Şimdi Ara

318 Puanlik Anadoluya Gidilirmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık anadolu diye birşey kalmadı her okul anadolu oldu

Soruna gelirsek evet ben giderdim puanin yettigi en yuksek okula imam hatip ve meslege gitmekten iyidir ha param var diyorsan ozel okula gec

• Sana bağlı düz liseden tıp kazanan uçak mühendisliği kazananlar var çalışırsan en berbat lisese bile kazanırsın

• Hocam size kalmış ben 350 küsüratlı puanla anadolu teknik ve meslek lisesine girdim bir sınıf arkadaşım 380'le girdi bizim okula herşey size bağlı kafaya koyup çalışırsanız en kötü okuldan bile bir meslek sahibi olursunuz iyi kötü nerede mutlu nerede rahat olucağınızı hissediyorsanız oraya gidin.

Ders bakımından anadolu lisesinde arkadaşlarım 2 3 tane zayıfla geçiyorlar ben teşekkürle geçiyorum aynı dersleri görüyoruz fakat bizde sınavlarda gözetim daha seyrek bazı şeylere göz yumuyorlar ama anadolu lisesinde çoğunda göz yummazlar hatta gözünüzün yaşına bile bakmazlar

Edit: Şunuda söylemeden geçmek istemiyorum.İTÜ'de okuyan bir arkadaşım vardı gemi mühendisliğinde sınıfında birisi açık liseden çalışarak kazanmış sabahları çalışıyormuş akşamlarıda ders çalışıyormuş.Çalışırsanız başarırsınız demişti bizede hiç unutmam kendiside barzonun teki skypeye gelip gençler göğüs kıllarını açardı nasıl bunlar benim bebeklerim derdi hâlâ nasıl itü'yü kazandığına hayret ediyorum kopya çekmiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 29 Ağustos 2014; 14:45:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.