Şimdi Ara

323,corolla corona vs vs yardımmm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2000 model palio aracım var. Geçenlerde yolda kaldım ve motoru komple yaptırmama rağmen soğudum araçtan. 14 bn lira param var. 1.3 corolla, mazda 323 (92-94), honda civic (eski kasaları) toyota corona veya carina bu araçlara bakıyorum. Hangisini tavsiye edersiniz? Birde 2000 model aracı satıp 92 model araç almak mantıksız mı? Benim için tek şey sorunsuz olması.sizce bu araçlar palio yu aratır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 26 Eylül 2015; 19:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu ilgilenen?

• Hocam 97-98 1.5 mazda 323'u 14,5 - 15 civarina almaya bakin, mazdaci oldugumdan degil ama sorunsuzluk diyince kesinlikle mazda derim. Ayrica 1.5'ler gayet az yakar (tuple 15-20 kurus), bilenler bilir.

rastgele ilan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yalvacli-mazda-232691778/detay

• 1.3 corolla yerine, 1990-92 model arası 1.6 corolla bakın. Sizi üzmez.

• 323 veya 626 al.

• Cevap verenlere teşekkür ederim forumun bittiğini birkez daha görmüş oldum. Vw konusu açsaydım bu şekilde olmıcaktı belliki.

• Saydığınız araçların hepsi sorunsuz.Ancak 0 km gibi alıp tepe tepe kullanılamayabilir.Bakalım eski sahibi bakımlarını yaptı mı,motoru üflüyor mu vs. Ancak bu araçların hiçbiri pişman etmez.Aldığında bir güzel kontrol ettirir varsa ağır bakımları yoksa yağ filtre değişimi yaparsın ömürlük binersin.Sanayi yüzü görmezsin.
    1.3 corolla motoru hariç güzel araçtır.Motoru da sorunsuzdur ancak performans,çekiş olarak sizi üzebilir.Ancak 2-3 kişi şehir içi içinse biçilmiş kaftan bütçenize göre.Bunun yerine bir eski kasa 90-91 1.6 motor alınabilir canavar gibi arabadır.Eski diye gözünüz korkmasın.
    323 en mantıklı araçlardan birisi.Lpgye uyumlu sedan motoru yeterli klasik japon.
    Corona veya carina seçeneklerin en iyisi ancak yedek parça konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.İlla geniş oturaklı sedan derseniz 626 bunlardan daha iyi bir alternatif.
    Hondalar da klasik japon,sorunsuz.Temizi bulunduğunda alınabililir şayet diğer seçenekler daha mantıklı çünkü ele ayağa düştü civicler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parça ucuzluğu konusunda palioyu aratır. Başka sıkıntı çıkmaz.

• balon 92-97 626 bak bence mazdagaraj formunada bak temiz araçlar var orda baya.
  • Mazda 323 öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski aracımız 323 98' gayet güzel araçtı 1.8'idi. Oldum olası Japon arabalarını çok seviyorum güçlü ve torklular. Fazla arabalardan anlamam ama öneriyorum ki çoğu kişi de Mazda 323 önermiş.

Not : Yanlış hatırlamıyorsam parçaları pahalı idi.
  • Şuanki aracıma (ucuz parça) senede 5 tane paröa alıcağıma böyle araçlara 1 kere alırım daha iyi diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten çok masraflı hep bir yerleri bozuluyor fiat aracımın

• Merhaba.
    Yeni bir model dediğiniz yaş olarak daha yeni araçlar mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.