Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.002
Cevap
10
Favori
531.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caiz2005

quote:

Orjinalden alıntı: cahtlaq_cojuk

quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat

tertipler nerdesinizzzzzzzzzz

ben burdayımda tertip çok yoğpunummm yhaa

kimisi işten kafayı yiyor, kimisi can sıkıntısından. Valla tertiplerde şaşırdı ne yapacağına

aynen tertippp

• quote:

Orjinalden alıntı: serart

MERHABA TERTİPLER BEN MUĞLALIYIM SINAVA DA EN YAKIN YER OLAN İZMİR DE GİRECEĞİM 2. VEYA 3. GÜN GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU GÜNLERDE GİRECEK ARKADAŞLARLA GÖRÜŞMEK İSTERİM FORUM BİRAZ İYİLEŞTİ BAYA OLDUK AMA BENİM ADIM YOK ADEM TERTİBİM BENDE BİLGİLERİMİ VERİYORUM BENİ DE EKLERSEN SEVİNİRİM.

HÜSEYİN
    ERTUĞRUL
    MUĞLA DALAMAN
    İŞLETME SÜL. DEM. ÜNV.
    MUHASEBECİYİM..

hoşgeldin aramıza.pm atarsın ademe ekler akşam senii

tertip gaziemirde giriyoruz sanırım biz haberleşelim.sınav gününü diğer izmirli tertiplerle kararlaştırır beraber gireriz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serart

MERHABA TERTİPLER BEN MUĞLALIYIM SINAVA DA EN YAKIN YER OLAN İZMİR DE GİRECEĞİM 2. VEYA 3. GÜN GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU GÜNLERDE GİRECEK ARKADAŞLARLA GÖRÜŞMEK İSTERİM FORUM BİRAZ İYİLEŞTİ BAYA OLDUK AMA BENİM ADIM YOK ADEM TERTİBİM BENDE BİLGİLERİMİ VERİYORUM BENİ DE EKLERSEN SEVİNİRİM.

HÜSEYİN
    ERTUĞRUL
    MUĞLA DALAMAN
    İŞLETME SÜL. DEM. ÜNV.
    MUHASEBECİYİM..

Tertip hoşgeldin. Hayırlı olsun
  • adem tertip gündüzleri hep bölemi ya kimseler yok
  • serkancy tertibim dışarda bürokrasi işiyle uğraşıyorsun biliyorum ama avatar yüklemede problem varmış forumda. Forumun en üst noktasında avatar işlemlerine bir gün ara verildi diyor. Sana emailimi pm attım. Resmi yollarsan uygun boyutlara getirmeye çalışırım.
  • Bende geldim.

işler yoğun bu arakar pek giremiyorum :(

Sağlıcakla kalın.
    Yeni gelen arkadaş hoşgeldin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x5y5z5

Bende geldim.

işler yoğun bu arakar pek giremiyorum :(

Sağlıcakla kalın.
    Yeni gelen arkadaş hoşgeldin.

hoşgeldin tertip..kolay gelsinn
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosgunmurat
    hoşgeldin tertip..kolay gelsinn

Hoşbulduk tertip eyvallah.
  • ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN. BAŞKA BİR FORUM SİTESİNDEN BİZLERE TAVSİYE OKUDUM. FAYDALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BUYURUN OKUYALIM: """"Arkadaşlar Kasım ve Aralık 12 sine kadar bu sitede sabahladım
    Şu an Ağrı-Doğubayazıttayım ... (olmaz Olmaz demeyin)
    Askerlik hiç beklediğim gibi değil ....(Hayal kırıklığı çok fazla)
    Elbette zorluklar olacak ama bu görevi bitirmek lazım...
    şu an 99 sayıyorum (elbet bitecek)
    Size tavsiyelerim
    kesinlikle herşeye hazır olun
    öyle fazlaca alışveriş yapmayın zaten herşey oldukca ucuza satılıyor..
    Eşofman veriyorlar almayın (bu konu üzerine çok tartışmıştım)
    işinize yarayacak atlet kilot vs den ikişer adet verirler..
    1 ay acemilik var o en güzel zamanınız değerlendirizn (sorumluluk sıfır)
    ondan sonra sıkıntı başlar dikkatli olmanız lazım sinirlerinize hakim olmalısınız binbir çeşit insan var...
    En iyi yardımcınız kendiniz olacak...
    Yaptığınız iş tek kalemde söyleyin mesela (İnş. Müh) fazlaca belirtmeyin yok bilgisayardan anlarım ticaret yaptım falan bunlara ihtiyacınız olmayacak..
    uykusuzluğa alışın..
    Nöbetten korkmayın abartılan kadar kötü değil....
    Çarpılmaktan korkun (öğreneceksiniz)
    Gelirken sigaranızı stok yapın 1 ay Viceroy içmek zorunda kalabilirsiniz.. Sallama çay , sıvı sabun, mac3 vs ihtiyaclarınızı alın botlar için kilit alın ama buda çözüm değil ranzanın altına koyun illaki yeşil iç çamaşırı diye diretmeyin boxerlarınızı yanınıza alabilirsiniz
    AS TEG olmak daha güzel tavsiye ederim eğerki sivilde acil işleri olmayanlar için çünkü rütbeniz omzunuzda olacak yok er olursanız kolunda uyduruk rütbesi olanlara bile komutanım çekeceksiniz yada onlar size çektirecek

Bu arada kısa dönem olduğunuzu hissetirin sakın haa uzun döenmleri sizi yönetmesine izin vermeyin mutlaka bir kaç tane uzun döenm arkadaş edinin.....

Telefon kartı getirin (kimseye söylemeyin ama) bir şey olmaz ama tlf getirmeyin....

Var sa torpiliniz kullanın bir şey olmaz...
    kalacağınız yerlerinizi yadırgarsınız ama sonra alışırsınız...
    manga(20 er) halinde heryere (wc dahil) gitmeyde alışacaksınız..

Don kişotluk yapmayın hakkınızı arayın ama sadece kendinizinkini...

Haftalık 50 ila 100 ytl yersiniz ki ben karavana yemiyorum ayrıca marlboro içiyorum...

Kimseye güvenmeyin ve söylentilere kulak asmayın, 321 ler beklediğiniz gibi eğitimli olmayabilir.
    Kimseye ve hiç birşeye bulamadan askerliğinizi bitiriniz.

Daha aklıma gelmiyor ama inanın sivil hayatla burası çok farklı kendizi hazırlayın emir komuta zinciri sizi ypracaktır....

Umarım sağ salim ve sorunsuz bir askerliğiniz olur.....
    Hadin kolay gelsin......."""""

• quote:

Orjinalden alıntı: uzakdada

ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN. BAŞKA BİR FORUM SİTESİNDEN BİZLERE TAVSİYE OKUDUM. FAYDALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BUYURUN OKUYALIM: """"Arkadaşlar Kasım ve Aralık 12 sine kadar bu sitede sabahladım
    Size tavsiyelerim
    ondan sonra sıkıntı başlar dikkatli olmanız lazım sinirlerinize hakim olmalısınız binbir çeşit insan var...
    Yaptığınız iş tek kalemde söyleyin mesela (İnş. Müh) fazlaca belirtmeyin yok bilgisayardan anlarım ticaret yaptım falan bunlara ihtiyacınız olmayacak..
    uykusuzluğa alışın..
    Gelirken sigaranızı stok yapın 1 ay Viceroy içmek zorunda kalabilirsiniz.. Sallama çay , sıvı sabun, mac3 vs ihtiyaclarınızı alın botlar için kilit alın ama buda çözüm değil ranzanın altına koyun illaki yeşil iç çamaşırı diye diretmeyin boxerlarınızı yanınıza alabilirsiniz
    AS TEG olmak daha güzel tavsiye ederim eğerki sivilde acil işleri olmayanlar için çünkü rütbeniz omzunuzda olacak yok er olursanız kolunda uyduruk rütbesi olanlara bile komutanım çekeceksiniz yada onlar size çektirecek

Bu arada kısa dönem olduğunuzu hissetirin sakın haa uzun döenmleri sizi yönetmesine izin vermeyin mutlaka bir kaç tane uzun döenm arkadaş edinin.....

Telefon kartı getirin (kimseye söylemeyin ama) bir şey olmaz ama tlf getirmeyin....

Haftalık 50 ila 100 ytl yersiniz ki ben karavana yemiyorum ayrıca marlboro içiyorum...

Kimseye güvenmeyin ve söylentilere kulak asmayın, 321 ler beklediğiniz gibi eğitimli olmayabilir.

Daha aklıma gelmiyor ama inanın sivil hayatla burası çok farklı kendizi hazırlayın emir komuta zinciri sizi ypracaktır....

teşekkürler tertip paylaşımın için.........
    yazan arkadaşında eline sağlık.

• quote:

Orjinalden alıntı: uzakdada

ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN. BAŞKA BİR FORUM SİTESİNDEN BİZLERE TAVSİYE OKUDUM. FAYDALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BUYURUN OKUYALIM: """"Arkadaşlar Kasım ve Aralık 12 sine kadar bu sitede sabahladım
    Size tavsiyelerim
    uykusuzluğa alışın..

arkadaş herşeyi mükemmel özetlemiş burda, ama bi şeyde ben size başka bişey diecem. Eğer ki sivilde işiniz gücünüz varsa ve paraya ihtiyacınız yoksa ASTEK olmayın derim ben size. Hala burda 315. dönem ASTEK ler var ama adamlar keşke kısa dönem olsaydık diolar. Hiç tavsiye etmem. O da çok zor yerine göre

• arkadaslar bazı sorular gordum kısaca cewaplıyım..

1. gun 2. gun muhabbeti kesinlikle dogru degil.. kimin nereye gidecegi hic belli olmuyor kendinizi herseye hazırlayın..
    2. asteg olma durumu icin maası war aksam cıkarım die dusunursunuz ama kendinizi bi sınır karakolunda komutan olarak bulursunuz.. ben asteg istedim iiki cıkmamıs ayda 100 milyarda werseler durmam gelince sizde goreceksiniz..
    3. askere davranıs tarzı karacılar we diger kuwwetler arasında farklı oldugu gibi aynı taburda farklı boluklerde farklı komutanlara gorede degişir. bi boluk yatarken bi boluk egitim yapar..
    4. su beklemekten sıkılan arkadaslar kendine bi ugras bulsa ii olur son gunler inanılmaz sıkıntılı we stresli gecio ona gore..
    5. benden komando olmaz demeyin kime cıkacagı belli olmuyor..

simdiden yerleriniz hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meclisi ala -- 6 Şubat 2008; 20:51:05 >
  • Slm tertipler biraz gec oldu ama oldu geldim toplanti filan derken ancak oldu birde sirtima tanitim komisyon baskanligi verildi hadi hayirlisi ve cumaya divan toplantisina katilicaz insallah hayirli olur allah kaldirabildigimizden fazla yuk vermez insallah

neyse ne var ne yok bir ara forum hareketliydi durdumu ne bu forumun her yonu super butun tertiplerim dedelerim ve arkadaslarima tesekkur ediyorum zaman ayirip bizleri bilgilendirdikleri icin.

Bu arada tertip caiz2005 sana ayri bir tesekkur etmek isterim cok saol allah razi olsun.
  • selam tertiplerim. bende 1. 2. veya 3. gün sınava girmenin fark etmeyeceğini düşünüyorum. 1. gün girip kısa dönem olanda biliyorum 3. gün girip astek olanda. yani günler arasında bir sınıflama yok. ayrıca sınava ilk gün girmemiz daha iyi olur. ne olacağı belli olmaz. son gün kalabalık olur diye düşünüyorum .çünkü bizim milleti bilirsiniz yumurta kapıya dayanmadan harekete geçmez. işimizi garantiye alalım. malum bu sınavın telafisi bütünlemesi yok. aynı yerde sınava gireceklerin buluşmasıda güzel fikir. bir günü belirleriz topluca sınava gideriz. ben tuzlada gireceğim hayırlısıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih_321kd

ERKEN SEVK İÇİN BİRAZ GEÇ KALMIŞIN ARKADAŞIM.AMA İNŞALLAH KABUL EDERLER.2 HAFTA SONRA FALAN ŞUBENİ ARAR ÖĞRENİRSİN.

arkadaşlar sizce de cok mu geç erken sevk dilekçesi için? bugün gönderdim ankaraya askerlik durum belgesiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku84

quote:

ERKEN SEVK İÇİN BİRAZ GEÇ KALMIŞIN ARKADAŞIM.AMA İNŞALLAH KABUL EDERLER.2 HAFTA SONRA FALAN ŞUBENİ ARAR ÖĞRENİRSİN.

arkadaşlar sizce de cok mu geç erken sevk dilekçesi için? bugün gönderdim ankaraya askerlik durum belgesiyle.

ewet arkadaşım biraz geç kalmışsın belli olmaz ama inş kabul edilir
  • quote:

quote:

dostum çok geç kalmışsın malesef 25 0caktı son tarih....
  • quote:

quote:

Slm tertip bende bir onceki donemde dilekcemi gec vermistim ancak kabul edilmedi tabi gonlunu kirmak istmem iyi geceler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkancky

quote:

quote:

Slm tertip bende bir onceki donemde dilekcemi gec vermistim ancak kabul edilmedi tabi gonlunu kirmak istmem iyi geceler.

askerlik şubesine sordum bugün,yüzde 90 kabul ederler.geri çevirmiyolar genelde dediler.umarım kabul olur...

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.