Şimdi Ara

32 saattir Uyumuyorum //EDİT// ( ilaç kullandım ) ( ss li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit : 3 Gündür kullanıyorum günde ortalama 5 Saat Uyuyorum.

Beyler ygs lys kastığım icin dikkat eksikliginden doktora gittim ve ritalin yazmasını istedim ( tabiki yazmadı kırmızı reçeteli ) sonra bu ilaclari verdi pembe vitamin beyaz uyku bozmak icin ( dikkat eksikligiyle ne alakası varsa )

Dun saat 07:00 da uyanıp doktora gittim aldım ilacları aksam 20.00 gibi tok karnına attım agzım 23.00 oldu uykum geldi dedim zaten ne bekliyodun ki ? Saat gece 00.00 oldugunda hiç uykum yoktu sanki yeni kalkmisim gibi dinçtim ve uykum yoktu sabah 10 a kadar fizik + forumda dolastım sabah 10.00 dan 12.00 a kadar tv izledim 12.00 dan 14.00 ( suan ) yatakta uyumaya calısıyorum ama uyuyamıyorum hafiften gözlerim yoruldu uykum yok ama vucut kaslarımında yorulduğunu hissedebiliyorum uyursam kiş uykusuna yatıcam sanırım

Gece wp de millete mesaj atıyorum cok sıkıldım

Uyursam uyanınca editlerim
     32 saattir Uyumuyorum //EDİT//  ( ilaç kullandım ) ( ss li )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum Sahibinin Arkadaşı -- 18 Şubat 2016; 17:56:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Sahibinin Arkadaşı

Beyler ygs lys kastığım icin dikkat eksikliginden doktora gittim ve ritalin yazmasını istedim ( tabiki yazmadı kırmızı reçeteli ) sonra bu ilaclari verdi pembe vitamin beyaz uyku bozmak icin ( dikkat eksikligiyle ne alakası varsa )

Dun saat 07:00 da uyanıp doktora gittim aldım ilacları aksam 20.00 gibi tok karnına attım agzım 23.00 oldu uykum geldi dedim zaten ne bekliyodun ki ? Saat gece 00.00 oldugunda hiç uykum yoktu sanki yeni kalkmisim gibi dinçtim ve uykum yoktu sabah 10 a kadar fizik + forumda dolastım sabah 10.00 dan 12.00 a kadar tv izledim 12.00 dan 14.00 ( suan ) yatakta uyumaya calısıyorum ama uyuyamıyorum hafiften gözlerim yoruldu uykum yok ama vucut kaslarımında yorulduğunu hissedebiliyorum uyursam kiş uykusuna yatıcam sanırım

Gece wp de millete mesaj atıyorum cok sıkıldım

Uyursam uyanınca editlerim
     32 saattir Uyumuyorum //EDİT//  ( ilaç kullandım ) ( ss li )

Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun uyuman lazım hiç olmasa yatağa uzan gözlerini kapat
    ilaç kullanma bence

• Olum her şeyin bir düzeni var napıon,bende kasıyorum ama günde 4 saat düzenli çalışsan zaten temelin varsa sınavda uçucaksın daha ne sabahlamalar falan?
    Ygsye az kaldı uyku düzenini oturt şimdiden
    bak bana günde mat çalışmıyorum ama 32 soruda 28 net yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Olum her şeyin bir düzeni var napıon,bende kasıyorum ama günde 4 saat düzenli çalışsan zaten temelin varsa sınavda uçucaksın daha ne sabahlamalar falan?

12. Sınıfa kadar yattım dostum

Eylülde yolun çok başındaydım yani

• hocam sınava 25 gün kala niçin kendinize biyolojik deney yapıyorsunuz ? Ygs geçsin lys için yapın . şuan yapmanız saçma olur çünkü uyku düzeninizi bozup ygs ye uykulu girebilirsiniz.
  • uyku bu dünyadaki en güzel şeylerden biri ve yaşamak için temel ihtiyaç.
    insan kendi uykusunu sabote edermi yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevgilime saat aldım ama Ss li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forum Sahibinin Arkadaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Olum her şeyin bir düzeni var napıon,bende kasıyorum ama günde 4 saat düzenli çalışsan zaten temelin varsa sınavda uçucaksın daha ne sabahlamalar falan?

12. Sınıfa kadar yattım dostum

Eylülde yolun çok başındaydım yani

Bende senin gibiydim,bir senede halletim hepsini bunların,relax ol
    çok değil öz çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

hocam sınava 25 gün kala niçin kendinize biyolojik deney yapıyorsunuz ? Ygs geçsin lys için yapın . şuan yapmanız saçma olur çünkü uyku düzeninizi bozup ygs ye uykulu girebilirsiniz.

Hocam o ygs gununu cok dusundum ama risk almam gerekiyodu olmadı sınavdan 2 saat önce 5 tane atarım agzima lys ye kadar uyumam

• Hala uyuyamadım ama son raddedeyim simdi teletonu kapatıyorum beyler 3 ay sonra gorusuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

uyku bu dünyadaki en güzel şeylerden biri ve yaşamak için temel ihtiyaç.
    insan kendi uykusunu sabote edermi yahu

şahsen zaman kaybından başka bişi değil zorunda olmasam hiç uyumam herhalde
  • dostum tamam ama ilaçlarla kafanı bu kadar bulandırmamalısın. uyku, depresyon o şu bu ilacı, bunlar hep beynin dengesini bozar, yapma etme bence :)
  • boşver uyuma
  • editlendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.