Şimdi Ara

32 KB VODAFONE SİM KARTLAR KALKTIMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 32 kb vodafone sim kart arıyorum fakat shoplar 64 kb den başka bulamassınız diyor...

yeni aldığım telefonda 64-128 kb kartlarla sim rehbere kayıtta sorun yaşıyorum.

koca piyasada vodafone,shoplarında 64 kb tan başka kart olmaması nasıl bir mantalitedir anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Nisan 2012; 16:01:47 >

• mh ile görüş belki onlar yollar sana. Ben zamanında 64 lük kartta problem yaşadığım için tabi 2 seneden fazla oldu sanırım :D Mh ücretsiz kargo ile 32lik kart yolladı o gün bugündür onu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

mh ile görüş belki onlar yollar sana. Ben zamanında 64 lük kartta problem yaşadığım için tabi 2 seneden fazla oldu sanırım :D Mh ücretsiz kargo ile 32lik kart yolladı o gün bugündür onu kullanıyorum.

nerede o eski mh..nerede o vodafone...görüştüm mh ile.. tek bildikleri yok yapamayız...yahu bir operatör düşünün ki reklamlara milyonları harcıyor ama piyasada 64 kb ten başka sim kartı yok..128 kb isteyene 64-128 kb her ikiside aynı özelliklere sahip diyebilen bir operatör...yani böyle basit bir sorunu bile çözemiyorsun vodafone..beyin takımı sınıfta kaldı

turkcell evet pahalı ama adamlarda müşteri hizmetini tek geçerim doğruya doğru,

çoook ekmek yemesi gerek,Vodafone'nun hizmet kalitesinin ne olduğunu öğrenebilmesi için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Nisan 2012; 18:29:44 >

• 32kb kartlar çok eski teknoloji ve gelişen şartlara göre yeni kartlar 64-128kb kartlar çıkartıldı.Muhtemelen bulamazsınız 32kb'lık kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

mh ile görüş belki onlar yollar sana. Ben zamanında 64 lük kartta problem yaşadığım için tabi 2 seneden fazla oldu sanırım :D Mh ücretsiz kargo ile 32lik kart yolladı o gün bugündür onu kullanıyorum.

nerede o eski mh..nerede o vodafone...görüştüm mh ile.. tek bildikleri yok yapamayız...yahu bir operatör düşünün ki reklamlara milyonları harcıyor ama piyasada 64 kb ten başka sim kartı yok..128 kb isteyene 64-128 kb her ikiside aynı özelliklere sahip diyebilen bir operatör...yani böyle basit bir sorunu bile çözemiyorsun vodafone..beyin takımı sınıfta kaldı

çoook ekmek yemesi gerek,Vodafone'nun hizmet kalitesinin ne olduğunu öğrenebilmesi için..

Bu bahsetmis oldugunuz sim kartlar arasinda ne gibi farklar var?

• Ben de 2 yıl önce almıştım hattımı.
    32 kb simkart var.Sorun yaşamadım.
    Başka bir hatta 64kb simkart kullandım.Genelde internet ayarlarında sorun yaşanıyor 64kb simkartta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell E Sim...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Turkcell'de yaşadığım mobil imza ve 3G sorunu yüzünden hattımı taşımak zorunda kalmıştım.

Emin olun yani Turkcell'de yaşamayacaksınız diye birşey yok Turkcell çok büyütülüyor, o yüzden yazma gereği hissettim...

Hali hazırda atıl duran hattımda yaşadığım TV+ sorunu 3 gündür çözülemiyor ve çözüm üretemiyorlar... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 21 Nisan 2012; 21:11:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

quote:

Turkcell'de yaşadığım mobil imza ve 3G sorunu yüzünden hattımı taşımak zorunda kalmıştım.

Emin olun yani Turkcell'de yaşamayacaksınız diye birşey yok Turkcell çok büyütülüyor, o yüzden yazma gereği hissettim...

Hali hazırda atıl duran hattımda yaşadığım TV+ sorunu 3 gündür çözülemiyor ve çözüm üretemiyorlar... :)

evet tabi kii sorunsuz operatör yok ama önemli olan böyle basit sorunların bile çözülemiyor olması..

keza aynı zamanda turkcell de kullanıyorum ve müşteri hizmetlerinde aradığımda sizi başından savmaya çalışan değil gerçekten yardımcı olmaya çalışan insanlarla karşılaşıyorum.

yahu nasıl olur da Dünya deviyim diyen bir operatörün bayiilerinde 64 kb tan başka sim kartı olmaz? Bunu bana hiçbir mazaretle açıklayamazlar...

sorunun çözümün:32 kb lik karta geçiş ama gel gör ki bu kartı bulamıyoruz ortalıkta...aynı şekilde millet harıl harıl 128 kb'lik kart arıyor vodafoneda...ama oda yok piyasada...

neden ben vodafone yüzünden yeni aldığım telefonu değiştireyim..

Sonrada Vodafone Türkiye iyi yönetilmiyor deyince bazıları alınıyor yanlış anlıyor forumda...

• 32kb olanlar kopyalanıyordu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.