Merhabalar; Keskinlik olarak 2K 27" daha iyi olduğunu biliyorum ama bir aile büyüğüme, (27" 2k VA panel kullanıyor ) daha rahat edebilsin diye 32" almayı öneriyorum, VA tercih etmemin sebebi hem alışkanlığı hem de 32" olunca hakim olması bir tık daha rahat olur diye düşünüyorum. Genelde medya veya strateji tarzı oyunlar oynuyor. Bu model amazonda indirimde, rakip olarak 250cd olan Samsung G5 modeli var. Başka alternatif var mı bilmiyorum. amazon ASUS TUF Gaming VG32VQR 31.5 VA Kavisli Monitör, FreeSync, 2560 x 1440, 1 ms(MPRT), 165 Hz https://www.amazon.com.tr/VG32VQR-monit%C3%B6r%C3%BC-Adaptive-Sync-FreesyncTM-DisplayHDR/dp/B093QD6M63/ref=sr_1_7?qid=1681630624&refinements=p_n_feature_fourteen_browse-bin%3A65675293031%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A27387323031%2Cp_n_feature_thirteen_browse-bin%3A61071558031&rnid=61071556031&s=computers&sr=1-7Bu model güncel olarak Fps rekabetçi oynamayan biri için, hala güncel ve mantıklı mıdır fiyat performans olarak ? |
32' 2K , Güncel Monitör Tavsiyesi istiyorum. Asus VG32VQR model alınır mı ?
-
-
Aynı özellikler, fiyat olarak daha uygun.
-
Aynı özellik demişsiniz, biri 250cmd biri 400...
Lütfen yanlış ve yanlı yönlendirmeyin insanları, yoksa sanki maddi bir kazancınız var da tavsiye veriyorsunuz gibi düşüneceğim...
-
Bizde yeni piyasaya giren g5 ips bir monitör 350cdm hatta hdr içerikte 500cdm ye yaklaşan bir monitör nano ips panele sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Nisan 2023; 17:50:1 >
-
Bende yeni 32 inç IPS bir monitör aldım hala kargoda yukarda arkadaşın önerdiği Samsung g5 alacaktim nerdeyse çok ghosting olduğunu forumlarda gördüm oyuzden Dell 3223D aldım şuan kullanıcı yorumları hep olumlu
-
Ghosting olan eski g5 lerden VA panel bu g5 in baya bir modeli var.
-
Desene hata ettik va panel 27 kullanıyorum halen Samsungda hiç bir sıkıntı yaşamadım gelince iademi yapsam acaba şuan tekrar kararsız kaldim
-
Tek hata fiyat açısından olur yoksa 3223d iyi monitör bende gigabyte m32q - dell 3223d yada lg nin 32 lik bir modelini almak istiyordum bunlar arasında gönlüm lg den yanaydı dell servisi ile alakalı birkaç negatif yorum okudum sadece.
Birde güç kaynağı monitörün içinde olmasın diyordum lg ler dıştan adaptörlü ama dell ve gigabyte içerde samsung g5 de adaptörlü oyun açısından bir eksiği yok dahili hoparlör olsa iyi olurdu benim için nadiren sesi dışarı verme ihtiyacı olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Nisan 2023; 18:40:0 > -
hocam selamlar bende Dell 3223D almayı düşünüyorum yorumlar hep iyi , sizde tavsiye eder misiniz ? birde monitörü nereden aldınız hocam ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 20 Nisan 2023; 16:59:35 > -
Hocam arefe günü monitör geldi dell3223d modeli ölü pixel vs testlerini yaptım hiç bir sorun görmedim gercekten güzel bir monitör özelikle rdr2 oynadım daha çok keyif almaya basladim hbdan aldim
-
Dell monitör aldım hocam samsungdan va geçtim :)
-
Adaptörü dışarda olması yada dahili olması ne fark yaratıyor bilginiz var mi
-
Monitör içinde ısı üreten 2 parçadan biri dışarı çıkmış oluyor sadece ledlerin ısısı yayılıyor monitörde.
-
-
Hayırlı olsun birşey soramak istiyorum ekran kartınız amd ise freesync kapalı iken 165hz de ekran kartı vram frekansına bakabilirmisiniz eğer monitör hz değeri oc ile 165 yapılmışsa vram frekansı sona dayanır monitörü 144hz yada 120hz ye düşürünce hangisinde vram frekansı düşüyorsa monitörün gerçek hz değeri o dur mesela konuda dediğim samsung g5 in gerçek frekansı 120hz imiş.
144 müş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Mayıs 2023; 9:32:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X