Şimdi Ara

33 erin şehit olduğu 12 yıl önceki (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makme2 -- 16 Ekim 2012; 13:24:38 >
  • Bir Türk dünyaya bedeldir lafını unutmayalım
  • hadepe
    pkk
    destekçilerine
    sözde demokrasi havarilerine
    aydın geçinenlere
  • Öcalan'a toplu ziyaretler başlıyor. Terör örgütü PKK yeni bir eylem planını yürürlüğe koyuyor. Terör örgütü Avrupa kamuoyunun daha çok dikkatini çekmek için şimdi de İmralı'ya tur seferleri başlatıyor.

Örgütün önde gelen liderlerinden Murat Karayılan'ın talimatıyla terörist başı Abdullah Öcalan'a toplu ziyaret eylemi başlatıldı. 80 kişilik ilk kafile yarın Van'dan hareket edecek. Diğer kafilelerin de başka noktalardan ve tarihlerde başlatılacağı öğrenildi.

Bu arada Batman'ın Beşiri İlçesi kırsalında 25 Ağustos'ta güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada ölü ele geçirilen terör örgütü PKK üyesi 7 teröristten "Rojhat" kod adlı Rıdvan Karakuş, Batman'da toprağa verildi.
    Cenaze yürüyüşünde birçok cadde, kitle tarafından trafiğe kapatılırken, kalabalık kitle, sık sık slogan attı. Cenazenin Yavuz Selim Mahallesi'ne girmesiyle birlikte mahalle sakinleri de cenaze yürüyüşüne iştirak etti.
    internethaber.com
  • hainlerin hepsi ortaya çıkıyor.biraz daha beleyip hepsini tespit edince gerekeni yaparlar galiba.yoksa işler eskisindende kötü gözüküyor.Irak'ta bazıları ülke kurma çabasına girince bunların bi tarafları kalktı.
  • okurken gözlerim doldu allah belasını versin bu terörün ve teröristlerin
  • Bu ülkeyi kimseye böldürmeyeceğiz.
    O cenaze töreninde alıcaksın hepsini gözaltına hepsine 10 ar gün gözaltı süründürücen adileri. O dehap ı da ....
    Raffaello hocam teşekkürler.
  • cehennemden-cennete arkadaşımızın bu konu hakkında hiç bir şey yazmaması bana çok manidar geldi. o ki her iki kelimesinden birisi askerdir. ordudur. acaba diyorum gazilerimizden birisinin "...kendilerine refakat eden tek bir askeri personel de...( yoktu)" sözü onu rahatsız etmiş olabilir mi?
  • bir de hakomako . ondan da tık yok.
  • 1- amerika etrafımızdki ülkeri içten ve dıştan hallertmyw çalışıp kuşatmya çalışıyor uyanın
    2-bu konuda ses çıkaranları ses çıkaranları para-güç-siyasi vs kullanarak susturmalar artıyor
    3-her kürt pkk lı değildir ama pkk sempatizanı kürtler sanki "birilkeri" düğmeye basmış gibi azıtmaya başladılar.cenazelerde gösteriler,bayramlarda övmeler vs.
    4-apo ne kadar sağ kalırsa o kadar başımıza bela olacaktır.bence "intihar" etmeli ve yanında bir silah veya jilet bulunmalı.edemezmi yani?
    5-size 3 site veriyorum
    burdaki askeri anılardan daha dehşet şeyler okuyacaksınız
    alttaki link derin konular var türkiye ile ilgili

www.pkkgercegi.net

http://www.gizlitarih.com

http://www.gazilerdergisi.com/

bu alttaki ise kurtuluş savaşında kıbrısta ve güneydoğuda savaşan gazilerin anıları ve şimdiki yaşamları
    valla devlet uğruna savaşanlara bakmıyor bunu öğrendim bir okuyun anlarsınız yazık valla yaw

6-iç savaş olursa amerikanın istediği olacak tek kurşun atmadan dışraıya karşı zayıf kalmış türk ordusunu ele geçirmek daha basit olacaktır
    7-bu gerizekalı pkk sempazitanı salaklar amerikaya güvenip "bağımıza kürdistan" düşünüyorlar ya kursalar bile-ki Allah göstermesin- bir kere bunlar birbirini miker,burda işi iyi olan kürt kalkıp oraya gitmez mesela tahtakaledeki satıcıları düşünün
    ayrıca amerika o kurdukları devletide daha kötü miker çok güvenmesinler.paravan devlet kurup yıkmak daha basittir.sanmasınlar iyi yapıyorlar.arapların tarihini okuyun arap sultabnları osmanlıdan ayrılmanın çok büyük bir hata olduğunu anılarında yazmışlardır
    8-bence bu gerizekalı ve ileriyi göremeyen bu okumuşu bile "cahil" kalmış "satılmış ve boş idea" sahibi sözde liderleri ve sempatizanları asla felah bulamazlar ama asla
    talabanin babasıda zamanın amerika başkanıkna kürt devletini sormuş aradan 30-40 yıl geçmiş hala aynı tarak
    e salakar böle fitne çıkarıp göt yalayacağınıza kardeş olup elin öküzüne karşı dursanıza.cezayiri "seven" fransız muamelesi göreceksiniz.sizde aynı muameleyi görünce kürtçe ağıt yakan analar göreceksiniz
    adam olmaz bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırık kalpli master -- 2 Eylül 2005, 23:42:07 >
  • size 1 pkk ile bizim mehmetçiğin anısı bakın bu verdiğim sitelerde daha ayrıntılısı bulunuyor

28 Ağustos 2005 Akşam

DAĞDAKİ HAREM

Yüksekova eski Belediye Başkanı, gazeteci Nejdet Buldan, PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan ile örgüt yöneticilerinin tacizinden bunalarak kaçan kadın militanlardan 10’uyla Avrupa’da görüştü. Kendisi de eski bir PKK’lı olan Buldan, bu röportajları ‘PKK’de Kadın Olmak’ adıyla kitap haline getirdi. Kitap, terör örgütünün bir başka çirkin yüzünü ortaya çıkardı. Kitaba göre elebaşı Abdullah Öcalan ile örgüt yöneticileri, çevrelerine topladıkları güzel kadınlarla ‘tatlı hayat’ yaşıyor. Elebaşılar, kendilerine direnen kadınlara karşı ‘cinsel terör’ uyguluyor.

Abdullah Öcalan, yakın çevresine alacağı kadınları hareme seçer gibi özenle seçiyor, her kadını kabul etmiyor. Öcalan’a yakın olmak için, “lise veya üniversite mezunu olmak, çekici olmak, gerekirse birlikte havuza girmek, masaj yapmak, ayaklarını yıkamak, ‘canım-cicim’ dediğinde gevşemek” gerekiyor. Öcalan’ın isteklerine boyun eğen kadınlar, dağda bile olsalar kremlerle, kınalarla ödüllendiriliyorlar.

ÇİRKİNİ SEVMEZ

Abdullah Öcalan ve diğer örgüt yöneticilerinin cinsel fantezilerine boyun eğmeyerek PKK’dan kaçan kadınlar yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Apo kadınlar arasında ayrımcılık yapıyordu. Çirkin kadın sevmiyordu. Biçime ve fiziğe müthiş önem veren biriydi. Lise, üniversite mezunu fiziği güzel olanlara canım-cicim dediğinde gevşeyenlere ve çok seçici yaklaşıyordu. Yoğunlaşma evlerinde neden hep güzel kadınların kaldığını sanıyorsunuz? Birlikte havuzlarda çekilen fotoğraflar var. Biz dağda acımızdan ölürken onlar saraylarda yaşıyordu. O saray sofralarına taş çıkartan sofralar bana haremleri çağrıştırıyor.”

CİLT KREMİ BİLE VAR

“Partide elit bir tabaka oluştu. ‘Merkezi bayanlar’ dediğimiz Öcalan’ın tanrıçaları olarak bilinen bir kesim var. Bu kesim savaşa katılmamış, zor alanların dışında, genellikle karargahlarda kalmış ve özellikle Öcalan’ın ‘Yoğunlaşma evlerinden’ geçmiş bayanlardan oluşmaktadır. Bu bayanlar örgüt içinde tam imtiyazlı konuma getirildi. Askeri eğitimden çıkmışız. Tek bir ağaç tek bir gölgelik yok. Ama yönetimdeki kadınlar için çadırlar kurulup gölgelikler yapılmış. Dağda bulunması çok zor olan kremler kınaları var. Elleri sıcak sudan soğuk suya değmiyor.”

“Yedi yıl savaştıktan sonra akademiye gitmiş, dönüşte yanımıza gelen bir kadın vardı. Akli dengesi bozulmuştu. Öcalan kendisine sarkıntılık yapmıştı. Yönetici tüm kadınların Şam’daki yoğunlaşma evlerinde kaldıkların öğrendim. Anlatıyorlardı, ayaklarını yıkadıklarını, masaj yaptıklarını, önderliğe bu hizmetleri yadırgayanlara ateş püskürüyorlardı.”

PEYGAMBER GİBİYDİ

“Abdullah Öcalan put biz de tapınanları haline geldik. Kendisini peygamber olarak ve bizi de tapanları olarak gösterdi. ”

“Kadın bir denge unsuru olarak kullanıldı. Askeri ve siyasi olarak erkeğin PKK’ya bağlanmasında, tüm alanlarda Apo, kadın kullandı. PKK’nın kadın mücadelesi bir kişiye odaklanmış bir mücadeledir. Salt Öcalan’ı esas alır. Kendisine peygamberlik ve tanrılık sıfatı verir. Çirkin bir şekilde kullandı aslında. Alet olmaması gereken bayanlar vardı ama herkes alet oldu. Kullanıldılar. Öcalan’ı tabulaştırdıkları oranda da kendilerini özgürleşmiş sandılar.”

Hayal kırıklığını infazlarla örttüler

“Zele kampında bilinçli olanlar kadar yaşları 13-20 arasında değişen hiçbir şey bilmeyen insanlar vardı. Herkes bilinen PKK ile katıldığı PKK’nın aynı olmadığı çelişkisini yaşıyordu. Doğal olarak da alanı kont- rol altına alabilmek için bazı insanlar mahkemeye çıkarılıyordu. Sonuçta öldürülüyorlardı. Öldürülenler için ise devlet ajanı deniliyordu.”

Aşk yasaklanınca lezbiyen oldular

“Bizden siyasi arkadaşlık dışında hiçbir ilişkinin kurulmaması isteniyordu. Bunun dışına çıkanlar çok ağır cezalara çarptırılıyordu. Aşk ve cinsiyet üzerine kurulu yasaklar ilacı olmayan müzmin bir yara gibi PKK’nın vücuduna işledi ve koktu. PKK’da kadın-erkek ilişkileri cinsel anlamda yok. Lezbiyenlik konusunda suçlanan bazı arkadaşların olduğunu duydum. Ama bu ne kadar gerçekti bilemiyorum. Bunun altında da Öcalan’ın yarattığı sistem var. Karşı cinsten birini sevmeyi yasaklarsanız elbette ortaya böyle sapmalar çıkar. Halbuki merkezi yönetimde olan her insanın bir sevgilisi vardı ve her baharda sevgili değiştiriyorlardı.”

Ne İsa’ya ne Musa’ya yarandık

PKK’ya yardım ettiği için JİTEM tarafından kaçırılıp öldürüldüğü iddia edilen Savaş Buldan’ın ağabeyi olan kitabın yazarı Nejdet Buldan, Yüksekova Belediye Başkanlığı yaptı.

Daha sonra Avrupa’ya kaçtı. PKK ile irtibatı bulunan Nejdet Buldan, Özgür Gündem Gazetesi’nde çalıştı. Buldan’ın bu kitabı bir kez ve 3 bin adet basıldı. Eylül 2004’te basılan kitap hâlâ tükenmedi. Çünkü DOZ Yayınevi yetkililerine göre kitap ‘Ne İsa’ya ne de Musa’ya yarandı.’ Kitap kimilerine göre PKK’nın propagandasını yapıyor kimilerine göre ise tam tersi mesajlar içeriyordu.

bu da bizim askerin anıları

Güneydoğu Gazisi Seyfettin Gündüz: RAHAT UYUYUN !

Gününüzde artık tüm dünya insanları savaşı istemiyor. kavga ve gürültüden uzak mutlu yaşam sürmek istiyorlar. Bu hepimizin doğal hakkıdır. Ancak insanların istediği herşey yerine gelmiyor, ya da her istediğimiz olmuyor. İşte Seyfettin Gündüz yaşamının baharında bir bacağından oldu. Şimdi ne olacak, olaylar nasıl gelişti, şu anda nasıl, Seyfettini nasıl bir gelecek bekliyor. İşte tüm bunlar hakkında, Seyfettin, eşi, kardeşi, annesi ve babası ile gôrüştük.

KSMG : Seyfettin bize biraz kendinden bahseder misin. ?

S. GÜNDÜZ: 1972 yılında Çavuşköyü'nde doğdum. İlkokul mezunuyum. Çiftçilikle uğraşıyordum.Evliyim, çocuğum yok. Annem, babam ve kardeşimle beraber yaşıyorum. !

KSMG : Şu anda ne gibi duygular içindesin ?

S. GÜNDÜZ : Bildiğİniz gibi bende herkez gibi normal biriyim. ilk ateşederken,ateş etmeden öncedüşünüyordum ancak malum bu can pazarı hele 1 -2 tane de vurduktan sonra kimse hiç bir şeyi düşünmüyor. Tabiiki, şu andaki ortamımda bir çok şey gözümün önüne geliyor, gidiyor. Bu olaylar devamlı rüyalarıma giriyor. Ancak zamanla bununda geçeceğini umuyorum. Tabiiki Gazilik gibi onurlu bir mertebeye ulaşmak çok güzel bir duygu ama giden bacağımda beni çok üzüyor

KSMG : Peki şu anda devletten neler bekliyorsun ?

S. GÜNDÜZ : Ben ilk önce madalya istiyorum.Tabii şu anda çalışamadığım için birazda maddi katkı istiyorum. Birde bacağıma protez takılmasını istiyorum. Daha önce konuştuğumuz yetkililer bunların hepsinin yapılacağını söylemişti, ancak şu ana kadar herhangi bir şey yok. Birde devlet dairesinde iş istiyorum.

Şu andaki terhisim çürüğe ayrılmış olduğumdan verilen terhistir. Bana herhangi bir sertifika vermediler.

Bu arada Seyfettin'in anne, baba ve, eşi ile de görüştük. Görüşlerini şöyle dile getirdiler.

Seyfettin'in babasının en büyük dileği terörün bir an önce sona ermesi ve diğer ana, babaların aynı ızdırabı çekmemesi, derken baba Gündüz'de oğlunun kopan bacağını gururla kucaklıyor. Başka çocuklarında aynı şekilde olmamasını temenni ediyor. Bizim en büyük sıkıntımız oğlumuz yaralandığında kendisinden uzun süre haber alamamamızın olmasıdır. Büyüklerden ricamız böyle olaylarda ailelere haber vermeleridir.

Seyfettin'in annesi ve hanımı ise vatan sağolsun demekle yetiniyor.

Bu röportaj 1994 yılı 90. sayımızdan alınmıştır. Neden tekrar bu röportajı yayınladık, aslında bu röportaj veya başka biri pek fark etmiyor. Dergimizi devamlı takip eden okurlarımız bunu farkedeceklerdir. Gençlerimizin sorunları sözbirliği etmişçesine hep aynı. İlgisizlik, duyarsızlık, Gazilik haklarından yararlanamayışları vb... bu Iiste uzayıp gidiyor. Peki neden ? Bu devlet bu kadar aciz içindemidir? Büyük Türkiye Cumhuriyeti bu evlatlarının yaralarını neden saramamaktadır?

Geçtiğimiz günlerde bir TV kanalında gazilerimiz ile ilgili bir proğram yapıldı. Eminim ki izlediyseniz sizlerde bizim gibi üzüntüden , bu gençelere sahip çıkamamanın verdiği vicdan azabından kahrolmuşsunuzdur. Arkadaşımız bacağını yitirmiş. Protez takılacak. Memleketinde kalkıyor Ankara'ya geliyor, maddi durumu bozuk, çalışamaz durumda ve Ankara' da tedavi süresince kalacak bir yeri yok, GATA'da kalamıyor, ordu evine müracat ediyor kalamıyor orada ses tonundan anlıyoruz bir kırgınIığı var bu kırgınlık tabiki vatanına değil, ilgisiz ilgililere. Gencimiz'in protezinin yurtdışında yapılabileceği söyleniyor, anlattığına göre Beş Milyon Türk Lirası otobüs parası veriliyor. Spiker şaşırıyor sizi uçakla gönderseler daha rahat olmazmıydı !

Bir tarafta Avrupa'da tek başına ne dil bilir , ne cepte parası , ne kalacak yeri vatan savunmasında ayağını kaybetmiş bir Türk genci, öbür tarafta cebinde milletin trilyonları ağzında puro elinde viski kadehi Avrupa senin Amerika benim .vatan evlatları ! Gurur duyulacak bir tablo! Bunun hesabını nasıl, kime vereceğiz ?

Yine bir Gazimiz gözlerini kaybetmiş, bir çocuğu var, soruyorlar oğlunuzu da oraya gönderir miydiniz. ? Cevap basit. Bu vatanın her toprağı bizim istediği yere gidebilir. Biz ona her zaman destek oluruz.

Dünyada eşine az rastlanır özveriye sahip bir milletiz. İçimizde öyle bir vatan aşkı varki, bu aşkı hiçbir şey öldüremiyor. Türk Milletinin büyüklüğüde buradan geliyor olsa gerek. Türkiye'de şu sıralar birileriyle gurur duyma yarışı başladı , bu furyada galiba esas gurur duyucağımız insanları gözden kaçırıyoruz. Bir ülkenin Şehitleri ve Gazileri o ülkenin onur kaynağıdır. ''Toprakları vatan yapan üzerindeki kandır'' işte bu kan şehitlerimizin, gazilerimizin kanı. Bu insanlara ikinci bir savaşıda biz yaşatmayalım. Layık oldukları değeri verelim. Bu konuda oldukça duyarsız olan politikacılarımız üzerinde baskı yaratalım. Dergimizde yayınIadığımız imza kampanyası formIarını fotokopi ile çoğaltın,diğer şirketlere fax çekin, bize ulaştırın veya doğrudan TBMM'ye gönderin. Sizlerin yapabileciği en güzel yardım budur.

Bu gençlerimizin bir an önce yaralarını sarmak, onları bu utanç tablosundan çıkartmak hepimizin görevi. Boş nutukları, vaadleri bir yana bırakalım vicdanlarımızla baş başa kalalım, gece sıcacık yatağınıza yattığınızda bir düşünün, şu anda sıfırın altında bilmem kaç derecede karın altında nöbet tutan gençleri , siz bunları düşünürken kimbilir belki bir mehmetçik daha hayata gözlerini yumacak, kimbilir belkibir mehmetçik daha gözlerini, kolunu bacağını kaybedecek, siz sıcacık yatağınızdayken bir ananın - babının daha yüreği yanacak, bir düşünün...

Ben görevimi yaptım vicdanım rahat diyebiliyorsanız Allah rahatlık versin.

Röportaj Hakan Altınsır (Yıl 1994, sayı 94)
    Yorum Levent Özkendirci (Yıl 1998, sayı 111)

http://www.pkkgercegi.net/pkk_teroru_ve_gercekler.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırık kalpli master -- 2 Eylül 2005, 23:57:32 >
  • Allaha şirk koşuyolar.Hemde bozgunculuk yapıyolar.Kuran-ı Kerimde bu tiplerden bahsediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 3 Eylül 2005, 0:10:04 >
  • apoyu uçursunlar, isterse dünya saldırsın bize.ben tek başıma kalsam bile savaşırım bu ülke için.ölürsemde VATAN SAĞOLSUN!!!

quote:

Orjinalden alıntı: kırık kalpli master

1- amerika etrafımızdki ülkeri içten ve dıştan hallertmyw çalışıp kuşatmya çalışıyor uyanın
    2-bu konuda ses çıkaranları ses çıkaranları para-güç-siyasi vs kullanarak susturmalar artıyor
    3-her kürt pkk lı değildir ama pkk sempatizanı kürtler sanki "birilkeri" düğmeye basmış gibi azıtmaya başladılar.cenazelerde gösteriler,bayramlarda övmeler vs.
    4-apo ne kadar sağ kalırsa o kadar başımıza bela olacaktır.bence "intihar" etmeli ve yanında bir silah veya jilet bulunmalı.edemezmi yani?
    5-size 3 site veriyorum
    burdaki askeri anılardan daha dehşet şeyler okuyacaksınız
    alttaki link derin konular var türkiye ile ilgili

www.pkkgercegi.net

http://www.gizlitarih.com

http://www.gazilerdergisi.com/

bu alttaki ise kurtuluş savaşında kıbrısta ve güneydoğuda savaşan gazilerin anıları ve şimdiki yaşamları
    valla devlet uğruna savaşanlara bakmıyor bunu öğrendim bir okuyun anlarsınız yazık valla yaw

6-iç savaş olursa amerikanın istediği olacak tek kurşun atmadan dışraıya karşı zayıf kalmış türk ordusunu ele geçirmek daha basit olacaktır
    7-bu gerizekalı pkk sempazitanı salaklar amerikaya güvenip "bağımıza kürdistan" düşünüyorlar ya kursalar bile-ki Allah göstermesin- bir kere bunlar birbirini miker,burda işi iyi olan kürt kalkıp oraya gitmez mesela tahtakaledeki satıcıları düşünün
    ayrıca amerika o kurdukları devletide daha kötü miker çok güvenmesinler.paravan devlet kurup yıkmak daha basittir.sanmasınlar iyi yapıyorlar.arapların tarihini okuyun arap sultabnları osmanlıdan ayrılmanın çok büyük bir hata olduğunu anılarında yazmışlardır
    8-bence bu gerizekalı ve ileriyi göremeyen bu okumuşu bile "cahil" kalmış "satılmış ve boş idea" sahibi sözde liderleri ve sempatizanları asla felah bulamazlar ama asla
    talabanin babasıda zamanın amerika başkanıkna kürt devletini sormuş aradan 30-40 yıl geçmiş hala aynı tarak
    e salakar böle fitne çıkarıp göt yalayacağınıza kardeş olup elin öküzüne karşı dursanıza.cezayiri "seven" fransız muamelesi göreceksiniz.sizde aynı muameleyi görünce kürtçe ağıt yakan analar göreceksiniz
    adam olmaz bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 3 Eylül 2005, 1:01:17 >
  • heeeey heeey heeey ne oluyor arkadaşlar benim yazım niçin yok burda yazımı kim niye hangi hakla sildi bunu burdan öğrenmek istiyorum........
  • quote:

Orjinalden alıntı: poligoli

heeeey heeey heeey ne oluyor arkadaşlar benim yazım niçin yok burda yazımı kim niye hangi hakla sildi bunu burdan öğrenmek istiyorum........

ne yazdın ki?
  • ya bu apoyu ziyarete gitmek nasıl oluyor ben anlamıyorum...diyelim ki amreika ladini yakaladı ve hapse attı ki atmaz idam edilir...ve binlerce insan ladini ziyaret etmek için harekete geçse bu insanların akıbeti ne olur?biz neyi bekliyoruz?bir terör örgütü liderini ziyarete gitmek onun kadar suçlu olmak anlamına gelmez mi?lanet olsun ne diyeyim.....
  • abi uzundu be ulem o kadar uğraşıyorum yazıyorum düşünüyorum böyle haber vermeden neden göstermeden siliiniyor mu yazılar valla ben bu işin peşini bırakmam arkadaşlar ne demek yani emeğe hiç mi saygı yok bu ne iş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

ya bu apoyu ziyarete gitmek nasıl oluyor ben anlamıyorum...diyelim ki amreika ladini yakaladı ve hapse attı ki atmaz idam edilir...ve binlerce insan ladini ziyaret etmek için harekete geçse bu insanların akıbeti ne olur?biz neyi bekliyoruz?bir terör örgütü liderini ziyarete gitmek onun kadar suçlu olmak anlamına gelmez mi?lanet olsun ne diyeyim.....

hakikatten iyi fikir be adamım gidelim bizde ladin e para yardımı yapalım veya eylemleri için fikir yürütelim şerefsizliğin bini bin para ne diyeyim:-(

3ekim seni bekliyoruzzzzzz

yalvarıyorum avrupaya ne oluuur almayın bizi içinize LÜTFEEEN!!!!!!
  • heeeey heeey heeey ne oluyor arkadaşlar benim yazım niçin yok burda yazımı kim niye hangi hakla sildi bunu burdan öğrenmek istiyorum........
  • bu apo serefsizi su an yanimda olsa once kollarini bacaklarini kafasini kirardim sonra sobaya atar yakardim hukumete sunu diyorum

piskopata bagladiniz
    yuregimi dagladiniz
    30 bin canim gitti
    serefsizi yedirdiniz

ve basbakan kürt sorunu vardir diyerek bu kopek soyunu yureklendirdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.