Şimdi Ara

32000 TL ye kadar Dizel Az Yakan Araç Tavsiyesi---ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta dediğim gibi 32000 TL'ye kadar bir araç arıyorum. Marka model çok fark etmez ama Punto, Linea, Clio, i20 filan istemiyorum. 2010 model üstü dizel çok km yapmamış temiz kısmen de donanımlı bir araç olmalı . ikinci elinin kötü olması hiç önemli değil çünkü uzun süreli binilmek için alınıyor. Günlerdir bakıyorum işin içinden bir türlü çıkamadım.

Favorilere eklediklerim;

1. 2010 model Peugeot 207 1.4 HDi Active - 30 000TL ---- ABS, ESP, ön kol dayanama, Cruize Control vs var

2. 2010 model Citroen C4 1.6 HDi SX - 27 500TL - ABS, Cruize Control Yol bilgisayarı olduğunu biliyorum ama tam olarak başka neler var tam emin değilim

Marka, model ya da direkt ilan tavsiyeniz varsa yardımcı olun lütfen. Çok fazla zamanımda yok maksımum 10 güne almak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalybron -- 24 Ocak 2015; 12:56:41 >

• Valla bulursan bana da söyle ben 45-50'ye kadar çıktım da araç bulamadım, forumda hep söylendiği gibi kimsenin malı alınmaz arkadaş, piyasa böyleyken aklı olan adam sorunsuz arabasını satışa koymaz, şu an piyasadaki araçların çoğu öyle veya böyle eksikli, gedikli arabalar. Temiz araç varsa da ona denk gelene kadar elli tane araç bakmak lazım ki anca bir tane bulasın.
  • güncel
  • Chevrolet düşünmüyorum hocam...
    hiç bir zaman hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımız bayramdı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 Bin TL En iyi Dizel Araç
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar Arkadaşlar bende yaklaşık 3-4 aydır 29.000 TL - 30.000 TL'lik araç arıyorum fakat bulamadım şansım mı yok nedir. Fakat şöyle bir durum var insanlar artık gerçekten kazık atmayı alışkanlık hale getirdiler sahibinden.com gibi arabam.com gibi sitelere bakıyorum millet gerçekten çıldırmış mesela bir örnek vermek istiyorum 2008-2010 opel corsa araçlarına bakıyorum fiyatları o kadar yüksek ki yanına biraz daha para koysan sıfırını alabilirsin yani o derecede yüksek fiyat veriyorlar yani artık kime itelersem mantığı var bu neden böyledir anlamış değilim gerçekten. Adam renault megane 2 sedan 2006-2007 yani 10 yaşındaki aracı yaklaşık 200.000 - 250.000 kilometrelere dayanmış aracı 28.000 - 33.000 arası satıyor anlamış değilim niye böyle niye insanları kandırmaya çalışıyorlar yav ikinci el araç alıyoruz makam aracı değil bu ne fiyatlar böyle üstelik boyası kazası eksik olmayan araçlar bu fiyata gidiyor yaklaşık 30.000 tl araç alabilmek için 4 aydır piyasaya bakıyorum ama insanlar gerçekten Allah inançlarını kaybetmişler bence gerçekten böyle ya 2006 ford focus 196,000 km araça adam 33,000 tl istiyor eeee insaf artık ya insaf. Hal böyle olunca insan gerçekten bıkıyor araç almaktan. Haksız mıyım arkadaşlar.

• @müjdatsayar744 dediklerine tamamen katılıyorum. Piyasada şu an rakamlar acayip ucuk durumda ve temiz araba bulmak gerçekten zor. Ben 2-3 haftadır araba bakıyordum artık gına gelmişti sahibinden.com'a girmekten. Cok acil ihtiyacı olmayanlar bence bu aralar düşünmesin yakında piyasanın biraz düşeceğini sanıyorum.

Dün sonunda arabayı aldım. 2012 Clio 3 Extreme Edition 1.5 DCi motor 97000'de 33000 TL ye. El kadar 2 yerde boyası var o kadar. İnşallah kazasız belasız uzun yıllar bineriz. Gariptir araçta Cruize Control var ama arka camlar otomatik değil.
    Yakıt konusunda başım ağrımaz diye tahmin ediyorum.

Araç konusunda sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım ya da tavsiyesi olan varsa da dinlemek isterim :)

Orijinalden alıntı: rcn_mchn

@müjdatsayar744 dediklerine tamamen katılıyorum. Piyasada şu an rakamlar acayip ucuk durumda ve temiz araba bulmak gerçekten zor. Ben 2-3 haftadır araba bakıyordum artık gına gelmişti sahibinden.com'a girmekten. Cok acil ihtiyacı olmayanlar bence bu aralar düşünmesin yakında piyasanın biraz düşeceğini sanıyorum.

Dün sonunda arabayı aldım. 2012 Clio 3 Extreme Edition 1.5 DCi motor 97000'de 33000 TL ye. El kadar 2 yerde boyası var o kadar. İnşallah kazasız belasız uzun yıllar bineriz. Gariptir araçta Cruize Control var ama arka camlar otomatik değil.
    Yakıt konusunda başım ağrımaz diye tahmin ediyorum.

Araç konusunda sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım ya da tavsiyesi olan varsa da dinlemek isterim :)

Benim için piyasadaki en sıkıntıısız aracı almışşsınız hayırlı olsun uzun zaman kullandım kardeşimdede aynı yıl aynı model var az yakıyor...

• mujdatsayar744 kullanıcısına yanıt
    %100 katiliyorum bende ayni durum icerisindeyim. Ama kafaya koydum internetten bakmayla olmuyor cunku arabanin ederi 20 ise 5 de kendi koyuyor. haftasonu araba pazarina gidip bakacam en mantiklisi bu sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben bugün gittim yenibosna tarafında bir araba pazarı var orda bile fiyatlar uçmuş yeminle zaten gidince kendinde göreceksin beş para etmeyen araç bile fiyatı 28 29 iken adam 34'den aşağı vermiyor.
  • Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanman dileğimle. İnşallah bende yakın zamanda ford fiesta 2011 trend yada 2009 magane 2 düşünüyorum artık yapcak birşey yok araçlar uygunken almadık almadık sonunda 2 4 milyar fazlasına alıyoruz neyse hayırlısı olsun hakkımızda vardır bundada bir hayır. Tekrar kazasız belasız kullanman dileğimle.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.