Şimdi Ara

32 Bit Win7'ye 64 Bit Format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede yardım istemiştim ve ettiğiniz için sağolun şimddi yeni bir sorunum var bilgisayarım 32bit ve 64 biit yapmak (format atmak) istiyorum ama sorun alıyorum yanıtını vere bilirmisiniz.
    İntel Core İ5
    6GB Ram kullanıla blir 3.5Gb
    p55-us3l gigabayt(adını tam bilmiyom)anakart.
    2.67 GHz

sorunu resmi:
     32 Bit Win7'ye 64 Bit Format sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultimetrana -- 12 Ağustos 2012; 21:35:45 >

• Konu başlığını düzeltin yoksa şikayet eder kapattırırım

Sistem özelliklerini yazın zahmet olmazsa klavye elinize yapışmaz ayrıca program mı kurmaya çalışıyorsunuz yoksa format mı atmak istiyorsunuz sorunuzu düzgünce anlatın..

Edit : Konu başlığına sorunun ne olduğunu yazın..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 12 Ağustos 2012; 21:27:37 >
  • işlemcinin 64 bit uyumlu olması lazım. Bir de sanırım sen bilgisayar açıkken format atmaya çalışıyorsun açılırken cd den boot ederek dene.
    http://www.programlar.com/egitim/islemcinin-64-bit-destegi-var-mi-nasil-anlasilir.6w.o.1.html

buradan bakabilirsin.
  • Bilgisayar açıkken format atamazsınız. DVD'te boot ederek formata başlayacaksınız..

Sistem özelliklerine baktım ve Windows 7 64 Bit kurmak zorundasınız..
  • Bilgisayarımın 64 bit uyumu var ve nero ile cd'ye yazdırdım ama hata alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimetrana

Bilgisayarımın 64 bit uyumu var ve nero ile cd'ye yazdırdım ama hata alıyorum.

Elinizde bulunan İso dosyasını Nero programıyla direk Dvd'ye yazdıracaksınız.

Bilgisaya açılırken DVD'yi boot ederek formata başlayacaksınız..
  • eğer internetten indirdiysen normal her zaman ilkinde olmuyor başka indir ben 2 tane denedim 3 .de oldu oda bi kaç kere denememle.

::: Bazen dosyalar bozuk çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K120 -- 12 Ağustos 2012; 21:37:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açılırken nasıl yapıcaz
  • quote:

Açılırken nasıl yapıcaz

Burda detaylı anlatım var inceleyin..
  • quote:

Açılırken nasıl yapıcaz

genelde açılırken otamatik olarak cdden önyükleme yap diye yazı geliyor eğer sende gelmediyse F tuşları var onlardan biri boot tuşu ama hangisi bilmiyorum değişiyor. Ya da hepsine basarsın açılırken. Bazende bios tan dvd yi hdd nin önüne çekiyorsun bilgisayar açılırken önyükleme yazısı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

quote:

Açılırken nasıl yapıcaz

genelde açılırken otamatik olarak cdden önyükleme yap diye yazı geliyor eğer sende gelmediyse F tuşları var onlardan biri boot tuşu ama hangisi bilmiyorum değişiyor. Ya da hepsine basarsın açılırken. Bazende bios tan dvd yi hdd nin önüne çekiyorsun bilgisayar açılırken önyükleme yazısı çıkıyor.

Masaüstü için F11
    Dizüstü için F12

Boot etme tuşlarıdır.. Linkte detaylı anlatım var hocam boşa kendini yorma

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

quote:

Açılırken nasıl yapıcaz

Masaüstü için F11
    Dizüstü için F12

Anlamıyorum milletin mesajı seni neden rahatsız ediyor ama farkındaysan mesajlar arası sadece 1 dakika filan yani ben senden önce cevap vere tıklamışım önceden görseydim zaten yazmazdım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

quote:

Açılırken nasıl yapıcaz

Masaüstü için F11
    Dizüstü için F12

Anlamıyorum milletin mesajı seni neden rahatsız ediyor ama farkındaysan mesajlar arası sadece 1 dakika filan yani ben senden önce cevap vere tıklamışım önceden görseydim zaten yazmazdım.

Rahatsız etmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.