Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.835
Cevap
33
Favori
1.657.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dedelerimizin yerleri belli olmuş.
    şimdiden 323 lere hayırlı tezkereler diliyorum.güle güle gidin gelin inş.
  • EVEEET DİLEKÇEMDE KABUL OLMUŞ KAZASIZ BELASIZ:) TAMAMDIR ARTIK ARALIK OLABİLİR
    TEK DÜŞÜNDÜREN ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ ULAŞIM OLACAK.HEMDE BÜYÜK Bİ SORUN SANRIM YALNIZ AYIN 12 SİNİN DE RESMİ TATİL İLAN EDİLECEĞİNE NERDEYSE KESİN GÖZÜYLE BAKARSAK SANIRIM BİRAZ OLSUN ŞANSIMIZ OLABİLİR YER BULMA KONUSUNDA OTOBÜSLERDE ABİ NELERİN TASASINA DÜŞTÜK ŞİMDİDEN YAAA




  • Dostum şubenden mi öğrendin dilekçenin kabul olduğunu.



    Bu arada Erzincan Kemah kırsalında askeri aracımızın mayın sonucu patlaması sonucu 7 vatan fedaimiz şehit olmuştur. Vatanımızın başı sağolsun.
  • 323. dönemdeki arkadaşlarımız teslim olacakları birliklerine doğru yola çıktılar bile haziran ayından beri başlıkları açık birçok konuyu konuştular dertleştiler yardımlaştılar birbirleriyle sıra bizde artık. 325. Dönem bundan snr sanırım takip edilecek olan başlık olucak. umarım burda çok iyi arkadaşlıklar ediniriz öyle olacak gibide gözüküyor. Sayımızda ilerleyen zamanlarda artacak. Bu arada erzincanda patlamada 9 Askerimiz şehit düştü Allah ailelerine sabır versin Türk Milletinin Başı saolsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.
  • Daha çıkmadık sen ne yaptın yaw Akşam çıkıyoruz nasipse. BU ARADA;


    ÇABUCAK GELİN, BİLETLERİDE UNUTMAYIN HADİ....
  • @redthunder Ama olmuo sen daha yola çıkmadan biletini istiosun yolun açık olsun kardeşim şakası bir yana.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mak54

    asker olmadan torun sahibi olduk

    söz biletlerim benim bölüğüme düşerseniz ben teskere alana kadar yataklarınızı ben toplayacam kapıda sizi karşılayıp bavullarınızı ben kğuşlarınıza kadar götürecem

    biraz hızlı gelin ama


    Mak54 bu satırları yazdın ama piyade yedek subay olmuşsun. Bu durumda kısa dönem olursak senden önce geleceğimiz için biz senin yatağını toplarız artık komutanım
  • bende aralıkda gidiyorum
  • arkadaşlar aranızda öğretmen olan var mı? insallah bende aralıkta askerim
  • KARDEŞ DİLEKÇEMİN KABUL OLDUĞUNU MAİL VASITASIYLA ÖĞRENDİM.ASKERİYE SAĞOLSUN YOLLADIĞIM HİÇ Bİ MAİLİ CEVAPSIZ BIRAKMADI

    cigaerkan KARDEŞ YENİ MEZUN OLMUŞ TAZE TAZE ÖĞRETMEN İSTERSEN BEN BURDAYIM:)
  • Arkadaşlar heralde 323'leri uğurlamaya gitti. Kimseler kalmamış.
  • 12 den sonra 35 zorunuza gitmesin.torunlarımın torunları.en baba dönem 321. dönem herkese selam
  • HAKKATEN YA KİMSE TAKILMIYO BURALARA... SANIRIM DAHA MİLLETTE HEYECAN BAŞLAMAMIŞ
  • @korhanlı ve @ liberti Şimdlik fazla yazan yok ama yavaş yavaş artacaktır listeyi yenilesek adlarımız okullarımız hepsini okko yeniden düzenlese iyi olmazmıydı sizlerde fikirlerinizi söylerseniz yavaş yavaş toparlarız başlığı.
  • Mayıstan itibaren komando yedeksubay alınmayacak demelerine rağmen alındı 323. dönemde..
    Ve klasik olarak bu dönemde de kısa isteyene uzun , uzun isteyene kısa çıktı..

    En azından yapmış olduğumuz veya yapacağımız tercihlerin ve sınavın bir etkisinin olmadığını öğrenmiş olduk..
  • @ sahinrecep doğru söyledin komando giden oldu 323 lerde bu yapılan sınavın tamamen formaliteden olduğu tezini doğruluyor. TSK ihtiyaçları doğrultusunda alıyor kısa veya uzun sen ne istersen iste onlar seçiyor nasılsa.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tcaner

    323. dönemdeki arkadaşlarımız teslim olacakları birliklerine doğru yola çıktılar bile haziran ayından beri başlıkları açık birçok konuyu konuştular dertleştiler yardımlaştılar birbirleriyle sıra bizde artık. 325. Dönem bundan snr sanırım takip edilecek olan başlık olucak. umarım burda çok iyi arkadaşlıklar ediniriz öyle olacak gibide gözüküyor. Sayımızda ilerleyen zamanlarda artacak. Bu arada erzincanda patlamada 9 Askerimiz şehit düştü Allah ailelerine sabır versin Türk Milletinin Başı saolsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.



    Bu arada TCANER arkadaşımın dediklerine katılıyorum.. 323. dönemlerin başlığını da takip ediyordum , gördüğüm kadarıyla mak54 ve metalurjist41 arkadaşlarımız Isparta eğirdire beraber gittiler.
    Asker arkadaşını gitmeden tanımak hoş bir duygu olsa gerek.. Bir de en kalabalık dönemin Aralık dönemi olduğunu biliyoruz.. Muhabbeti şimdiden koyulaştırmaya başlayalım bakarsınız aynı yere düşeriz..




  • 1-2-3 Aralıkta sınava girip 12 Aralıkta teslim olacaksınız arkadaşlar...

    Erken sevk dilekçenizi çeşitli yollar ile (aps,kargo) ile Şube baskanlıklarına ulastırmaya bakın. Sunu belirtmekte fayda var. Aralık celbinde yoğunluk Agustosa nazaran daha fazla olabilir (zira birçok yeni mezun arkadasların diploması Agustosa yetişmiyor) bu yüzden dilekçe için öncelikli davranmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tcaner

    @korhanlı ve @ liberti Şimdlik fazla yazan yok ama yavaş yavaş artacaktır listeyi yenilesek adlarımız okullarımız hepsini okko yeniden düzenlese iyi olmazmıydı sizlerde fikirlerinizi söylerseniz yavaş yavaş toparlarız başlığı.


    Okko tatilde heralde. Ben tablo oluşturup eklemiştim. Birçok bilgi eksik, p.m ile bilgileri gönderirseniz okko gelene kadar listeyi güncelleyebilirim.Şuanda 25 kişiyiz.


    LİSTE İLK SAYFADA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti -- 14 Ağustos 2008; 12:24:31 >
  • arkadaşlar liberti arkadaşımıza yardımcı olalım bilgileri iletelim.malum sohbet ilerde kalabalıklaşacak...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.