Şimdi Ara

(3099₺)Oppo Reno 2z 128 gb (8Gb Ram)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Oppo Reno2 Z 128 GB (Oppo Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/oppo-reno2-z-128-gb-oppo-turkiye-garantili-p-HBV00000NS6NA?magaza=Hepsiburada

(3099₺)Oppo Reno 2z 128 gb (8Gb Ram)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• normal fiyatı değil mi,,, Google a yazınca hep 2900 3300arasi fiyatları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2900 ile 3300 atasında baya fiyat farkı var bence :) bi kaç gün önce 3200 dü hepsiburadada

• Netflix HD değil bilginiz olsun.

• Bundan kullanıyorum uzun süredir almak isteyen sorusu olan sorabilir yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SusuzSuluk

Bundan kullanıyorum uzun süredir almak isteyen sorusu olan sorabilir yardımcı olurum

dostum yazsana direk şunu iyi şunu kötü diye

• Kamera ve malzeme kalitesi çok güzel bir cihaz. Yazılım ve pop-up kamera da üzmez gayet seri çalışıyor. Garanti konusunda hiç şikayet gelmedi benim tarafıma. İşlemci MTK olması dışında negatif bir durum yok o da ne kadar negatif olursa artık.

Ekranı amoled ama biraz parlaklığı düşük gibi sadece. Mi 9T ekranı bundan iyiydi mesela keşke hala satışta olsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H96 MAX RK3318 4gb ram 64 gb rom
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

dostum yazsana direk şunu iyi şunu kötü diye

Alıntıları Göster

Hocam kime göre iyi kime göre kötü insanlık edip sorusu olan varsa yardımcı olurum demişim.

• Hepsiburadadan bir adet sipariş geçtim.
    M51-realmi7pro-s10plus arasında çok gittim geldim .şuan mi Max 2 kullanıyorum 2z nin bana yeteceğini düşünerek siparişi verdim.S10plusın da fiyatı iyi ama ekran kırılırsa yaklaşık 2000tl değişim ücreti var vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 8 Kasım 2020; 3:7:19 >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt

Telefon güzel ama android 9 ile çıkmış bu yüzden 10 dan sonrasını almayabilir, helio p90 işlemci yerine snapdragon 720 730 lu telefonlar var o fiyatta. Fakat ekranda parmak izi okuyucu ve pop up kamera isteyen alabilir. Tabi 8 gb ram olması da güzel.

• (3099₺)Oppo Reno 2z 128 gb (8Gb Ram) 

• quote:

Orijinalden alıntı: SusuzSuluk

Bundan kullanıyorum uzun süredir almak isteyen sorusu olan sorabilir yardımcı olurum

Kronik sorunu varmı hocam foto çekimi nasıl pil nasıl gidiyor donma kasma yapıyormu tel.

• SAR değeri çok yüksek. Beyin yakan telefon diyorlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 8 Kasım 2020; 21:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Telefon güzel ama android 9 ile çıkmış bu yüzden 10 dan sonrasını almayabilir, helio p90 işlemci yerine snapdragon 720 730 lu telefonlar var o fiyatta. Fakat ekranda parmak izi okuyucu ve pop up kamera isteyen alabilir. Tabi 8 gb ram olması da güzel.

caallığıma verin popup kamera ne olye

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

caallığıma verin popup kamera ne olye

Alıntıları Göster

Ön kamerası açılır kapanır bir mekanizmaya sahip.

• ekran parlaklığı düşük kalıyor güneş altında denedim ekranı görmek mümkün değil.

• Helio işlemci için bu para verilmez p40 lite alın 3 liranız varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyenkişi

Helio işlemci için bu para verilmez p40 lite alın 3 liranız varsa

Hocam şuan mi max2 kullanıyorum ve ekran genişliği çok iyi.Yeni nesil teller dar ve uzun .Büyük ve en enlemesine geniş tel aradım Max 3 harici bulamadım max3 de çok eskidi.Reno2z ile bir iki sene idare edip büyük ekranlı tel alabilirim ileride geçiş telefonu olacak.

P40lite işlemci nedeniyle daha performanslı evet ama Google play yok bu yüzden düşünmedim bile.

M51 ve realmi 7pro ,s10plus arasında bunu tercih ettim

3000tl dip fiyatı gördü.5-6kya çıkabilirdim bütçe olarak ama dar telefon kullanamıyorum.Mevcut telde sıkıntı çıkarmaya başladı bu yüzden aldım.

Şuan ki teller enine dar olduğu için fazla para vermek istemedim açıkçası.

Ekran parlaklığı düşük derken hanımda gm9pro var amoled onun kadar vardır heralde parlaklığı.

Şuan Max 2 yi ıps olmasına rağmen ev kullanımında orta parlaklıkda kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 9 Kasım 2020; 1:42:12 >

• M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    Dostum deyince insanlara emir vermiş olmadığını sanıyorsun herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: şubat

Kronik sorunu varmı hocam foto çekimi nasıl pil nasıl gidiyor donma kasma yapıyormu tel.

Alıntıları Göster

Pil uzun süre gidiyor. Hızlı şarj olması büyük avantaj. Fotoğraf çekimi zoom konusunda üzebiliyor onun dışında canlı renkler. Pop up kamera şimdiye kadar bana mısın demedi 6 ay oldu yani alalı. Kasma sorunu yok tavsiye ederim yani hoparlör filan çok iyi kulaklıkları da güzel Dolby sistem var 😊

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.