Şimdi Ara

32' LED FULL HD 100Hz ve Internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    32" bir televizyon düşünüyorum.
    Benim aradığım özellikler
    LED
    FULL HD
    INTERNET (Smart TV & Sony Internet TV gibi)
    LCD olacak :)
    Sizce f/p olarak veya kullanıcı yorumlarına göre hangi model olmalıdır?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naples -- 21 Aralık 2011; 14:44:20 >

• banada yardım. Benim isteklerimde ise elektrik tüketimi en az olacak. Kapalıyken bile çok şık duracak sd performansı çok önemli....
  • Yeni bir konu açmaktansa müsadenizle buraya yazmayı düşündüm çünkü aradığım TV özellikleri sizinkine yakın.

Bende sonunda LCD(veya LED) TV dönemine geçmeye karar verdim.

Sizin de belirttiğiniz gibi 32"(veya37") benim odam için ideal olacak.
    Geçen gün Electro Word'e gittim fikir amacıyla, çünkü televizyon bu görmek için alacağız ve görmeden alınmaz.
    100hz olmasında fayda olduğuna karar verdim. Tabi daha yüksek olursa daha iyi ancak fiyatta belirgin boyutta artıyor.
    50hz'ler ise çok dikkatli baktığımda kötü olduğuna kadar verdim. Şu an piyasanın en çok satılan kısmı 50hz'den oluşuyor yanlış bilmiyorsam.

32"(veya 37") ve 100hz'i cebe koyduktan sonra dikkat edilmesi gereken özellikler tepki hızı ve kontrast oranı.
    Tepki hızı biraz tesadüf gibime geliyor. tabiki 1-2 ms tercihimizdir ancak 5ms olursa da olur diyebilirim.
    Kontrast oranı da keza aynı şekilde.

Tabi ki marka takıntım biraz var. Bunlar başta Samsung olmak üzere, LG, Sony, Phillips, Toshiba ve Panasonic.
    Bir de asıl mesele var nakit. Bu özelliklere göre 1000 lirayı gözden çıkarmam gerektiğini biliyorum ve max 1.100 - 1.200 lira gibi bir bütçem var.

Şunu da belirtmemde fayda var: Plazma ve Lcd farkını hala tam olarak kavrayamadığım için o konuda da yardımcı olmanızı rica edeceğim. Genel olarak belgesel ve futbol-basketbol maçlarını izleyeceğim için önerilerinizi bunlara göre verirseniz sevinirim.

Görüş ve önerisi olan arkadaşları dinlemek isterim. Amatörümsü bir tüketici olarak tavsiyeleriniz benim ve konuyu açan arkadaş için önemlidir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerdundar1 -- 21 Aralık 2011; 19:16:02 >

• Up konu nerden nereye geldi :)
  • LG marka led tv almak isterseniz uygun fiyatlarda yardımcı olabilirim arkadaşlar begendiginiz modeli yazıp fiyat almanız mumkun olabilir.
  • 3D olsun diyorsan 1500TL civarında en iyi seçenek 32LW4500/5500. FPR gözlük kullanan güzel bir model.
    Uzantı desteği olsun / dahili uydu alıcısı olsun diyorsan Samsung D5000/5500 lere bak. O boyutta plasma bulamazsın, bulsan bile LED TV lere göre çok pahalı olur. Plasmalar ekran boyutu arttıkça f/p leri artıyor.
  • samsunglarda DVBS2 (uydu yayınlarını alan HD dahili tuner) d65xx ve üzeri serilerde var bildiğim kadarıyla. alt serilerde DVBC (teledünya) ya da DVBT bulunuyor genelde.
    paralel ithalat bazı ara modellerde ise, avrupa için üretimi yapılan düşük modellerde de DVBS2 tuner bulunabiliyor, d62xx gibi.
    eğer TV yi DVBS tuner özeliği için alacaksanız, en doğru bilgi için samsung resmi sitesini mutlaka ziyaret edin. teknik özellikler kısmında, CI+ DVBS yazdığını görün.
    diğer markalardaki gibi, net bir ayırım yok. bir bakışta DVBS tuneri model adından anlamak çok kolay değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full HD ile HD Ready farkı nedir?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

3D olsun diyorsan 1500TL civarında en iyi seçenek 32LW4500/5500. FPR gözlük kullanan güzel bir model.
    Uzantı desteği olsun / dahili uydu alıcısı olsun diyorsan Samsung D5000/5500 lere bak. O boyutta plasma bulamazsın, bulsan bile LED TV lere göre çok pahalı olur. Plasmalar ekran boyutu arttıkça f/p leri artıyor.

yok zaten plazma istemiyorum. LED TV yeter 100hz ve Internet lazım bana :)
  • O halde sanıyorum Smart TV D serisinde D6000 ile, internet browser D6500 ile başlıyor. Dahili uydu alıcısından emin değilim, ona bak mutlaka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.