Şimdi Ara

319.DÖNEM(aralık) KD.ve YD.SUBAYLAR BURAYA(284 MEHMETÇİK olduk....!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
34.888
Cevap
26
Favori
1.106.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba bende 319.donem askerıyım benıde lısteye ekleyebılırmısınız?

ANADOLU UNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ

AD SOYAD:HAKAN KARAMAN

KÜTÜK: YALOVA/ARMUTLU

BUGUN İŞLEMLERİ HALLETMEK İÇİN HALICIOĞLU ASKERLİK ŞUBESİNE GİTTİM

SABAH 8.30 SULARINDA INSANLAR SIRADAYDI KUYRUK DIŞARIYA KADAR DEVAM EDİYORDU

KUYRUKTA SIRA GELMESİ YAKLASIK YARIM SAATTI.SIRA GELDIGI ZAMAN TAM İÇERİYE GİRECEGİZ KAPIDA DURAN ASKER ÇOK YUKSEK BIR SESLE TELEFONLARI KAPATIN ULAN!!!
    DİYE SESLENINCE HEPİMİZ BIRBIRIMIZE BAKIP NE OLUYOR DEDİK VE ANINDA TELEFONLARIMIZI ŞİMŞEK HIZIYLA CIKARIP TESLIM ETTIK.BIRDE KAPIDA SIRA NUMARASI VERDILER.

DAHA SONRA BAHCEYE ALDILAR BIZI. 20'ŞERLI GRUPLAR HALINDE İÇERİYE ALDILAR. ONDAN SONRA HEMEN DANIŞMAYA GİRDİK ORADADA SIRA VARDI,DANIŞMADAN FORM VERDILER BUNU DOLDURUN VE SOYLEDIKLERI SUBEYE GOTURUN DEDILER.ŞUBEYE GITTIGIMIZDEDE SIRA VARDI. ORDADA BEKLEDIK.NEYSE SIRA GELDI EVRAKLARI VERDIM NUFUS CUZDANI (TC NUMARASIZ SAKIN GITMEYIN),DİPLOMANIN ASLI VE 3 ADET FOTOKOPİSİ,3 TANE NUFUS CUZDAN FOTOKOPISI VE 6 ADET RESIM. EVRAKLARI TESLIM ETTIM. SONRA BENI BIRKAC EVRAK IMZALATMAK ICIN BIR UST KATTA BIR YERE YOLLADILAR. GITTIGIM YERDE BIR HEYET VAR YAKLASIK 10-15 KIŞI BUTUN ASKERE GIDECEKLERI ANADAN DOGMA BIRAKIP KONTROL EDIYORLAR VE EVRAKLARINA IMZA DAMGA VS ŞEYLERI ATIP HADİ YALLAH SEN ASKERSIN DIYIP YOLLUYORLAR.ALLAHTAN YEDEK SUBAY ADAYLARINA BOYLE BIR KONTROL YOK. BANADA IMZADAN SONRA HAFTAYA ÇARŞAMBAYA GEL SENI HASTANEYE SEVK EDECEGIZ DEYIP YOLLADILAR. ERKEN SEVK ICIN MURAACT EDECEGIMI SOYLEDIM AMA HAFTAYA GEL HALLEDERSIN DEDILER.

BU GUNUM BOYLE GECTI ARKADASLAR UZADIYSA KUSURA BAKMAYIN HALICIOĞLU ASKERLIK SUBESINE GIDECEK ARKADASLAR SABAH EN GEÇ SAAT 8.30 GIBI ORADA OLUN ÇUNKU BAYAGI KALABALIK OLUYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan00783 -- 23 Ağustos 2007; 15:23:13 >

• slm beyler. aralıkta daha çok yedek subay alımı yapıyorlarmış doğru mu?

nisan döneminde % 35-40 arası bi alım oranı vardır

en fazla yedek subay alımı ise ağustos döneminde gerçekleşir %50 gibi bir oranla alınır.

yedek subaylık isteyen arkadaşlarımız varsa tavsiyem nisan yada ağustos aylarında şans denemeleridir

Orjinalden alıntı: music_

slm beyler. aralıkta daha çok yedek subay alımı yapıyorlarmış doğru mu?

evet arkadaşım aralıkta en çok yedek subay alımı yapılır ama katılım fazla olduğu için oran düşüktür

örnek verirse aralıkta 100 kişi içinden 20 kişi alırlar ama nisan yada ağustos döneminde 15 kişi alırlar fakatt sınava giren kişi sayısıda 30-40 olur

yedek subay olma şansını sıralarsak

ağustos > nisan > aralık
    %40-50 %30-40 %15-20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonicc -- 24 Ağustos 2007; 2:09:27 >
  • Slm arkadaşlar öğrenmek istediğim konu şu.Yoklamayı yaptırdım sevk dilekçesini de gönderdim.Sadece sevk dilekçesini postaladım.Ayrıca başka bi ilave gerekli miydi?Şubedekiler bişey demediler onun için bilen arkadaş cevap verirse sevinirim.
    Bu arada Anadolu Üni.İktisat Fak.Maliye Böl.Yaş 24 Kütük Manisa/Salihli

Orjinalden alıntı: sail_away

Slm arkadaşlar öğrenmek istediğim konu şu.Yoklamayı yaptırdım sevk dilekçesini de gönderdim.Sadece sevk dilekçesini postaladım.Ayrıca başka bi ilave gerekli miydi?Şubedekiler bişey demediler onun için bilen arkadaş cevap verirse sevinirim.

benim bildiğim dilekçeye ek olarak askerlik şubesinden verilen kağıdın fotokopisini koyuyorsun

• Askerlik şubesindeki memur başka bişey koyun demedi.Sanırım şubeye gidip sormam en iyisi teşekkürler.

Orjinalden alıntı: sail_away

Slm arkadaşlar öğrenmek istediğim konu şu.Yoklamayı yaptırdım sevk dilekçesini de gönderdim.Sadece sevk dilekçesini postaladım.Ayrıca başka bi ilave gerekli miydi?Şubedekiler bişey demediler onun için bilen arkadaş cevap verirse sevinirim.

Sevk dilekçesi ile birlikte Şubeden aldığınız 'Askerlik Durum Belgesi' nin bir fotokopisinide göndermeniz gerekiyordu.

Orjinalden alıntı: çanakçı28

arkadaşlar ben erken sevk dilekçesi vermiştim dilekçem kabul olmuş aralıkta askerim artık şimdiden herkese hayırlı teskereler.

Orjinalden alıntı: volkan450

Ben afyon askerlik şubesi ile konustum adam uzun uzun anlattı dilekçeleri şu anda bekletiyoruz,işleme eylül ayında koyacağız diye yani belli olma gibi bir durum söz konusu değil..

ARKADAŞIM YALAN SÖYLEYECEK HALİMİZ YOK ASKERLİK DAİRESİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜK DİLEKÇENİN İŞLEME ALINDIĞINI VE KABUL OLDUĞUNU SÖYLEDİ. AYRICA İNANMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN YAŞADIĞIMI YAZDIM...

Ama normal şartlarda erken sevk'in son başvuru tarihi Eylül ayının sonu. O yüzden ekim ayının ortasına doğru dilekçelerin kabul edilip edilmediği öğrenilecektir.

ERDEM ŞİMŞEK
    Diyarbakır
    23
    Başkent Üniversitesi
    Turizm ve Rehberlik
  • Evet arkadaşlar bugün gidip hallettim bu sefer.Sevk dilekçesi yanında askerlik durum belgesinin fotokopisini ekleyerek gönderdim.Şubede ki bayan herkese söylüyoruz dedi canımı sıktı yahu söylesen ekleyip göndeririz mal yerine koymayı ne çok seviyorlar insanı.Neyse buradaki yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.