Şimdi Ara

30dk bir sınırlı bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurttan bağlanıyorum internete. Wireless adaptörümü değiştirsem bile (TP Link Archer T2UH)yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Bazen 10 dk bir bazen 1 saatte bir bağlantı sınırlıya dönüşüyor. Bazen 5 dk sonra bazen yarım saat sonra geliyor. Kendim ip atıyorum ama yine sınırlı oluyor. Sinyal sorunu yok 4-5 diş çekiyor.

Bunu nasıl çözebilirim? Router arayüzüne erişimim yok. Kendi bilgisayarımda bu sorunu halledebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 15 Mart 2016; 0:24:06 >

• DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET

hata kodu bu.

Bununla ilgili çözümleri denedim ama yine sorun devam ediyor.
    3 tane wireless kartı değiştiriyorum (2 wireless adaptor 1 onboard) yine devam ediyor.
  • Modemden Öyle Ayarlanmış Sanırsam Eğer Tam Yarım Saatde Bir Öyle Oluyorsa Muhtemelen Download Yapmayın Diye Yapılmış .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam, bazen 3-5 saat gitmediği oluyor. Bazen de 5 dk'da bir gidiyor. Aslında hep aynı hatayı veriyor. Dns probe finished.. İp alamıyor diye ip atıyorum o zaman geliyor. Sonra yine gidiyor. Dns felan değiştiriyorum böyle uğraşıyorum her gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 20 Mart 2016; 1:11:52 >
  • Aynı sorunu daha önce yaşadım. Wireless cihazım Atheros idi. Wireless'ın en son güncel driverını bulup yükleyince düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.