Şimdi Ara

32Gb SSD, mini itx 775 intel anakart, E5500 işlemci, 7' dokunmatik monitör, usb GPS, OBDII, vs.vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben elimdeki herşeyi satmayı düşünüyorum. Uzun süredir arabasızım, ne zaman alırım belli değil. Aldığımda tekrar toplarım diye düşünüyorum. Elimdekiler:

Xenarc 706 TSA monitör: 650nit parlaklığa sahip, cam gibi görüntülü, Tüm kabloları bir kutuya bağlıyor, kutuyu monitöre bağlıyorsunuz. Böylece monitörün arkasındaki dar alanda onlarca kablo ile uğraşmıyorsunuz. Kutunun VGA, DVI-D, 2 video input girişi mevcut. DVI girişi dijitaldir, dolayısıyla görüntüyü kayıpsız aktarırsınız. Titreme ve buğlu görüntü problemleri mevcut değil. Burada 390$ + Kargo. Türkiye'ye çok pahalı gönderiyor; ama burada ciddi bir indirim var. Normal şartlarda 420-440$ gibi bir fiyatı vardır. Fiyatı ve kutu ebadı sebebiyle gümrüğe takılır. Ciddi indirimle 682TL + Kargo ediyor. 620TL'ye ben veririm. Ürün çok sağlam bir ürün, bendeki de hasarsız ve tamirsizdir. Bu ürünün tek kronik problemi monitör kutu arasındaki kablo zamanla bozuluyormuş. Bendeki sağlam; ama 1-2 seneye bozulursa diye yedeği yolda. Yedek kablosu ve kaliteli 5 metre DVI uzatma kablosu beraberinde verilecektir. (Yedek kablo 25$, 5 metre uzatma kablosu 30-40TL değerindedir.)
     32Gb SSD, mini itx 775 intel anakart, E5500 işlemci, 7' dokunmatik monitör, usb GPS, OBDII, vs.vs.

Intel Mini itx LGA 775 socket, 1 PCI, DVI ve VGA çıkışlı anakart: 120TL ürünün 1.5 yıl daha garantisi vardır. kullanılmamıştır.

Core2 Duo E6550 işlemci dar soğutucu ile birlikte: 100TL

2Gb DDR2 800 low profile ram: 40TL

Cavalry storage Pelican 32 GB
    SSD Hdd:
    Burada 71$ + Kargo'ya satılıyor. Ben 110TL'ye veririm. Resimde gözüken sıcak silikondur. HDD'nin kağıdına denk geldiği için sökmedim. usb girişi de mevcut. Flashdisk gibi de kullanılabilir.

320Gb Sata 2.5" Hdd: 50TL üzerindeki kağıt montaj şekli sebebiyle çıkartılmıştır.

Usb GPS, SirfIII : burada 37$. 2 ay önce sıfır getirtmiştim. Paketinde duruyor, hiç kullanılmadı. 60TL'ye veririm. Su geçirmez ve mıknatıslıdır. Arabanın dışına koymak için çok uygundur.

ELMSCAN OBDII cihazı : Buradaki fiyatı 40$ + kargodur. Türkiyede 80TL'ye bluetoothlusu falan da vardır. Bunun çok daha problemsiz çalışacağını garanti ederim. ELMSCAN markası çok başarılıdır. Gene bu ürün sıfır ve hiç kullanılmamıştır. 2 ay önce aldım. Arabam olmadığı için bağlamadım. 60TL'ye veririm.

Joycon direksiyon kumanda: Bu ürün direksiyonunuzdaki düğmeleri bilgisayarınızda kullanabilmenizi sağlar. Hiç kullanılmadı sıfır. Gene 2 ay önce alındı. Buradaki fiyatı 40$ + kargodur. Ben 60TL'ye veririm.

carnetix 15W point of load: Bu ürün 5V çıkışlı 15W'lık bir regülatördür. Kasası arkada olup, önde çok elektrik çeken usb ürün kullanmak isteyenler, PSU'sunun yükünü hafifletmek isteyenler için idealdir. Gene 2 ay önce aldım. Sıfırdır. 25$ + kargoya satılmaktadır. 40TL'ye veririm.

Elimde repeater'lı 5 metre usb kablosu, 7'li usb hub, 3 usb hub'lı card reader da mevcuttur. Birkaç parça alan arkadaşların yukarıdaki şeylerden birine ihtiyacı olursa, yanında gönderirim. Ufak pazarlık payı vardır. Yazdığım tüm fiyatlar Amerika fiyatı olduğunu unutmayınız. Yazdığım fiyatlar makuldür.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenon -- 20 Aralık 2011; 16:15:43 >
  • ssd veya 320 gb hdd ile ilgili pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.