi yüksek. Yine de haklısınız ama en azından telafi şansı biraz da olsa var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 5 Haziran 2021; 11:35:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PenanggalanBu tür yakın sıralamalar da yatay gecis sansı iyi ortalama ile baya bi yüksek. Yine de haklısınız ama en azından telafi şansı biraz da olsa var
hocam o da kulağı tersten tutmaya benziyor ya. millet deüde hazırlık okuyacak serbest bir seneyi izmirde geçirecek siz o sırada apartmanda simit kemirerek otobanı izleyeceksiniz. sonra bir yıl geçecek de iyi çalışacaksınız da başvuracaksınız da kontenjan denk gelecek de... ölme eşeğim ölme.
-
En azından şans var hocam :D Bakın bana ata ünide ybs okuyorum :D 1 yıl normal yks girer gibi tekrar hazırlanıyorum ortalamı da yüksek tutuyorum. Millet dediğiniz gibi boş boş tatile gideni gezeni eğleneni ama bazı amaçlar uğruna işte bazı şeylerden fedakarlık yapıyoruz. ha benim eşşekliğim de çok bundan önceki lise ortaokul hayatı falan ama olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 5 Haziran 2021; 11:40:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X