Şimdi Ara

32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ozelden fotonuzu benle paylasir misiniz, soz aramizda

• sevgilin varsa derdin var demek, triplerle ve küsmelerle ugrasacagina keyfine bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• Up

• Fazla bir şey olmaz hayatını yaşa ben de 29 yaşındayım hiç olmadı kızlar genelde şeytan kılıklı varlıklardır paran biterse anında terk eder kendini geliştir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

• 24 yaşındayım, 8 yaş büyüksün benden. 3 yıllık ve 6 aylık, 2 uzun ilişkim oldu. 2 aylık olan ilişkilerimi saymıyorum. Şu an elimde fırsatım olsa bunların hiçbirisiyle sevgili olmayı bırak tanışmak bile istemezdim. Çok şanslısın ama farkında değilsin, kadınlar kadar çıkarcı, fırsat bulduğunda yapmayacağı kahpelik olmayan herhangi bir canlı türü yok. Sana bu kadar diyorum, timsah yanlarında masum kalıyor. Bütün ilişkilerim de hep onların hatası, halt yemesi yüzünden bitti. 4 5 aydır sevgilim yok, hiçbir kadınla iletişim kurmuyorum ,inan kafam böyle çok daha rahat, paramı kendime harcıyorum, kimseye bel bağlamıyorum, beklentim yok,evlenmeyi zaten düşünmüyorum. Bomboş , hayatında tek amaçları makyaj yapıp erkeklere kendini teşhir etmek olan varlıklarla zaman harcanmaz, kendini geliştirip başka şeylerle meşgul olmaya bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thxarsenall T kullanıcısına yanıt

Çıkarcı ve fırsat bulduklarında her haltı yerler kısmına katılıyorum ancak geri kalan acımasızca eleştiri olmuş.

• Kendine saygısı olmayan kişiye başkası da saygı duymaz.

Sen kendime yok çirkinim, yok burnum büyük dersen, bunları sorun edersen başkası da sorun eder. Sen busun, bunu kabul edip kendini nasıl daha iyi hale getirmelisin, bunu düşünmen gerek.

Asıl soru şu:

Bir kız seni neden sevsin? Veya senle neden birlikte olmalı kızlar? Vereceğin cevaplarda samimi ol, beğenmediğin yönünü törpüle, ve en önemlisi, bunu kendin için yap, kızlar için değil.

Kitap oku, hitabetini geliştir, işsizsen bir işe gir, ekonomide aktif ol, vücut tipini beğenmiyorsan spor yap vs.

Ve en önemlisi, yazılım öğrenip su içmek 😂

32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı

Şakası bir yana, acizler şikayet eder, güçlüler çözüm için çabalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Leon FR kullanıcısına yanıt

Nasıl yakışıklı birisi ben yakışıklıyım diyebiliyorsa çirkin biride ben çirkinim diyebilir bunun neresinde sorun var

• Amazingjuo kullanıcısına yanıt
    Bunu söylemekte sorun yok, bunu ifade edip bahane bularak yerinde oturmakta sorun var.

Şartları değiştirmek bizim elimizde. Buna vurgu yapmak istedim. Ya şikayet edenlerden olursun ya da çözümün bir parçası olursun. Odak buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 1 Nisan 2025; 22:51:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Yerimde oturduğumu kim söyledi bunu bahane etmiyorum zaten geçmiş zamandaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum daha önceki deneyimlerim dış görünüşüm yüzünden olmadı bunuda karşı taraf dile getirdi

• Up

• adamsın

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Anlamadım

• Bu yüzden sevgilin olmamış muhtemelen

• Eskiden gerçek sevgi vardı. Dürüstlüğe,adamlığa,karaktere bakılırdı. Şimdi ne ahlak kaldı ne manevi değer. Erkekler sadece sağlayabildikleri imkan kadar değer görüyor. Tip,çekicilik,uzun boy falan hikaye. Zenginsen her kapıyı açarsın. Yakışıklı olup da parası olmayan bir erkek bile sevilmiyor şu an. Parası olmayandan kastım ortalama kazanıp,yaşayan. O bile memnun etmiyor artık kadınları mutlaka çok para kazanacak.

Ben de 33 yaşındayım annemle yaşıyorum kendi evimizde. İyi kötü arabam var, kenarda üç beş bişeyimiz var. Asgari ücretten baya bi yukarı maaşım var. Ama ekonomi öyle berbatki düşünemiyorum evlenmeyi. Hadi birini buldun ev kurmak en az 1 milyon. Bunun takısı var nişanı var düğünü var. Düğün istemeyen kız bulursan ne ala. Ha bide evlenince kiraya çıksa içine girebilecek ev 30bin. Karı koca çalışmak lazım. Kadın yarın bir gün çocuk doğurunca sonrasında çalışmak istemezse ki haklı bişey diyemem. Geçim sıkıntısı içinde hayatım zindan olacak, adamlığım bile sorgulanacak belki? Dertsiz başıma dert almayayım diyorum yaşayıp gidiyorum. Bi hayat arkadaşım olsun istemez miyim isterim tabiki ama bu devirde çok zor. Hiçbirşeye güvenemiyor insan...

• Arkadaşlar eğer dindar biri değilseniz 30 yaşınıza kadar hiç sevgiliniz olmaması kötü bir şey.

Çünkü şuan siz kadını gözünüzde putlaştırmış olabilirsiniz.

Seksi putlaştırmış olabilirsiniz.

Daha da önemlisi kendinizin İLİŞKİ İÇİNDE NASIL BİRİ OLDUĞUNU bilmiyor olabilirsiniz.

Bu yüzden en iyisi ya çevreden kadın bulmak için yardım almanız ya da hiç evlenmemeniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 6 Nisan 2025; 2:48:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.