Şimdi Ara

32XV733G toshiba paneli (LC320WUD-SCG1 LG ) hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu panel in görüntü kalitesi nasıldır..s-ips midir..s-pva ya göre dezavantajı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 4 Kasım 2011; 23:38:22 >

• up yardım
  • up
  • bende merak ettim kullanan yok mu arkadaşlar ?
  • tercihimi toshibadan yana kullandım ..umarım pişman olmam

albani 32-37 xv serisini tavsiye etmiyor...

panel olarak değişiklik yoksa 32XV733, LC320WUD-SCG1 LG panel kullanılmakta...ürün özelliklerinde(http://www.goodpanel.net/down/xshow-7374.html) s-ips olduğu , a-Si teknolojisini kullandığı bahsedilmiş. tecrübeli arkadaşlar gerekli bilgiyi(panel kalitesi) paylaşırlarsa mükemmel olur..

inputtag 80 ms --------------> oyun modunda 30 ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 9 Kasım 2011; 2:02:19 >
  • bugün mağazalarda inceledim.. sd görüntüsü hiç hoşuma gitmedi..kontrast ayarı film modunda berbat ..dinamik ve normalde biraz normal...
    hd kalitesi olarak plazma ve lg den iyi...renk tonlaması çok iyi ...40sl ile 40 xv arasında hiçbir fark gözüme çarpmadı ..(film)

sl yi tavsiye eden albami hocam gelsede ayrıntılı cevap verse...
  • Albani hocam bu aralar forumda yok, burdan cevap bekleme ondan.
    S_IPS panelse LGD bu panellerde iyileştirmeler yaptı, ürün yeni bir seri ise daha düşük siyahlar ve kronik IPS hız sorunu bir nebze giderilmiştir. Renkler zaten IPS de her zaman iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Fw855C Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba 32 xv ve mv lg panel s-ips kullanıyor bizzat büyüteçle baktım balık sırtı.40 xv ve mv samsung panel olması lazım.
    mağazada tvnin arkasına bakma şansınız varsa ürün kodunun yazdığı yerin altında yada üstünde tek büyük harf olması lazım.
    K----samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: gino

merhaba 32 xv ve mv lg panel s-ips kullanıyor bizzat büyüteçle baktım balık sırtı.40 xv ve mv samsung panel olması lazım.
    mağazada tvnin arkasına bakma şansınız varsa ürün kodunun yazdığı yerin altında yada üstünde tek büyük harf olması lazım.
    K----samsung

Lg olması iyi mi yoksa kötümü?
  • sn ajanblue her panelin artı ve eksileri var okuduğumuz kadarıyla
    yabancı bir forumda böyle bir sıralama yapılmış paneller için

http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1113353-lcd-matrices-differences-what-models-placed-2.html

44. gönderide karşılaştırmalar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.