Şimdi Ara

319.DÖNEM 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN KD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
14.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN deyim.
    mardinde olan arkadaşlar özel mesajla bilgi verebilirler mi?
    istanbuldan geliyorum. bilgisayar programcısıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliplane -- 10 Aralık 2007; 19:18:20 >

• ben de mardine gidiyorm. çarşamba 1buçukta onur air'le uçuyorum. 70. mknz. p.tug'dayım.....
    orda olanlardan gitmiş gelmiş olanlardan ve gideceklerden bilgi haber her ne warsa istiyorum işte :)
  • mardin bir de beni sayın
  • 70 inci mknz p. Kom.
  • çarşamba sabah thy ile gidiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: umuti

ben de mardine gidiyorm. çarşamba 1buçukta onur air'le uçuyorum. 70. mknz. p.tug'dayım.....
    orda olanlardan gitmiş gelmiş olanlardan ve gideceklerden bilgi haber her ne warsa istiyorum işte :)

• bende çarşamba 13:30 da onuair ile gidiyom
  • bende 70. mknz deyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 13:30 onur air'de baya kalabalık olacağız anlaşılan. gerisi'de sabahki thy uçağıyla gelecek galiba. yaptığım araştırmalara göre birlik havalanına yakınmış. ulaşım konusunda sıkıntı yaşarsak topluca atlarız bi taksiye gideris. mardin'e gidiyoruz diye çok stres yapan war mı ?? . bir de biz orada acemilikten sonra dağıtım olacak mıyız mardinde kalacak mıyız acaba
  • Evet arkadaşlar acemiliğimizi tamamladık.
    Bazı arkadaşlarım Selen Kışlası,Nusaybin,Midyat,Kızıltepe,Şırnak/Cizreye düştü.
    Torba çekimi usulü ile kura çektik.Ben aynı tugayda kaldım.
    Önümüzdeki günler bakalım neler gösterecek bize.
  • Arkadaşlar bende kura çekimi sonucu Muhabere bölüğünde kaldım.Hepimiz için hayırlı olsun...
  • Herkese merhabalar.
    Ben askerliğimi P. Atğm. olarak sizin gibi 70. Mknz. P. Tug. bünyesinde yaptım. 2 dönem tugayda sizin gibi kısa dönemlere takım komutanlığı yaptım. Asıl görev yerim Selen Kışlası'ydı. Tugayla mardinle ilgili sorularınızı yanıtlamaktan zevk duyarım. CeylanV ben muhabere bölüğündeyim demişsin. Bl k. Hakan Yzb. değil mi ? Çok iyi tanırım. Bir dahaki mesajında sana onunla selam gönderiririm ayrıca onunla ilgili tüyolar veririm.
    Sorusu olan bana yazabilir. Hepinize hayırlı tezkereler.
  • Arkadaşlar ben de 297 KD Mardin Tugay Karargah Bölüğünde Garaj çavuşu olarak askerliğimi yaptım herkese hayırlı teskereler...
     319.DÖNEM 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN KD
  • Tekrar selam arkadaşlar,şafak 62 az kaldı askerliğimi tamamlamaya.Artık 321. kısa dönem arkadaşlarımızı beklemeye başladık.
  • şafak 58

70. mknz. p. tug. k'lığı yrd'cılığı
    midyat garnizonu
    askeri kantin başkanlığı
    muhasip yardımcısı
  • şafak 54.
    şaka maka biticek gibi bu askerlik :))
  • şafak 48
  • şafak demiş gel gör beni bu saatten sonra benmi gideyim.. onikiden sonra 47 diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii başka yokkkkkkkkkkk.
  • 2. hudut taburu nusaybinden selamlar şafak demiş 46 aynen başka yok...ya sabır diyelim...
  • Şafak 40 oldu arkadaşlar.
    Yakında 321. dönemler geliyor 6 gün kaldı.
    Mekanizeye düşecekleri bekliyoruz :)))
  • hacım nasıl mardin hiç anlatmamışsınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.