Şimdi Ara

3200 mhz ramler 2666 mhz gözüküyor ve 3200 mhz yükseltemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar i9900kf işlemci, gigabyte z390 gaming x anakart, Adata AX4U3200316G16ASR3 16 GB DDR4 3200 MHz Ram 2 adet olan sistemimde( ramler 2. Ve 4. slota takılı) bios ayarlarından xmp profilinden frekansı 3200 yapıyorum ama bilgisayar açılmıyor. İşlemcinin desteklediği ram frekansk 2666 gözüküyor bu yüzden mi ram frekansını artıramıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3200 mhz nin biraz altında açmayı denediniz mi ?
  • Merhabalar, öncelikle CPU'nun base ram frekansı ile durumun alakası yok. İsterseniz 4000 MHz ram de takabilirsiniz.

BIOS sürümü en güncel sürüm mü? Değilse; öncelikle en son sürümü yükleyiniz. Yine sıkıntı devam ediyorsa 1. ve 3. slotlarda deneme yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 2 Ağustos 2020; 21:54:55 >
  • TurkOwl T kullanıcısına yanıt
    3000 mhz denedim ama ondada bilgisayar açılmadı.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Bios sürümü güncel anakartın kitapçığında 2.ve 4.slota takılmasını önermiş ama 1. ve 3. Slota takmayı denememiştim onlarıda deniyeyim bir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarn26

Bios sürümü güncel anakartın kitapçığında 2.ve 4.slota takılmasını önermiş ama 1. ve 3. Slota takmayı denememiştim onlarıda deniyeyim bir.
    Slotlarla alakalı sıkıntı var mı, bunu belirlersiniz. Akabinde 1 adet ile de deneme yapınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ramler 800 mhz görünüyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.