Şimdi Ara

3090 palit gaming pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir arkadasim 18 adet 3090 palit ile mining yaptigi zamanlardan kalma bir adet ekran kartini almayi dusunuyorum. uygun fiyatli verecek yaklasik 7 ay kadar kullanilmis. oncelik sorum sizce alinir mi?

ikinci sorum ise bu ekran karti ile nasil bir sistem kurulabilir. tavsiyelerini bekliyorum simdiden tesekkur ederim bilgili kisilere

• Merhaba, alınabilir termal bakımlarını yapar yada yaptırır kullanabilirsiniz. Benim arkadaşımda benzer şekilde 3080 ti aldı 4070 lerin 3/1 fiyatına, temizleyip termal macun ve padlerini değiştirdik 3 aydır sorunsuz kullanıyor. Dikkat etmeniz gereken husus kart daha önce hangi koşullar altında çalışmış eğer çok yüksek sıcaklıklarda kullanılmışsa ilerde belleklerde sorun olabiliir. Ama genelde hem elektrikten tasarruf etmek hemde çok fazla ses yapmaması için undervolt ederek düşük güç tüketimi ve düşük sıcaklıklarda mining yapıyorlardı. Yanına B650E li 7500-7600-7700 lü ddr5 sistem kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 19 Ekim 2023; 20:9:57 >
  • Bu e. kartı ile ryzen 7600/7500F veya 7700 lü sağlam bi sistem kurulur.

• Fiyatı cazip geliyorsa al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Güzel kart. Termal bakım yapıldıktan sonra suprim'x lere yakın performans verecektir.

Bunun dışında mining i hangi şartlar altında yaptığı da biraz önem arz ediyor.

15 bin civarı veya altına alıyorsanız iyi fiyattır.

İyi günler.

• özel klimalı bir odada yapılmış aslında hiç sıcaklık bile görmemiş. kartın durumunun iyi olduğundan eminim aslında sadece yanına neler koyulabilir onu bilmiyorum.

güzel gidebilecek bir sistem kurmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://pcpartpicker.com/list/Zx6RVW

tesekkur ederim biraz yabanci kaynaklari arastirip kendime bir sistem kurdum. sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.