Bildirim
33-37k aralığında neler yazılabilir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş tm mi say mı sözel mi dil mi ne onu söyle yahu -
Say hocam normalde dis istiyordum hayal yalan oldu
92 tyt 51.25 ayt obp 85.70
Bu sene kalabilir miyim mezuna bilmiyorum onun icin alternatif muhendislikler dusunmeye basladim ne onerirsiniz hocam?
Gazi makina(ing) ve gazi ee yazabilirsin
Gelecek vaad eder mi hocam makine okuyan varsa bilgilendirebilir mi ayrica ee ing degil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uppp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uppp -
gelirse itü mat mühendisliği
gtü bilgisayar
gtü yada gazi makine -
gtü bilgisayar nasıldır hocam? -
Uppp -
Hocam veterinerlik hiç olmaz :(
Başka bu siralama araliginda bana ne onerebilirsiniz?
Uppp
Hocam yanlış anlamayın da pazardan meyve sebze seçer gibi üniversite seçmek olmaz kusura bakmayın. Seçeceğiniz mesleği ömrünüz boyunca yapacaksınız. Öncelikle ben neye yatkınım, mühendisliğe mi ilgiliyim yoksa temel bilimler mi vs vs. gibi soruların yanıtlarını kendinizde aramalısınız. İsteyebileceğiniz bölümü belirledikten sonra bu mesleğin nerelerde çalıştığını, nelerle uğraştığına bakar kesin karar verirsiniz. Arkasından açarsınız yök Atlas’ı istediğiniz aralıkta üniversitelere bakar üniversitenin hocalarına bakarsınız, mezunları ya da öğrencileri ile konuşur bilgi alırsınız. Yoksa buradan ısmarlama tavsiyelerle olmaz bu iş kusura bakmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pippuri -- 3 Temmuz 2019; 19:8:30 >
Sağlık mı istiyorsun mühendislik mi ona göre karar ver. Hiçbir meslek garanti değil artık öne çıkman lazım o meslekte.
mezunlardan biri forumda konu açmıştı, bayağı övüyordu bölümü. Yanlış hatırlamıyorsam Facebook ile mülakat yapmıştı falan..quote:
Orijinalden alıntı: Brsaktrk
gtü bilgisayar nasıldır hocam?
Konuyu bulursam link atarım.
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam yanlış anlamayın da pazardan meyve sebze seçer gibi üniversite seçmek olmaz kusura bakmayın. Seçeceğiniz mesleği ömrünüz boyunca yapacaksınız. Öncelikle ben neye yatkınım, mühendisliğe mi ilgiliyim yoksa temel bilimler mi vs vs. gibi soruların yanıtlarını kendinizde aramalısınız. İsteyebileceğiniz bölümü belirledikten sonra bu mesleğin nerelerde çalıştığını, nelerle uğraştığına bakar kesin karar verirsiniz. Arkasından açarsınız yök Atlas’ı istediğiniz aralıkta üniversitelere bakar üniversitenin hocalarına bakarsınız, mezunları ya da öğrencileri ile konuşur bilgi alırsınız. Yoksa buradan ısmarlama tavsiyelerle olmaz bu iş kusura bakmayın.
|
Benzer içerikler
- 12 sınıf 2 dönem obp etkiler mi
- robert koleji fiyat 2025
- sahibinden ritalin
- nesibe aydın fiyat 2025
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X