Şimdi Ara

32 treads render tasarım oyun pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 32 treads render tasarım oyun pc
    aynı özellıktekı sistemleri 5 6 bine satıyorlar..hiç gerek yok boş yere parayı çöpe atmaya. neden sen ucuz derseniz bu şekilde bi miktar zaten kazanıyorum açgözlülüğe gerek yok.ama lütfen pazarlık olur mu demeyin arkadaşlar zaten en ucuzu

pc yeni toplanmış olup cinebench skoru 2000 dir ,, 5960x işlemcinin 1.6 katı performanslıdır burda 5960x in sıfır fiyatı sadece işlemci 4000 tl dir.sistemde ekran kartı yoktur.

işlemci : 2 adet X xeon e5 2670 2.6 ghz 16 çekirdek turbo bboıst 3.3 ghz (işlemciler orjinal oem dir --Es değildir )

Anakart : ASUS Z9PA-D8, LGA 2011/Socket R, Intel Motherboard

Ram : Samsung 24
    gb ecc ddr3 ram

ssd : 250 gb toshiba

Kasa : Dark DKCHSUBZERO750 SUB-ZERO 4xUSB (2xUSB3.0, 2xUSB2.0), 2x12 cm FAN ATX KASA

Power 750watt tauro

sogutma : 2 x deepcool gammaxx sx40 sogutucu
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beşiktaş Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat var da ben mi göremiyorum acaba..
  • fiyat?
  • Birincisi fiyatı belirtmemişsiniz. İkincisi; ekran kartı yok demişsiniz. Ekran kartı yokken bu pc nasıl oyun pc'si oluyor onu açıklar mısın? Bir diğeri ise; ekran kartı olmadan sadece cpu bazlı render tasarım işleri yapılabilir. Gpu bazlı render işlemleri zaten yapılamayacak. Bence başlığı değiştirin. 2. el kuralları gereği başlığın, ilanın içeriğiyle aynı doğrultuda olması gerekir. Siz burada bu başlıkla yanıltıcı bir ilan oluşturmuş oluyorsunuz.
  • dostum allahtan aç gözlülüğe gerek yok demişsin çok güldüm allahta seni güldürsün. fiyatın efsane olmuş. sattıgın sistemin işlemci adet fiyatı 350-400 arası forumda bulunabiliyor. piyasayı bi gözden geçirip fiyatını revize edip , ilan başlıgını değiştirmende fayda var. hayırlı satışlar ve iyi forumlar
  • bulgar84 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ne mutlu bana seni guldurdim. Allah gulmeni eksik etmesin .Bol kazançlar kardesim. Ne kadarda olumsuz yazsanda Allah sana bol kazanç versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samust

Eyvallah hocam ne mutlu bana seni guldurdim. Allah gulmeni eksik etmesin .Bol kazançlar kardesim. Ne kadarda olumsuz yazsanda Allah sana bol kazanç versin.

ben sistemini kötülemedim olumsuz falan yorum yapmadım , az çok piyasayı takip eden yada arastıran birisi zaten fiyat konusunda yorum yapabilir. sistemin oyun ve grafik olması için gtx1070 veya gtx1080 tarzı bir ekran kartına ihtiyacın var. aksi takdirde baslıgını değiştirmende fayda var. tekrar iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.