Şimdi Ara

32l * 3528 RGB Renkli LED Şerit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
814
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evlerinizde iş yerlerinizde dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz KUMANDALI 16 renkli şerit leddir.

fiyata kumandası dahildir. kumanda kontrol kartı incedir adaptör gibi kaba değildir, resimdeki adaptör şeklinde değil flash disk büyüklüğündedir. size sadece 12 volt adaptörü(evinizde illaki vardır mesela eski modemlerin adaptörleri) şerit ledin kontrol kartına takacaksınız ve kumandadan renk ayarı yapacaksınız.

her 10 cm ye bir kesim yerleri vardır.

Kumanda ile isterseniz animasyon ayarlayabilirsiniz.

ledlerin arkası 3M bantlıdır.

Özellikler:

* SMD3528 RGB Renkli LED Şerit
    * Hem Dış hemde İç Mekan esnek LED Şerit
    * Flaş, azalan ve artan ışık ayarlı
    * 24 Fonksiyonlu Uzaktan Komutalı
    * Kendi kendine yapışan çift taraflı bantlı
    * Kolay montaj
    * Her 9 Led'de kesilebilen Şerit Led
    * Esnek yapısıyla her yere sarabileceğiniz
    * Parlak ışık ve renk ayarı ile düşük ısı üreten Şerit Led
    * Giriş Voltajı: DC 12V(12V 2A 5M 3528 300LED için)
    * Açısı : 120°
    * Ömrü : 50,000+ saat

İlan üzerinden satış yapılmaktadır kapıda ödeme yoktur .

http://www.sanalpazar.com/5-Metre-Rgb-Kumandali-Serit-Led-Sok-Fiyat__isp24610629

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu27 -- 23 Haziran 2014; 20:00:04 >

• bunu nasıl kullanıyoruz ben anlamadım, kestiğimizde kesilen kısım yanıyormu (çok cahilce belki ama hiç bilmediğim bir şey)
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bunu nasıl kullanıyoruz ben anlamadım, kestiğimizde kesilen kısım yanıyormu (çok cahilce belki ama hiç bilmediğim bir şey)

kesim yerlerinden + ve - lere adaptörden kablo cekince kestiğiniz yerde yanacaktır ,

ya adaptörden kabo çekeceksiniz yada kestiğiniz kısımdan kablo ile uzatıp lehimleyeceksiniz.

ayrı bir yerde kullanacaksanız ayrı bir RGB led kontrol kartı kullanmak zorundasınız.

kestiğiniz yeri kullanma amacınıza bağlı olarak bir çok şekilde bağlayabilirsiniz.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    kesilen yere lehim ile kablo bağlanıyor diye biliyorum çöp olmuyor yani ayrıca kargo dahil olsa tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu27

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bunu nasıl kullanıyoruz ben anlamadım, kestiğimizde kesilen kısım yanıyormu (çok cahilce belki ama hiç bilmediğim bir şey)

kesim yerlerinden + ve - lere adaptörden kablo cekince kestiğiniz yerde yanacaktır ,

ya adaptörden kabo çekeceksiniz yada kestiğiniz kısımdan kablo ile uzatıp lehimleyeceksiniz.

ayrı bir yerde kullanacaksanız ayrı bir RGB led kontrol kartı kullanmak zorundasınız.

kestiğiniz yeri kullanma amacınıza bağlı olarak bir çok şekilde bağlayabilirsiniz.

ilginize teşekkür ederim.

• acaba yanlıs yeremi konu açtım. şimdi diğer konulara baktımda satış değilde kampanyalardan haberdar etmek için açılmışlar.

moderatörlerden ricam konu ilgili foruma taşınması . böyle bir satış forumu yoksa silinmesi.
  • fiyat 35 olmuştur kargo alıcıya aittir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şerit Led Bağlantı
    15 yıl önce açıldı
    LED AYDINLATMA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat düştü 5 metre RGB Kumandalı ŞERİT LED 32tl

http://www.sanalpazar.com/Fiyat-Dustu-5-Metre-Rgb-Kumandali-Serit-Led-32tl__isp24610629

kargo alıcıya aittir 24 saat içinde ilan kaldırılacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.