Şimdi Ara

312km/h hız ile yapılan kaza BMW M3 içerir.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
22.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yukarıdaki gönderdiğim ekşi linkinde 2 adet link var. İkiside aynı videoya götürüyor. Twitter linki olan 29 saniyelik videonun son 10 saniyesinde o video varken instagram postunda direk o video var.
  • Videoyu bekliyorum. Banada ulaştırırsanız sevinirim.
  • O hız ile arabanın parçaları hala duruyorsa bence gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Gerçek görüntüleri fena halde hıza karşı bilinç uyandırıyor. O +18 dediğinizi izledim, fake olduğu o kadar belli ki kafanın derisi yüzülmüş kemiği yarılıp içinden metal geçmiş fakat gözler tamamen sağlam!? Saçlarda en ufak hasar belirtisi yok?
    O fake videoyu merak edenler(fake olduğu belli ve biraz mide bulandırı)vimeo linki uçuk, yapmanız gereken ekşide son sayfalardan birine +100 diye spam atıp arada twitter linki atan posta girin ve orada son 10 saniye gösteriyor. Ve izleyenleri neşelendirelim:

türkiye'de olsa bir kaç gün sonra sarı siteye aşağıdaki ifadelerle ilanı düşecek bmw f80 m3'dür

(bkz: hafif bir sürtmeden dolayı pert kaydı vardır kesinlikle ciddi bir şey değildir)

(bkz: çıtır hasarlı)

(bkz: ufak çiziklerden dolayı boyattım)

(bkz: ufak bir kazayı sigorta para almak için 170.000 tl şişirmiş)

(bkz: keyfe keder boyattım)
    O video bu kazaya mı ait bilemem ama hiç fake’e benzemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gençken 200-230 gözümüze hız gelmezdi tabutların içinde şimdi şehir içinde 40dan 50ye çıktığımda çok hızlı gidiyormuşum hissi oluşuyor. Suçsuz günahsız insanlara zarar vermesinler yeter diyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo S90 ile 290 km hızla gittim otobanda. Ne bana bir zarar geldi, ne çevredekilere. Sadece ceza yedim. Usta bir şoför olmanın yanı sıra tank gibi bir de araç lazım. Bu da Volvo ile mümkün.
    Michael Schumacher, Kimi Raikkonen, Xabi Alonso ve Gary Neville gibi Formula 1 ustaları bile gerçek hayatta sadece Volvo sürebiliyorlarmış.

• valla 312le kaza yapan değil bmw uzay gemiside olsa param parça olur cımbızla toplarlar. bana hiç inandırıcı gelmedi bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Volvo S90 ile 290 km hızla gittim otobanda. Ne bana bir zarar geldi, ne çevredekilere. Sadece ceza yedim. Usta bir şoför olmanın yanı sıra tank gibi bir de araç lazım. Bu da Volvo ile mümkün.
    Michael Schumacher, Kimi Raikkonen, Xabi Alonso ve Gary Neville gibi Formula 1 ustaları bile gerçek hayatta sadece Volvo sürebiliyorlarmış.
    Kardeş xabi alonso futbolcu

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Alıntıları Göster
    Ahahahhha adam kolpayı bile düzgün atamadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüyenYörüler

Alıntıları Göster
    Neville de futbolcuydu yalnız yaş tutmuyorsa bilmemen normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Neville de futbolcuydu yalnız yaş tutmuyorsa bilmemen normal.

Alıntıları Göster
    aslında 290 olayı uyandırdı da neyse dedim şimdi laf atarız adam tuningci çıkar

• Bu olayı inceleme fırsatı buldum. Kaza yaklaşık 4 hafta önce olmuş. Videolarda kaza yapan aracın sürücüsünün hırslandığından ötürü bir an için olağan trafiği geç fark etmesi nedeniyle direksiyonu kırması ile gerçekleşmiş. Orta refujü parçalayarak karşı şerite geçmiş. Aynı aracın kullanıcısı olarak videoların İnterior çekimlerinde dikkatimi çekti. Burada sürücünün hatası Aracın dogrudan kaymasına sebep olan dsc yi kapatmak olmuş. Dsc nin sürüş dinamik modları yanında otoban gazlamasında pistte olmadığınız sürece pek bir faydası yok. Ancak asıl sonuç hırs ve dikkatsizlikten meydana gelmiş. Sürücüsü umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
    Sonucu ne olursa olsun. Ölümüne yarışmak hiç birşeye değmez arkadaşlar dikkatli olalım.

• hocam bana +18 videoyu atabilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.