Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (17 Mobil) - 1 Masaüstü17 Mobil
5 sn
44.834
Cevap
33
Favori
1.683.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım 29'a kadar çalışıyorum. Daha zamanımız var

Şu sarı zarfı almayan ya da randevu almayan bir tek ben kaldım galiba koskoca forumda...

• tamam ozaman devrelerim konuyla ilgilenen arkadaşlar erdem_usta devreme pm atsınlar bakalım kaç kişi olacağız ona göre karar veririz

Orjinalden alıntı: Erdem_Usta

Kasım 29'a kadar çalışıyorum. Daha zamanımız var

Şu sarı zarfı almayan ya da randevu almayan bir tek ben kaldım galiba koskoca forumda...

geçen hafta askerlik şubesinden mektup geldi banada ayın 28 ine öğleden sonra randevu vermişler. aradım 28 ine gelemem dedim onlarda ne zaman gelirsen gel ama gelirken diploma ve nüfüs cüzdanını getir dedi kapadı

• Kardeş,sen hazır bu fotoğrafı koymuşken bugün başıma gelen bir olayı anlatayım.Şirketimize sürekli malzeme getiren bir firmanın elemanı olan genç bir kardeşimizle aramızda şöyle bir diyalog geçti;

Eleman:Abi,sizle Pazar'a görüşürüz artık(üstümdeki FB sweetine ithafen söylüyor).
    Ben:Senin yaşın kaç evlat?

Eleman:14 abi
    Ben:Sen Kadıköy'de en son ne zaman GS galibiyeti gördün?

Eleman:Ses yok tabii
    Ben:9 yıldır Kadıköy'de yenemediğinize göre sen en son 5 yaşında gördün

Eleman:Ses yok yine
    Ben:Hatırlıyormusun?

Eleman:Ses yok yine
    Ben:hııı

Eleman:EZDİN ABİ BENİ YAW.

quote:

Orjinalden alıntı: metal85

Bende bir resim koymayı deneyeyim bari

(Orkun pm attım sana)

Bak neye niyet neye kısmet resim koyalım derken sayfa bilmem nesi olmuşuz

• Takma kafana,daha senin benim gibi alamayan çok kişi var.

quote:

Olmadı mevcut metal eşyalarınıza da birşeyler yaparız. Onun maliyeti sıfır. Çünkü Lazer makinesi var bizde..

Bir çok kişi, çakmağa, Cep Telefonuna ya da mp3 çalarına yazı veya desen yaptırdı.

Mesala ben en kötü, saatime 325.dönemle ilgili birşeyler yapmayı planlıyorum..

Yalnız belirteyim, cildinize birşey yapamıyoruz. Yanıklar oluşuyor. Teklif edenler oldu da..

• BEYLER,MAÇLA İLGİLİ GELİP GELEMEYECEĞİNİZE DAİR ACİL BİLGİ RİCA EDİYORUZ.MAÇI GÜNDÜZ ORGANİZE ETMEMİZİN SEBEBİ;GEREK ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLAN ARKADAŞLARI MAĞDUR ETMEMEK,GEREK AKŞAMKİ FB-GS MAÇI VE GEREKSE DE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN AZDA OLSA DİNLENMESİNİ SAĞLAMAKTIR.BİLGİLERİNİZİ BEDRİM KARDEŞİMİZE PM'DEN VEYA GENELDEN ATABİLİRSİNİZ.ORGANİZASYONDA GEÇ KALMAYALIM.

ARKADAŞLAR HALI SAHA ORGANİZASYONUMUZ TAM OLARAK AYARLANMIŞTIR.ŞARTLARI AŞŞAĞIDA YAZIYORUM

-MAÇ TARİHİMİZ 9 KASIM 2008 SAAT 14:00-15:00 ARASIDIR.
    -METEOROLOJİDEN ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE PAZAR GÜnÜ HAVA BULUTLU 19 DERECE OLACAK.
    -MAÇA GELECEK ARKADAŞLAR METROBÜS KULELİ DURAĞINDAN SAAT 13:00-13:30 ARASINDA ALINACAKTIR.
    -SAHA ÜCRETİMİZ 80 YTL DİR.
    -MAÇIN GERÇEKLEŞECEĞİ SAHANIN LİNKİhttp://www.londracamping.com/saha/index.php?tip=saha&a=1

1-FENOMEN_FB-BEYKENT
    2-erol1293 (gelemeyeceğini belirtti)
    3-intrepid-ANADOLU YAKASI
    4-EmRe_ EYÜP
    5-doganyildiz19051984-GÜNEŞLİ
    6-bedrim-YENİBOSNA
    7-matsasa-İKİTELLİ
    8-mago-EYÜP
    9-hp deskjet 3490-AVCILAR
    10-aliakarslan-EYÜP
    11-zzzz222-KAĞITHANE
    12-icedream-ANADOLU YAKASI
    13-metal85
    14-marlon_1903

• Kardeşim bize sarı zarf havası atma şimdi, bizde ( ben,okko,metal85,realteco,6bozok6,ömür ve engin şişkosu) 2 tane var bu zarflardan... Adamlar kendi aralarında anlaşmış ,biz ekip olarak komple komando yedeksubay olacağız...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ereinion

sarı zarfı merak edenler için koyuyorum arkadaşlar... sadece önden çektim, arkasında da heryeri imzalı mühürlü işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinrecep -- 7 Kasım 2008; 21:42:29 >

• Takmıyorum zaten Devrem . Taksaydım bende diğer arkadaşlar gini ilk günden şube kapısında olurdum

quote:

Orjinalden alıntı: FENOMEN_FB

Takma kafana,daha senin benim gibi alamayan çok kişi var.

quote:

• sağolasın, arabayla gelirken avrupa yakası tarafından hangi sapaktan giricem devrem, izah edersen sevinirim... tşkler...

quote:

sarı zarfı merak edenler için koyuyorum arkadaşlar... sadece önden çektim, arkasında da heryeri imzalı mühürlü işte..

küçükyalıya gidecek arkadaşlara da hemen karşısında oturan biri olarak yardımcı olayım.. ineceğiniz durak altıntepe, kadıköy tarafından gelirken bostancı'dan, kartal tarafından gelirken emek sitesi (kadir has lises)'nden sonra.. tabi ki e5 üzerinden geliyorsunuz.. her halükarda iç tarafa doğru bayağı bir yürümeniz gerekecek, sonuçta hem askeri bölge hem de bayağı bir içerde kalıyor.. isterseniz emek sitesi durağında da inebilirsiniz.. merkez, kadıköyden gelirken solda, kartaldan gelirken sağda kalıyor.. altıntepede inerseniz mezarlığın yanından ya da üst tarafında yürüyerek ulaşabilirsiniz.. emek sitesinde inerseniz karşıdaki tepeye çıkıp soldan devam edeceksiniz.. bir diğer alternatif de kadıköyde beşiktaş iskelesi karşısından kalkan 17L otobüsü.. lojmanlara gidiyor, biraz daha yakına gitmiş olursunuz.. kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: sahinrecep

Kardeşim bize sarı zarf havası atma şimdi, bizde ( ben,okko,metal85,realteco,6bozok6,ömür ve engin şişkosu) 2 tane var bu zarflardan... Adamlar kendi aralarında anlaşmış ,biz ekip olarak komple komando yedeksubay olacağız...
    quote:

http://www.325donem.com/

Sınıfı Piyade
    Statüsü Yedeksubay

• BEDRİ,kardeş şuan itibariyle 3 fire vermiş bulunmaktayız.hp deskjet,erol1293 ve zzzz222 kodlu arkadaşlar gelemeyeceklermiş.

Evet,İSTANBULLU devreler.Nerdesiniz,3 kişi lazım maç için.Nereye saklandınız?Ya,birde ben Cumartesi akşam 6-7 maç yapıp geleceğim,sırf muhabbet olsun diye.

Orjinalden alıntı: FENOMEN_FB

BEYLER,MAÇLA İLGİLİ GELİP GELEMEYECEĞİNİZE DAİR ACİL BİLGİ RİCA EDİYORUZ.MAÇI GÜNDÜZ ORGANİZE ETMEMİZİN SEBEBİ;GEREK ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLAN ARKADAŞLARI MAĞDUR ETMEMEK,GEREK AKŞAMKİ FB-GS MAÇI VE GEREKSE DE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN AZDA OLSA DİNLENMESİNİ SAĞLAMAKTIR.BİLGİLERİNİZİ BEDRİM KARDEŞİMİZE PM'DEN VEYA GENELDEN ATABİLİRSİNİZ.ORGANİZASYONDA GEÇ KALMAYALIM.

ARKADAŞLAR HALI SAHA ORGANİZASYONUMUZ TAM OLARAK AYARLANMIŞTIR.ŞARTLARI AŞŞAĞIDA YAZIYORUM

-MAÇA GELECEK ARKADAŞLAR METROBÜS KULELİ DURAĞINDAN SAAT 13:00-13:30 ARASINDA ALINACAKTIR.
    -MAÇIN GERÇEKLEŞECEĞİ SAHANIN LİNKİhttp://www.londracamping.com/saha/index.php?tip=saha&a=1

1-FENOMEN_FB-BEYKENT
    4-EmRe_ EYÜP
    6-bedrim-YENİBOSNA
    7-matsasa-İKİTELLİ
    8-mago-EYÜP
    9-hp deskjet 3490-AVCILAR(gelemeyeceğini belirtti)
    10-aliakarslan-EYÜP
    11-zzzz222-KAĞITHANE(gelemeyeceğini belirtti)
    13-metal85
    14-marlon_1903

• A tipi arıza ile ilgili internette bir iki yazı buldum ne kadar doğru bilemeyeceğim ama;

- Hastaneye gittigimde sadece a tipi arızalı olarak rapor verdiler birde doktor pis bir gülümsemeyle söyle dedi sen agırlastırılmıs fizik hareketlerinden muafsın zaten kamu yönetimi mezunusun muhtemelen masa basında subay olarak görev yaparsın dedi

- Boy-kilo oranı/orantısızlığı, kilo fazlalığı ya da eksikliği gibi küçük şeyleri bu şekilde tanımladıklarını ve bu raporu verdiklerini komando yapmadıklarını, komando seçileceklerini ise (A grubu arızaysa) tekrar hekime yolladıklarını korkmamam gerektiğini anlatmıştı. --- Askeri Tabip Cevabı

Orjinalden alıntı: biologist

quote:

Tabi bu yüzükle de sınırlı değil. Gümüş Kol düğmeside olabilir arkadaşlar...

Biologist ve nehir26, siz merak etmeyin. Kimse ilgilenmezse, bu kalıp işi maliyetli olduğundan (seri üretimde kendini sıfırlıyor, 3 yüzük için maliyetli olur) size şöyle bir kıyak yapabilirim..

Dışarıdan beğendiğiniz bir yüzük, kolye ucu veya koldüğmesini alırsınız. üstüne 325.dönemle ilgili birşeyler lazerle yazarız... Bu da bir hatıra olabilir

quote:

Orjinalden alıntı: biologist

quote:

Orjinalden alıntı: nehir26

bu yüzük işi bence de güzel bir anı olur. fakat katılım sayısı önemli tabi

yüzük isteyen arkadaşlar @Erdem_Usta ya pm ile iletseler ustam da ona göre maliyetini çıkarır ve karar veririz. ustam da tamam diyorsa tabi

eyvallah devrem sağolasın umarım arkadaşlar ilgilenirler vede bu yüzük işini yaparız

Gün içinde konuyu gündeme getirin,daha fazla insan olur forumda belki ister çoğu kişi.Güzel bir hatıra olabilir,gerçi askerde hatıra manyağı olucaz ama

http://www.325donem.com/

Sınıfı Piyade
    Statüsü Yedeksubay

• yanlış biliyor olabilirsin, ben tecil falan kullanmadım ama ben de de A grubu arızalı yazıyor... ben muayene olurken yanımda kilosuyla boyu aynı olan adamlar vardı ve tecil kullanmamış hepsinde arızalı yazdı, hatta o anda geyiğini yapıp gidip sorduk... ve kilo sorunundan söyledi... ama belki yanılıyordur seninki doğrudur...

quote:

Orjinalden alıntı: bodyfx

quote:

Orjinalden alıntı: mago

boyunla kilon eğer orantısızsa ondan dolayı arızalı yazıyor... kilon boyundan 10 kilo az olması lazımmış sanırım...

quote:

Orjinalden alıntı: pegasus3384

arkadaşlar a grubu arızalı ne demek? bilen var mı?

kilo ile alaklı değil arkadaşlar dönemle alakalı mezun olduğunuz dönemle arasında belli zaman olanlara yazıyolar bendede yazıyor sınıf arkadaşımdada benim kilo fazlalığım var ama arkadaşım sivrisinek gibi
    araştırmalarıma göre okuldan mezun olduktan sonra tecil ettirip 2. tecil hakkını kullanmayanlarda Agrubu arızalı yazıyor

Edit: kelime hatası

• BEDRİ,kardeş şuan itibariyle 3 fire vermiş bulunmaktayız.hp deskjet,erol1293 ve zzzz222 kodlu arkadaşlar gelemeyeceklermiş.

Evet,İSTANBULLU devreler.Nerdesiniz,3 kişi lazım maç için.Nereye saklandınız?Ya,birde ben Cumartesi akşam 6-7 maç yapıp geleceğim,sırf muhabbet olsun diye.

BEYLER,MAÇLA İLGİLİ GELİP GELEMEYECEĞİNİZE DAİR ACİL BİLGİ RİCA EDİYORUZ.MAÇI GÜNDÜZ ORGANİZE ETMEMİZİN SEBEBİ;GEREK ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLAN ARKADAŞLARI MAĞDUR ETMEMEK,GEREK AKŞAMKİ FB-GS MAÇI VE GEREKSE DE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN AZDA OLSA DİNLENMESİNİ SAĞLAMAKTIR.BİLGİLERİNİZİ BEDRİM KARDEŞİMİZE PM'DEN VEYA GENELDEN ATABİLİRSİNİZ.ORGANİZASYONDA GEÇ KALMAYALIM.

1-FENOMEN_FB-BEYKENT
    4-EmRe_ EYÜP
    6-bedrim-YENİBOSNA
    7-matsasa-İKİTELLİ
    8-mago-EYÜP
    10-aliakarslan-EYÜP
    13-metal85
    14-marlon_1903

• quote:

Orjinalden alıntı: mago

sağolasın, arabayla gelirken avrupa yakası tarafından hangi sapaktan giricem devrem, izah edersen sevinirim... tşkler...

şimdi avrupa yakasından geliyorsan, e5'ten devam ediyorsun.. halyolu (içerenköy carrefour) fsm hastanesi (eski ptt), bostancı duraklarını geçtin... sonrasında altıntepe, hatta bostancıdan devam ederken sola tarafa bak uzakta kışlayı göreceksin.. altıntepe'yi ve emek sitesi durağını geç.. sonrasında karayolları bölge müdürlüğüne doğru yaklaşıyorsun.. o durağa gelmeden yol sapıyor, küçükyalı ve sahil yolu vs.. sağa saptıktan sonra devam et yolu takip et, yapacağın şey alt taraftan e5'in diğer tarafına geçmek, biraz ileryeince büyük bir dönüşe geleceksin, tekrar e5'e çıkıyor, düz gidiyor ve sola dönüyor.. sola döneceksin ve uzun bir müddet devam edeceksin, zaten askeri bölgeye yaklaşınca arabayla alırlar mı devam mı edersin orada görürsün.. atladığım bişey varsa tekrar sor daha fazla da açıklamaya çalışırım...

bu arada devreler, gönüllü komandolar için 2 ayrı zarf mı veriyolar, nasıl oluyor..

• arkadaşlar sorularım var cevaplarsanız sevinirim.cevabı belki vardır ama gözümden kaçmıştır

1- ben istanbulda oturuyorum ama kütüğüm başka ilde.yerli şubeden sarı zarfı almaya gitsem sınav yeri olayı nasıl olacak yani soruyorlar mı nerede gireceksin diye yerli şubeden zarfı aldım diye o ilde sınav yeri yazmıyorlar demi

2- birde çoğu arkadaş farklı farklı şubelerden zarf almaya gidiyor ora olmuyor başka yere gidiyor.yani a şubesinde askerlik kararı aldırma işlemlerini(muayene falan ) yaptıranlar b şubesinde sarı zarf almaya gidiyor gibi oluyor.peki bizim işlemler a şubesinde yapıldı belgeler orada b şubesinden alınca sen muayene oldun mu yada muayene olacaksın demiyorlar heralde.mesajlarda öyle birşey yazan görmedim ama sorayım genede.

kendimden de örnek vererek sorayım ben tecil ettirken muayne oldum geçen sene ve askerlik durum belgem elimde aralık için askerim tekrar muayeneye gerek yok bildiğim kadarıyla doğru mu.

1-FENOMEN_FB-BEYKENT(kesin geliyor)
    4-EmRe_ EYÜP
    5-doganyildiz19051984-GÜNEŞLİ(kesin geliyor)
    6-bedrim-YENİBOSNA(kesin geliyor)
    7-matsasa-İKİTELLİ
    8-mago-EYÜP(kesin geliyor)
    10-aliakarslan-EYÜP
    13-metal85
    14-marlon_1903

• quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

arkadaşlar sorularım var cevaplarsanız sevinirim.cevabı belki vardır ama gözümden kaçmıştır

1- ben istanbulda oturuyorum ama kütüğüm başka ilde.yerli şubeden sarı zarfı almaya gitsem sınav yeri olayı nasıl olacak yani soruyorlar mı nerede gireceksin diye yerli şubeden zarfı aldım diye o ilde sınav yeri yazmıyorlar demi

2- birde çoğu arkadaş farklı farklı şubelerden zarf almaya gidiyor ora olmuyor başka yere gidiyor.yani a şubesinde askerlik kararı aldırma işlemlerini(muayene falan ) yaptıranlar b şubesinde sarı zarf almaya gidiyor gibi oluyor.peki bizim işlemler a şubesinde yapıldı belgeler orada b şubesinden alınca sen muayene oldun mu yada muayene olacaksın demiyorlar heralde.mesajlarda öyle birşey yazan görmedim ama sorayım genede.

kendimden de örnek vererek sorayım ben tecil ettirken muayne oldum geçen sene ve askerlik durum belgem elimde aralık için askerim tekrar muayeneye gerek yok bildiğim kadarıyla doğru mu.

1- kütüğünün olduğu ilden alırsan oranın bağlı olduğu yerde sınava girmek zorunda kalırsın.. istanbul'dan herhangi bir şubeden ise benim bilidğim yedek subay adyı isen alabiliyorsun.

2- yine aynı şekilde muayene ve sevk işlemi yaptıracağın yerin aynı yer olması gerekmiyor.

benim bildiğim en azından böyle.. kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.