Şimdi Ara

308 HD;İ mi - Focus Hb. TDCİ Mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 308 derim. iki aracıda kullanmadım ama ikisinde de yolculuk ettim. 308 göze daha çok hitap ediyo ve daha satın aldığınızda focusa göre daha fazla imaj satın almış oluyorsunuz. Tabi servis parça olaylarını bilemem ford sonuçta Tr üretimi, daha hesaplı olabilir bu konularda.
  • focusu oldum olası sevmedim bence 308 al
  • benim tavsiyem şu yönde olur. Olaki kararın 308 den yana olursa premıum paket için verecegin farka degmeyecegını soyleyebılırım. Onun yerıne comfort otomatık hdi versıyonu stıl paket artı elektronık paket ve park sensorlerı ıle 38.600 YTL ( pazarlıklı ) olarak alabilirsin. ( bu bizim aldıgımız fıyattır manuel ıcın otomatık fıyat farkını dusebılırsın ) Araban hemen hemen premıum paket gıbı olur gerıye kalan bır ıkı fark ıcın 3000 - 4000 ytl acıkcası hıc degmıyor, kaldıkı ılerde aracını satarkende bu fıyatı pek cıkarma sansın malesef olmuyor.

Butun bu bılgıler bır tanıdık vasıtasıyla akrabamıza 308 alırken satış muduru ıle yaptıgım konusmadan aklımda kalanlardır.

Ayrıca yukarıda yapılan degerlendırmelerınde gayet basarılı oldugu kanaatındeyım benım ozellıkle katıldıgım durum sudur ki:

308 ın dıreksıyonu daha tepkısız kalıyor buda alınan surus zevkını bana gore etkılıyor.

Saygılarımla,
  • kesinlikle 308 al
  • 308 kesinlikle
  •  308 HD;İ mi - Focus Hb. TDCİ Mi

tabikii beyaz 308 .bana göre daha şık duruyor.(araç kendi aracım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

estetik ve iç mekan kalitesi bakımından 308 daha iyi ama focusunda direksiyon sistemi ve yol tutuşu iyi

espli 308 focusu aratmaz...
  • ikisininde dizel motoru gürültülü...
    yalitimda 308 daha iyi
    yol tutusta espli 308 almazsan focus daha iyi.
    konforda focus daha iyi.
    donanimda 308 önde.
    bakim fiyatlarinda 308 daha ucuzdur.
    2. elde focus daha iyi
    308 daha yeni arac focus 2 yila değisir.
    malzeme kalitesi 308 daha iyi.

benim tercihim 308 olurdu
  • ikisi arasında tercih yapacaksan 308 derim ama ikisi de kasa olarak eski arabalar 308i yeni kasa görmediğim için söylüyorum 307inin birebir devamı ben olsam ikisini de almam beklerim yeni kasa a3 golf leon benzinli bir tsi alırım dizel ile benzin arasındaki gap azalıyor ne de olsa

• Geçen gün yengemin babası rahatsızlanmış, hastahaneye giderken benim arabamla gidelim dedi, otomobil Focus'tu ve hastaneye gidene kadar deli oldum araca! Ben böyle sürüşü keyifsiz araba kullanmadım desem yanlış olmaz sanıyorum.

308 kullanmadım hiç, ancak 2 gün önce araba fuarındaydım Mersin'de, orada inceleme ve direksiyon başına geçme fırsatım oldu, ben o fiyat aralığında bırakın Focus'u, fuardaki bütün otomobiller içerisinde en donanımlısı ve kalitelisi olduğunu gördüm 308'in...

307'den ve kronik sorularından dolayı bu seriye bir antipatim vardı eskiden ancak 308 ile beraber tamamen değişti bu bakışım.

İki araç arasında kesinlikle 308'i öneririm...

Bir de belki kullanıcıları karşı çıkacak, fakat Focus'un dizaynı bence 2009'u bırakın 2008 yılına bile yakışmıyor bir Ford'a göre...

• 308 Süper araç
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.