Daha öncede bir başlık açmıştım ama konu başlığına modelleri yazarsam daha iyi sonuca ulaşırım diye tekrar açıyorum. Aşağıdaki lcdlerden birini almayı düşünüyorum;
LE-37C654 SAMSUNG LCD TV 1.473,05 TL LE-32C654 SAMSUNG LCD TV 1.262,31 TL KDL-32EX700 SONY BRAVIA LED TV 1.578,42 TL UE-32C6000 SAMSUNG LED TV 1.536,27 TL
Bunlar IB fiyatları nakit olarak daha uygun bir yer biliyorsanız oradan alabilirim.
TV özelliğini pek kullanmicam, 24" bir monitörüm mevcut ama Grafik Tasarımcılar için üretilmiş bir monitör olduğu için kontrastı falan düşük film performansı pek iyi değil. 2. monitör olarak yukarıdaki lcdlerden birini düşünüyorum. Haftada 1-2 kere Full HD Cod oynarım, Ağırlıklı olarak film ve klip izlemek için kullanıcam ama elimdeki film ve klipler hep 720p veya dvdrip. Ayrıca after effecte video işlemek için kullanıcam. Fotoğraf gösterme performansı önemli.
up
Mevcut mönitörünüzün kontrastının düşüklüğünden memnun olmadığınızı belirtmişsiniz. Bu bile 4 olan seçeneği 2'ye indirebilmek için yeterli bence. LED'lerin LCD'lere göre kontrast artısı olduğuna göre bence adaylar EX700 ve C6000 olmalı.
aslında normal lcdlerin kontrastı oldukça yeterli benim için. çünkü mevcut monitörümün kontrastı 5bine 1. yazdığım modeller en az 50bine 1.