Şimdi Ara

310 puan almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ygs 1 de 310 puan için 8 ay yeterlimiddir ?

• çok çalışmana gerek yok. 6 ay karı kız peşinde koş son 2 ay günde 3-4 saat bakarsan yeterli.

ciddiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Legolas kullanıcısına yanıt
    geo ve fen korkutuyor beni
  • Kardes 310u sinavda uyusan dahi alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Legolas

çok çalışmana gerek yok. 6 ay karı kız peşinde koş son 2 ay günde 3-4 saat bakarsan yeterli.

ciddiyim.

bu adamı dinle ancak ben diyorumki 7ay 10 gün takıl son 20 gün çalış alırsın. ayrıca sorduğun soru soru değil 8 ay tam verim çalış 450 bile alırsın
  • 30 turkce
    15 sosyal
    25 mat
    15 fen

netleri ile 300 aldim. uyuyarak.gezilecek yapilacak netler değil

• geo hiç bilmiyorum , bilen biri nasıl halledeceğimi soyleyebilirmi videomu izleme gerek yoksa kitaptanmı calısmalıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pegasus bol puan 5 k 300 tl
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 310 alman için geodan mükemmel bir net yapmana gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

310 alman için geodan mükemmel bir net yapmana gerek yok.

diğerleri de mükemmel değil
  • Ygs 2016 gibi olursa ayağınla çözsen de alırsın. Ama tabi kolay sınav olursa aldığın 310 puan kötü bi sıralama olacağı için kendine sıralama hedefi koymanda fayda var

• 2016 ygs yi kitapçıklar yayınlandıktan sonraki gün süre tutup çözdüm.türkçe 5, sosyal 10,matematik 1,fen 2 yanlışım vardı.hesaplamayı tam bilmiyorum ama sanırım 139 net yapıyor.
    400 puandan fazladır herhalde.
    Ygs hızlı ve pratik çözümler gerektiriyor.310 puanı ayak parmaklarımla çözsem alırdım.

• Herkes çok basit bir şeymiş diye anlatmis ama o kadar dersaneye giden çalışan ama bu puanı alamayan lar da var ozrllikle temel hiç yoksa alamayabilirsin(hele ki sinava calismadan girersen). Önce bi deneme yapmani tavsiye ederim. Puanıni netlerini istediğin puan turunu (ygs1 ygs6 gibi) yaz ondan sonra yorum yapmamız daha mantikli olacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will-graham -- 5 Ağustos 2016; 19:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Herkes çok basit bir şeymiş diye anlatmis ama o kadar dersaneye giden çalışan ama bu puanı alamayan lar da var ozrllikle temel hiç yoksa alamayabilirsin(hele ki sinava calismadan girersen). Önce bi deneme yapmani tavsiye ederim. Puanıni netlerini istediğin puan turunu (ygs1 ygs6 gibi) yaz ondan sonra yorum yapmamız daha mantikli olacaktir

sagolasın kardeşim
  • sınav anı faktörünü unutmamak lazım
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi sınav ani da önemli ama böyle şeylerle de kafanı karıştırma. Deneme ni cozdukten sonra bana mesaj atarsan sana elimden geldiğince yardım ederim nasıl calisabilecegin konusunda. Su an Tek şunu söyleyeyim her gün Geo dan en az 1 test tr den de 10 hatta 15 soru çözmeye bak düzenli olmak koşuluyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will-graham -- 5 Ağustos 2016; 20:45:50 >
  • quote:

Arkadaşın dediği gibi sınav ani da önemli ama böyle şeylerle de kafanı karıştırma. Deneme ni cozdukten sonra bana mesaj atarsan sana elimden geldiğince yardım ederim nasıl calisabilecegin konusunda. Su an Tek şunu söyleyeyim her gün Geo dan en az 1 test tr den de 10 hatta 15 soru çözmeye bak düzenli olmak koşuluyla

bügün fem6 lı dan 1 tane çözdüm
    türkçe 20 d 14 y
    mat 15d 1 y
    geo hepsi boş hiç bilmiyorum
    fenden 13 d 12 y biyoloji yok neredeyse

sizce iyimi ?
  • yerdavader kullanıcısına yanıt
    Ygs kimya basit oluyor konular biraz değişti ama çok farkedecegini sanmıyorum 1 tane konu anlatımlı 1 tane sb bitirirsen en az 9 10 net yaparsın 13 sorudan. (Kimya palme ya da fem alabilirsin ben gectigimiz sinavda sadece guvenderdwn calisip fullemistim ama sinav da kolaydi. Yine de guvender de iyidir yeni basimi cikti mi bilmesem de)Türkçeden ve Geo dan da dediğim gibi hergün soru cozersen gelişir. Mat içinse hocalara geldik baştan sona izle ayrıca videoyu izledikten sonra o konuyla ilgili testler coz güvender sb alabilirsin ne zordur ne de tamamen basittir. Biyoloji nankör bir derstir. Konuyu iyice kavra man ve unutmamak için tekrar yapman lazım. Süren artıyorsa mutlaka sosyalde coz coğrafya bilgi ağırlıklı olsa da tarih genelde yorumdur. Aynı zamanda son 2 ay kala felsefe cog fln bakabilirsin süren artıyorsa denemelerde. Fizik için de youtube yaz eminim anladığın bir hoca çıkacaktır. Ayrıca fem simetri ygs fizik de işini görecektir çok kötüyse fiziğin mps karekök fln da alabilirsin ama fem simetri de zor değil o kadar. Başarılar

Buraya da birkaç kanal yazayım incelerken belki dersaneye fln da gitmiyorsan faydası olur
    Hocalara geldik
    Teknofem matakademi seninbiyolojim kimyaözel

Edit: durumun çok iyi değil ama hedefin çok yüksek olmadığı için düzenli bir çalışmayla rahatlıkla hedefine ulasirsin. Tıp ya da ilk 50k fln deseydin cook zor derdim. Sanırım en az 65 70 net yapman gerekiyor bu puan için yine de puanını puanzadan hesaplama daha mantikli olur. Umudunu da kaybetme önünde 7 ay fln var hersey mümkün 310 isterken belki 350 alırsın belli olmaz o senin şansına sınavdaki durumuna kapasitene calismana ve sınava bağlı yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi will-graham -- 5 Ağustos 2016; 23:32:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

quote:

bügün fem6 lı dan 1 tane çözdüm
    türkçe 20 d 14 y
    mat 15d 1 y
    geo hepsi boş hiç bilmiyorum
    fenden 13 d 12 y biyoloji yok neredeyse

sizce iyimi ?

Kısacası berbat hemen çalışmaya başla

Bazıları temeli sağlam olur çalışmadan 450 çeker

Bizim gibiler yani temelsizler köpek gibi çalışır 350 çekemeyiz son sene (ki bizim aptallığımız bu )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• will-graham W kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim.
    Hedefim mf4 85 bin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.