Şimdi Ara

318İ mi yoksa 316 İ mi satın almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yıldan bu tarafa araç arıyorum karar vermek ne kadar zormuş. Artık gözüm karattım arac almayı düşünüyorum

http://www.sahibinden.com/109_000_km_de_2002_model_3_18_ia_bmw_tiptronik-28WQQaXQQ12689430WQQpXQQdisplayitem

ilandaki aracı rengi dışında beğendim (siyahı seviyorum) satın almayı düşünüyorum. Ancak 318 ideki motorun eski sistem motor olduklarını söylediler. Yoksa 1-2 bin daha koyup 316.i yeni motor 2002-2003 model araçmı alsam. Lütfen 318 ile 316 arasındaki farkı bana birisi anlatınsın teşekkürler

• 3,18
  • İlandaki araba 2002 model ve yeni tip motor var 2000 cc 140 hp araca rahatlıkla yeter ,tek kötu tarafı bence steptronic olması tabı zevk meselesı ..

Rengı de fume cok guzel bir renk siyah arac kullandınmı bılmıyorum cok ugrasırsın kılcal cızıkler pasta cıla kuş pıslıklerı toz ben bıktım koyu renklerden

Donanımı da iyi fıyatta uygun kafanda netlestıyse bu aracı al 3.16 bakma bile ! derim pısman olmazsın aynısının manuel viteslisine bınıyorum 2 senedir maasallah benı hiç üzmedi. tabi önce aracı güvendıgın bir ustaya göster
  • teşekkürler. Araçlar verdiniz bilgiler için. Araçta 3 parça boya varmış. Yinede almaya niyetliyim son 31 BİN e indi bu fiyat normalmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonfilika

teşekkürler. Araçlar verdiniz bilgiler için. Araçta 3 parça boya varmış. Yinede almaya niyetliyim son 31 BİN e indi bu fiyat normalmı

galericinin 3 parça boyalı demesi 3 parça değişen ve komple boyalı olduğu anlamına da gelebilir dikkatli olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 12 Mart 2009; 14:39:26 >
  • 31 bin cok normal o arabanın hakkı bıle degıl aslında 3 parca boya olabılır 2002 mod araba yeterkı buyuk kazası olmasın sen bıldıgın guvendıgın bırıne almadan göster ..
  • Forever 3.18i motoru eski sistem de olsa çalışmasında sorun yok...boşuna 1-2bin koyup 3.16ya para verme...(bence)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani güzel araba gerçekten 3.18 almak mantıklı, ikinci el vergiler de düşük olur, 3.20 vergisinden azdır. 3.18 uygun araba bence.
    quote:

Orjinalden alıntı: aLpR™

Forever 3.18i motoru eski sistem de olsa çalışmasında sorun yok...boşuna 1-2bin koyup 3.16ya para verme...(bence)
  • arkadaşlar tam satın almaya niyetlendim sigortam netten kaskosunu hesaplattım 2.500 TL çıkınca vaz geçtim. Kaskosu çok yüksek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.