Şimdi Ara

32 bit işletim sistemi 64 destekli işlemci sorunu YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende lisanlı windows 8.1 var ama 32 bit işletim sistemi 64 destekli işlemci yazıyor ve ben bunu 64 bite nasıl çevirrim yine lisanlı olarak...

Bu arada bendeki lisanlı w8 den w8.1 e yükselttim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardım edebilecek bir babayiğit

• aytacikomadrid kullanıcısına yanıt
    64 Bir sürümü indirip o lisansın ile etkinleştirmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

Arkadaslar lütfen yardım

Bende lisanlı windows 8.1 var ama 32 bit işletim sistemi 64 destekli işlemci yazıyor ve ben bunu 64 bite nasıl çevirrim yine lisanlı olarak...

sen w8 lisansını nasıl w8.1 cevirdigini (ki zati w8 key w8.1 uyumlu) anlat, bende sorununa cozum(unu biliyorum) olayım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

Arkadaslar lütfen yardım

sen w8 lisansını nasıl w8.1 cevirdigini (ki zati w8 key w8.1 uyumlu) anlat, bende sorununa cozum(unu biliyorum) olayım....

Dostum windows 8 i lisanım ile indirdim kurdum sonra 8.1 güncelleştirmesi yaptım köşeye start butonu falan geldi o kadar.

Yanlış birşey mi var ki bunda zaten tüm w8 ler ücretsiz aldmadı mı 8.1 güncelleştirmesini ben mi yanlış biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

hocam windows 8 in 64 bit sürümünü nasıl lisanslı olarak indirecğim linki falan var mıdır...
    Hangi sürümü istiyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hangi sürümü istiyorsun ?

lisans keyimi kullanableceğim orjinal x64 olan windows 8 lazım
    Windows 8 Pro mu yoksa Windows 8 Single mı kuruluydu sende?
  • quote:

quote:

hocam windows 8 in 64 bit sürümünü nasıl lisanslı olarak indirecğim linki falan var mıdır...

ne yaparsan yap 32 bit keyi 64bite ceviremezsin, onun yerine 64bit destekli key bulman gerekecek, microsoft türkiyeyi ara , sansın varsa, ne yaptıgını bilen, aklı selim bir teknik destek calısanına rastgelirsen o sana ne yapman gerekir , nasıl yapılır , detaylı bi sekilde anlatacaktır....
  • quote:

Windows 8 Pro mu yoksa Windows 8 Single mı kuruluydu sende?

Pro kurulu hocam

Linki gönderiyorum sana mesaj bölümüne bak
  • sonucu paylasırsan iyi olur , 32 bit key sahibi olupta 64bit kurmaya calısınca ne olur , senin gibi merak edenler olur bu konudan faydalansınlar,

gerci sonuc belli, 32 keyle asla ve asla 64 bit w8 kuramazsınız
  • son olarak hem 32 bit hemde 64 bit ozellikli key ne duydum nede gordum, w8le birlikte cıkarmıslarsada bilemem....
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    ayni lisans geçerlimi bildiğim kadarıyla 64 bit daha pahalı
  • Akhenaton. kullanıcısına yanıt
    tek lisans 32 bitde de geçerli 64 de de
  • quote:

sonucu paylasırsan iyi olur , 32 bit key sahibi olupta 64bit kurmaya calısınca ne olur , senin gibi merak edenler olur bu konudan faydalansınlar,

Çok rahatlıkla kurarsınız. Lisans keyi hem 32 biti hem 64 biti kapsıyor. Tabi 64 DVD'sini veya İSO'sunu temin etmeniz gerekiyor. Ben orjinal DVD'sini netten satın aldım. Ortalama 20 güne filan elime geçti. İlk kurduğumda eski sistemim 32 bit olduğu için direk 32 bit win8 kurdu. Preview sürümüydü. Final sürüm çıkana kada öyle kullandım. Final sürüm çıkınca preview sürümünden hiç bir şeye dokunmadan upgrade ettim. Tabi sistem yine 32 bit olarak kaldı. Sonra da DVD'sinin siparişini verdim. DVD gelince de aynı lisans ile 64 bit kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B936BAF39 -- 5 Kasım 2013; 13:12:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

quote:

sonucu paylasırsan iyi olur , 32 bit key sahibi olupta 64bit kurmaya calısınca ne olur , senin gibi merak edenler olur bu konudan faydalansınlar,

Çok rahatlıkla kurarsınız. Lisans keyi hem 32 biti hem 64 biti kapsıyor. Tabi 64 DVD'sini veya İSO'sunu temin etmeniz gerekiyor. Ben orjinal DVD'sini netten satın aldım. Ortalama 20 güne filan elime geçti. İlk kurduğumda eski sistemim 32 bit olduğu için direk 32 bit win8 kurdu. Preview sürümüydü. Final sürüm çıkana kada öyle kullandım. Final sürüm çıkınca preview sürümünden hiç bir şeye dokunmadan upgrade ettim. Tabi sistem yine 32 bit olarak kaldı. Sonra da DVD'sinin siparişini verdim. DVD gelince de aynı lisans ile 64 bit kurdum.

ilginc, gerci kimse sasırmıyor artık microsofta, w8 le beraber bicok uygulamaya gecmis, ornegin biosa gomulu key gibi, burdan bakabilirsiniz....

http://forum.donanimhaber.com/m_83361961/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.