Şimdi Ara

321.DÖNEM [NİSAN] KD.ve YD.SUBAYLAR GENEL BAŞLIĞI (118 mehmetçik olduk) (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.002
Cevap
10
Favori
531.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hay allahım ya meneksemisin ne poksun sende sıyırdın be de git ya başımdan nöbette mesgül etme beni .......
  • bende yataıcam artık tek basına sarmıyor kendi kendime konusamaya başladım hade sonum hayırlı olur işallah

• Günaydın tertiplerim. Mevlid kandiliniz hayırlı mübarek olsun. Hayırlara vesile olması dileğiyle.

Dün gece menekşegülü iyi çevirmişsiniz ortada. Valla önümüzde bir kaç ay daha olsa sırf bu muhabbetlere katılabilmek için eve bilgisayar alacaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Günaydın tertiplerim. Mevlid kandiliniz hayırlı mübarek olsun. Hayırlara vesile olması dileğiyle.

Dün gece menekşegülü iyi çevirmişsiniz ortada. Valla önümüzde bir kaç ay daha olsa sırf bu muhabbetlere katılabilmek için eve bilgisayar alacaktım

seninde kandilin mübarek olsun kardeşim. Allah hep mutlu nice kandiller nasip etsim cümlemize inşallah.
  • ben bugün şubeye gidecem bana bugünden için randevu vermişlerdi

sanırım sevk kagıdı verecekler sınava girmem için
  • Günyadin Mevlid kandiliniz hayırlı ve mübarek olsun can kardeşlerımm benim.ALLAH inşlh hepmizin gönlüne göre verir kendinize iyi bakın ALLAHA EMANET OLUN........
  • SELAMUNALEYKÜM TERTİPLER SABAHI ŞERİFLERİNİZ HAYIR OLA ALLAH MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN TERTİPLER
  • GÜNAYDIN TERTİPLERİM HEPİMİZİN MEVLÜT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ..ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL EYLESİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: miskaonline

GÜNAYDIN TERTİPLERİM HEPİMİZİN MEVLÜT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ..ALLAH HERKESİN DUALARINI KABUL EYLESİN...

AMİN KARDEŞİM ALLAH BU MUBAREK VE EŞŞİZ GECELERİMİZDEN BİRİ OLAN MEVLÜT KANDİLİ YÜZÜ SUYU HURMETİNE BUTUN TERTİPLERİMİN GÖNÜLLERİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH
  • GÜNAYDIN TERTİPLER, KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ALLAH BU GÜZEL GÜNDE YAPILAN DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridak41

GÜNAYDIN TERTİPLER, KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ALLAH BU GÜZEL GÜNDE YAPILAN DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH.

kardeşim allah razı olsunda bu tertipler yine msn uçtu galiba
  • selamınaleyküm millet kandiliniz mübarek olsun bende 321. dönem askeriyim ersin ışık tekirdağ emredersiniz komutanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: b-mi_dim_c-mi_dim

selamınaleyküm millet kandiliniz mübarek olsun bende 321. dönem askeriyim ersin ışık tekirdağ emredersiniz komutanım

ALEYKÜM SELAM TERTİP, HOŞGELDİN ARAMIZA.
  • SELAM ARKADAŞLAR..
    319. KISA DÖNEMİM.. MARDİN DARGEÇİT TE ASKERLİK YAPIORUM..
    SİZE Bİ KAÇ ŞEY YAZMAK İSTEDİM.. BEN DE SİZİN BU GÜNLERİNİZİ YAŞADIM ÇÜNKÜ..
    TAKİP EDEN ARAŞTIRANLAR BİLİR.. ARANIZDAN PEK ÇOĞU ASTEK ÇIKICAK.. ARTIK DOĞUYA ASTEK GİTMİO RAHAT OLUN..
    HERKES İÇİN GEÇERLİ OLMASA DA ASKERLİK DENEN KAVRAM TÜRKİYEDE ANLAŞILMAZ.. GİTMEDEN VATAN MİLLET DİODUM.. ŞİMDİ NERDEYSE KÜFÜR ETME POZİSYONUNDAYIM..
    HİÇ Bİ KOMUTANA GÜVENMEYİN.. EGO TATMİNİ İÇİN EZERLER .. KISA DÖNEM ASKER OLMAK ÇOĞU ZAMAN YUNAN ASKERİ OLMAKTAN DAHA BÜYÜK SUÇ GİBİ GÖRÜLÜR.. EN AZINDAN BENİM YAŞADIKLARIM BUNLAR.. ARANIZDA MÜZİSYEN VARSA DİREK SÖLESİN.. GİTAR ÇALAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİNDEN DAHA İİ Bİ GÖREV ALIR.. YAZICI OLUN.. NİZAMİYECİ OLUN.. BİLGİSAYARCI OLUN.. BİZİM BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAMIZA İZİN VERMEDİLER.. NÖBETÇİ OLDUK.. NÖBET TUTUORUZ.. TAM TEÇHİZAT GEZİORUZ.. YATAKLARIN BAŞINA SİLAHIMIZI ASIP GECE ÖYLE YATIORUZ..
    AMA ŞUNU HİÇ UNUTMAYIN.. USTA BİRLİĞİNİZDE 1 AYDAN SONRA HERŞEYE ALIŞICAK VE SİZ DE ÇAKALLIKLARI ÖĞRENİCEKSİNİZ.. O ZAMAN RAHAT OLUCAK HERŞEY.. KİMSEYE EZDİRMEYİN KENDİNİZİ VE KİMSEYE GÜVENMEYİN..
    ŞAFAK ÇOK GÜZEL ATIO.. ZAMAN GERÇEKTEN DE KOLAY GEÇİO O KONUDA CANINIZI SIKMAYIN..
    ŞİMDİDEN HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER
    ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN..
    HA Bİ DE VARSA KESİNLİKLE TORPİLİNİZ KULLANIIN.. SONRA BENİM GİBİ ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ..
    KOLAY GELE...

• YAW TERTİPLER RUYA İŞİNE BENDE GİRDİM, RUYAMDA JANDARMALAR FALAN GORDUM ACEP CENDERME Mİ OLCAZ NEDİR YAWWWWWWWWWW?
  • quote:

Orjinalden alıntı: matt26

SELAM ARKADAŞLAR..
    TAKİP EDEN ARAŞTIRANLAR BİLİR.. ARANIZDAN PEK ÇOĞU ASTEK ÇIKICAK.. ARTIK DOĞUYA ASTEK GİTMİO RAHAT OLUN..
    HERKES İÇİN GEÇERLİ OLMASA DA ASKERLİK DENEN KAVRAM TÜRKİYEDE ANLAŞILMAZ.. GİTMEDEN VATAN MİLLET DİODUM.. ŞİMDİ NERDEYSE KÜFÜR ETME POZİSYONUNDAYIM..
    HİÇ Bİ KOMUTANA GÜVENMEYİN.. EGO TATMİNİ İÇİN EZERLER .. KISA DÖNEM ASKER OLMAK ÇOĞU ZAMAN YUNAN ASKERİ OLMAKTAN DAHA BÜYÜK SUÇ GİBİ GÖRÜLÜR.. EN AZINDAN BENİM YAŞADIKLARIM BUNLAR.. ARANIZDA MÜZİSYEN VARSA DİREK SÖLESİN.. GİTAR ÇALAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSİNDEN DAHA İİ Bİ GÖREV ALIR.. YAZICI OLUN.. NİZAMİYECİ OLUN.. BİLGİSAYARCI OLUN.. BİZİM BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAMIZA İZİN VERMEDİLER.. NÖBETÇİ OLDUK.. NÖBET TUTUORUZ.. TAM TEÇHİZAT GEZİORUZ.. YATAKLARIN BAŞINA SİLAHIMIZI ASIP GECE ÖYLE YATIORUZ..
    AMA ŞUNU HİÇ UNUTMAYIN.. USTA BİRLİĞİNİZDE 1 AYDAN SONRA HERŞEYE ALIŞICAK VE SİZ DE ÇAKALLIKLARI ÖĞRENİCEKSİNİZ.. O ZAMAN RAHAT OLUCAK HERŞEY.. KİMSEYE EZDİRMEYİN KENDİNİZİ VE KİMSEYE GÜVENMEYİN..
    ŞAFAK ÇOK GÜZEL ATIO.. ZAMAN GERÇEKTEN DE KOLAY GEÇİO O KONUDA CANINIZI SIKMAYIN..
    HA Bİ DE VARSA KESİNLİKLE TORPİLİNİZ KULLANIIN.. SONRA BENİM GİBİ ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ..
    KOLAY GELE...

usta biraz sıkıntılı şeyler yazmışsın, fakat şunu anlamadım neden çoğumuz astek olacağız?

• arkadaşlar acemilikten sonra dağıtım izni kaçgün ve bu izni kullanmak zorunlumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridak41

quote:

Orjinalden alıntı: matt26

SELAM ARKADAŞLAR..
    KOLAY GELE...

usta biraz sıkıntılı şeyler yazmışsın, fakat şunu anlamadım neden çoğumuz astek olacağız?

SIKINTILI ŞEYLER.. DARGEÇİT DİE Bİ İLÇEDEYİM.. ÇARŞI YOK. İNTERNET YOK. KİTAP YOK. HALKIN TAMAMI PKK LI. KARAKOLUN DUVARLARIN ROKET İZLERİ VE MAKİNELİ TÜFEK İZLERİ VAR.. İLÇEYE SİVİL GİRMİO.. YOLLAR MAYIN TEHLİKESİNDE SÜREKLİ MAYIN OLAYI OLUO.. FALAN FİLAN AMA BUNLARI PEK DÜŞÜNMEYİN.. NEDEN ASTEK SORUSUNA DA ŞÖLE Bİ CVP VERİİM.. NİSAN CELBİ ASTEK ÇIKMA YÜZDESİNİN EN BÜYÜK OLDUU CELP.. ASTEKLER NİSANDA DEĞİŞİR GENELDE.. MESELA BİZİM ORDA 315 LER GİTTİ.. YERİNE YENİLERİNİN GELMESİ GEREK AMA DOĞUYA ASTEK GELMİCEE İÇİN DEĞİŞİM OLMICAK.. AMA BATIDA OLUCAK DEĞİŞİM.
    HAYIRLISI OLSUN

• Beyler herkese günaydin diyorum çünkü yeni uyandım ayrıa kandilmiş beni uyaran msjda öyle yazıyor ...butun tertiplerimin kandili mübarek olsun küçüklerimin gözlerinden buyuklerimin elllerinden öperim......

kandil simiti getirin yaw acip acıkmışım...
  • tertibime hoşgeldin dedikten sonra..

hakkat ya neden çoğumuz astek olacaz. kısa isteriz
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.