Bildirim
32XV733G toshiba paneli (LC320WUD-SCG1 LG ) hakkında bilgi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up yardım -
up -
bende merak ettim kullanan yok mu arkadaşlar ? -
tercihimi toshibadan yana kullandım ..umarım pişman olmam
albani 32-37 xv serisini tavsiye etmiyor...
panel olarak değişiklik yoksa 32XV733, LC320WUD-SCG1 LG panel kullanılmakta...ürün özelliklerinde(http://www.goodpanel.net/down/xshow-7374.html) s-ips olduğu , a-Si teknolojisini kullandığı bahsedilmiş. tecrübeli arkadaşlar gerekli bilgiyi(panel kalitesi) paylaşırlarsa mükemmel olur..
inputtag 80 ms --------------> oyun modunda 30 ms
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 9 Kasım 2011; 2:02:19 > -
bugün mağazalarda inceledim.. sd görüntüsü hiç hoşuma gitmedi..kontrast ayarı film modunda berbat ..dinamik ve normalde biraz normal...
hd kalitesi olarak plazma ve lg den iyi...renk tonlaması çok iyi ...40sl ile 40 xv arasında hiçbir fark gözüme çarpmadı ..(film)
sl yi tavsiye eden albami hocam gelsede ayrıntılı cevap verse... -
Albani hocam bu aralar forumda yok, burdan cevap bekleme ondan.
S_IPS panelse LGD bu panellerde iyileştirmeler yaptı, ürün yeni bir seri ise daha düşük siyahlar ve kronik IPS hız sorunu bir nebze giderilmiştir. Renkler zaten IPS de her zaman iyidir. -
merhaba 32 xv ve mv lg panel s-ips kullanıyor bizzat büyüteçle baktım balık sırtı.40 xv ve mv samsung panel olması lazım.
mağazada tvnin arkasına bakma şansınız varsa ürün kodunun yazdığı yerin altında yada üstünde tek büyük harf olması lazım.
K----samsung -
quote:
Orijinalden alıntı: gino
merhaba 32 xv ve mv lg panel s-ips kullanıyor bizzat büyüteçle baktım balık sırtı.40 xv ve mv samsung panel olması lazım.
mağazada tvnin arkasına bakma şansınız varsa ürün kodunun yazdığı yerin altında yada üstünde tek büyük harf olması lazım.
K----samsung
Lg olması iyi mi yoksa kötümü? -
sn ajanblue her panelin artı ve eksileri var okuduğumuz kadarıyla
yabancı bir forumda böyle bir sıralama yapılmış paneller için
http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1113353-lcd-matrices-differences-what-models-placed-2.html
44. gönderide karşılaştırmalar var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X