Şimdi Ara

33-37k aralığında neler yazılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edit:Say normalde dis dusunuyordum fakat sinav istedigim gibi gitmedi
    92 tyt 51.25 ayt obp 85.70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brsaktrk -- 3 Temmuz 2019; 14:41:8 >

• Hocam yanlış anlamayın da pazardan meyve sebze seçer gibi üniversite seçmek olmaz kusura bakmayın. Seçeceğiniz mesleği ömrünüz boyunca yapacaksınız. Öncelikle ben neye yatkınım, mühendisliğe mi ilgiliyim yoksa temel bilimler mi vs vs. gibi soruların yanıtlarını kendinizde aramalısınız. İsteyebileceğiniz bölümü belirledikten sonra bu mesleğin nerelerde çalıştığını, nelerle uğraştığına bakar kesin karar verirsiniz. Arkasından açarsınız yök Atlas’ı istediğiniz aralıkta üniversitelere bakar üniversitenin hocalarına bakarsınız, mezunları ya da öğrencileri ile konuşur bilgi alırsınız. Yoksa buradan ısmarlama tavsiyelerle olmaz bu iş kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş tm mi say mı sözel mi dil mi ne onu söyle yahu
  • dedex1277 D kullanıcısına yanıt
    Say hocam normalde dis istiyordum hayal yalan oldu
    92 tyt 51.25 ayt obp 85.70
    Bu sene kalabilir miyim mezuna bilmiyorum onun icin alternatif muhendislikler dusunmeye basladim ne onerirsiniz hocam?

• Gazi makina(ing) ve gazi ee yazabilirsin

• Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Gelecek vaad eder mi hocam makine okuyan varsa bilgilendirebilir mi ayrica ee ing degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uppp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppp

• gelirse itü mat mühendisliği
    gtü bilgisayar
    gtü yada gazi makine
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    gtü bilgisayar nasıldır hocam?
  • Uppp
  • lustral seyahat kullanıcısına yanıt
    Hocam veterinerlik hiç olmaz :(
    Başka bu siralama araliginda bana ne onerebilirsiniz?

• Uppp

• Hocam yanlış anlamayın da pazardan meyve sebze seçer gibi üniversite seçmek olmaz kusura bakmayın. Seçeceğiniz mesleği ömrünüz boyunca yapacaksınız. Öncelikle ben neye yatkınım, mühendisliğe mi ilgiliyim yoksa temel bilimler mi vs vs. gibi soruların yanıtlarını kendinizde aramalısınız. İsteyebileceğiniz bölümü belirledikten sonra bu mesleğin nerelerde çalıştığını, nelerle uğraştığına bakar kesin karar verirsiniz. Arkasından açarsınız yök Atlas’ı istediğiniz aralıkta üniversitelere bakar üniversitenin hocalarına bakarsınız, mezunları ya da öğrencileri ile konuşur bilgi alırsınız. Yoksa buradan ısmarlama tavsiyelerle olmaz bu iş kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pippuri -- 3 Temmuz 2019; 19:8:30 >
  • Sağlık mı istiyorsun mühendislik mi ona göre karar ver. Hiçbir meslek garanti değil artık öne çıkman lazım o meslekte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brsaktrk

gtü bilgisayar nasıldır hocam?
    mezunlardan biri forumda konu açmıştı, bayağı övüyordu bölümü. Yanlış hatırlamıyorsam Facebook ile mülakat yapmıştı falan..
    Konuyu bulursam link atarım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.