Şimdi Ara

3200 cash eventinde çektim ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edanada yazı geçti biraz önce. 30 sn içinde yükledim hemen 9999 pot eventinde 3200 cashi.

krowazları açmak için aldım cashi ama bi sorum olucak. krowazlar giyili mi kalsın ?

• Hayır tabiki.
  • bi açsan onu nasıl hayır ?
  • @F-G , üstünde giyili olmaması gerekiyor krowaz'ların, invertory veya inn'de olsun farketmez. Old takılar da aynı şekilde.
  • ben 2 seferdir açtırdım o yolla üstümde giyiliydi 2 seferde ama takıydı benimkiler..
  • üstündeykende açılır ama anti def takıp cıkarıyorsan dalgınlıkla cıkartır geri giyersin yazık olur ondan çıkart inn e koy garanti olsun yada üzerinden cıkartıp invertoryde bırak kazara giymezsin.ben sürekli 10k hp mp pot için gb ile alıp eventlerde yüklüyorum soyulmuyayım diye tekrar acılan krowazları üzerime giyiyorum o halde hack yesem adam dua eder :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cgynux

@F-G , üstünde giyili olmaması gerekiyor krowaz'ların, invertory veya inn'de olsun farketmez. Old takılar da aynı şekilde.

old takıları açtırmak için inn e koymaya gerek yok

ben gm kesme eventinde gmyi kestim ödül olarak mage earrinq kazandım gm chara sokmak için chara girdiginde old takılarım üstümde iken old takılarım acıldı yani inn de veya çantada olmasına gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler pazar günü öğlen 14:30 da çektim event anında. ama şuan hala gelmedi potlar. hafiften komplekse girdim

bide bana normal pot mu gelicek ? yoksa ibexis mi. bakıyorum millette ibexis potlardan var.
  • aynen bende 14:30 dakini aldım pazar günü. 9,999 pot olandı. galiba normal pot

ibexisler 4,999 çünki

edit: bu arada benimkiler de gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F-G -- 19 Ekim 2010; 0:07:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F-G

aynen bende 14:30 dakini aldım pazar günü. 9,999 pot olandı. galiba normal pot

ibexisler 4,999 çünki

edit: bu arada benimkiler de gelmedi

eger gelmedi ise 1 hafta içinde ticket at hediyelerin 48 saat içinde gelecektir biraz araştırırsan bulabilirsin ticket örnekleri
  • şuan chara girmye çalıştıgımda DC verio char ekranında. baska accountla girebiliyorum oyuna. hadi bakalım hayırlısı. galiba potları koyuyo
  • Ben 3200 cash cektigimde üstümde old takilar kitli haldeydi, ama acik halde duruyordu (silik halde üstümde takiliydi kısacası). Ama inn'e koysan daha iyi olur.
  • girdim chara ama pot filan yok
  • arkadaşlar bugün öğlen 2:30da tam 2 gün olmuş olacak. eğer o zamana kadar da gelmezse ticket atıcam. bana bi ticker örneyi yazar mısınız ingilizcesi iyi olan biri ?
  • benim potlar 3 günde geldi ne bu acele ?
  • 3 gün ise bekliyim 1 gün daha ne biliyim gelmicek die bi panik oldum
  • benimkiler hep 3 gun sonra geliyor. Bu arada event icin ozel bir caba sarfetmiyorum. Event i beklemedende yukluyorum bazen. Benim Mage imdeki old takilar uzerindeyken acilmisti ama isini garantiye almak istersen INN e koy bekle.

Edit:
    Event harici yukledigimde oldlar acilmiyor simdi cumleyi bastan okuyunca sanki oyle anlasilir gibi geldi duzelteyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 19 Ekim 2010; 11:43:15 >
  • saolun beyler içimi rahatlattınız

yarın saat 2:30 a kadar da açılmazsa atıcam ama ticket
  • şuan bi tane daha 3200 event yapılıyo 9,999 olandan. bizimkiler hala gelmedi
  • Char DC oldu. biri oyunda dio DC ettirmedim hadi inş bu sefer olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.