Şimdi Ara

32gb G2 mi Nexus 5 mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar beyler cümleten hayırlı ramazanlar.

Nexus 5 ve G2 arasında çok düşünmüştüm ve nexus 5'ten yana şansımı kullanmaya karar vermiştim ağustos ayı içinde alıyorum fakat araştırmalarım sonucunda g3 çıktıktan sonra 32gb g2 fiyatı nexus 5 fiyatına kadar inmiş kafamı çok karıştırdı şöyle söyliyim ben tamamen sadelik ve şıklıktan yana olduğum için nexus 5 bana daha yatkın geliyordu biliyorum herkesin görüşü ayrı ama bana nexus 5 daha cazip ve daha güzel geliyor. g2'de tip olduğuna inanmıyorum. Bu sene üniversiteye başlıyorum ve beni mezun olana kadar götürmesi lazım bu arada teknoloji manyağı bir insanım diyebilirim sürekli güncelleme ve geliştirmeleri göz önünde bulundurup en yeni şeylerden haber almalıyım bu konudada nexus 5 ağır basıyor malesef.

Görüşlerinizi alabilir miyim acaba? Fanboy'lar lütfen yorum yapmayın tarafsız arkadaşlar yaparsa sevinirim.

• Nexus 5 g2 ye göre daha hızlı daha stabil daha güncel ve malzeme kalitesi daha iyidir g2 nin kronik sorunları çekilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerinde haklısın @Lightr sonuna kadar birde uzun soluklu kullanacağım için sanırım nexus 5 mantıklı bir seçim diğer yandanda g2 nin özellikleri kafamı karıştırıyo
  • İki cihazıda kullanmış biri olarak G2 nin + sı sadece batarya ömrü ne yapsan telefonun şarzı bitmiyor.

Nexus 5 daha hızlı bir cihaz kötü falan değil tasarımını çok beğeniyorum. Telefon elinde yağ gibi akıyor yani elinde değil menülerde vs vs

Ek olarak G2 de çekim problemi var ben bu sorunu 2 G2 modelindede yaşadım sesini karşı tarafa duyuramıyorsun bazen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DALGIÇ ADAM -- 6 Temmuz 2014; 22:14:37 >
  • C5-03 kullanıyorum şuan symbian öldü zaten sanırım nexustan yana olucak kararım çünkü stabil ve sadelik benim baş tacımdır bu herşeyde böyledir diyebilirim yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
  • fkartal0010 kullanıcısına yanıt
    Nexus 5

• fkartal0010 kullanıcısına yanıt
    nexus 5'in g2 ye göre eksiği batarya ve kameradır. normal şartlarda g2 derdim ama sen zaten nexus 5 i tarif etmişsin. güncelleme demişsin nexus 5 bir güncelleme çıktığı an ilk o alır. tam sana göre birde uzun süreli kullancaksın saf android upuzun süre kasmadan donmadan götürür. nexus 5 alman daha mantıklıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni seyler derken.nexus guncellemeyi ilk alir 18 ay alir sadece resmi olarak..yani 12 ayi kaldi g2 de nexusta android L almis olarak kullancaksin yani,diger yandan kamera ve ses olarak ayni paraya nexus daha zayif,bataryayai hic soylemiyorum bile gun icinde cok kurcalarsan nexusla ikinci sarja takarsin performans olarak aynilar zaten

• Bu ikilem için çok araştırma yapmıştım yerli, yabancı forumlarda. 2 sine de sahip olduğunu ve kullandığını iddia eden birçok insanın yorumunu da okudum. Genel kanı 2si arasında fiyat farkı yoksa mutlaka lg g2. Fakat yurtdışında g2, nexus 5 den daha pahallı olduğu için, aradaki fiyat farkına değmez denilerek nexus 5 önerildiği durumlar olmuş. Stabilite konusunda g2 nin nexus dan bir farkının olmadığından ama bunun yanında batarya ve kamera açısından g2 nin nexus dan çok daha üstün olduğundan bahsedilmiş. Ben 2sini de mağazada inceledim. Nexus çok daha şık ve kaliteli duruyor ama g2 nin de kalitesiz hissettirdiğini söyleyemem. Güncelleme dediğin de, Google'ın sözüne göre 18 ay. 18 ay sonra nexus 5 in güncelleme alacağını kimse garanti etmiyor. Teknoloji manyağıysan zaten custom rom olaylarına falan da girersin muhtemelen, o zaman yazılım ayağında da bir fark kalmayacak neticede. Ben g2 nin daha mantıklı bir tercih olacağını düşündüm. Senin için de g2 daha uygun olacaktır muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.