Şimdi Ara

307 için uygulamalar (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.350
Cevap
11
Favori
705.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çorumdan arkadaş 3007cc sini satınca ondan aldık gitti gidiyora koymuş alan olmamış telefonlaştık sağolsun bize verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur0898

invidiual şu cc hakkında biraz bilgi verirsen iyi olur servisemi taktırdın kaça maloldu vs...

bırak onu yaa.sallıyor.netten başkasının hazırladığı konuları koymuş.resimler ona ait değil.arabası da yok zaten...

ergin çıta alalım la.gazlasana beni...
  • kapı eşiği çıtası mı?
    bu hafta look de protiction paketli oluyor 307
    ondan sonraki hafta ya xenon ya da kapı eşiği

• bıyıklarla çıtaları boyatıcam desene olm.ne o ööle luk dö protekşın (nası okunuosa artık)

tmm
    eşiklerden vazgeçtim.sırasını değiştircelim.xenonu unutmuştum..

farların içini açıcak adam bul bana.bi xenon işine giriim hemen.sana yetişemediim zamanda arkadan röntgenini çekerim

he la eşik çıtası.ne .....se

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 19 Şubat 2008; 23:03:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

bıyıklarla çıtaları boyatıcam desene olm.ne o ööle luk dö protekşın (nası okunuosa artık)

tmm
    eşiklerden vazgeçtim.sırasını değiştircelim.xenonu unutmuştum..

farların içini açıcak adam bul bana.bi xenon işine giriim hemen.sana yetişemediim zamanda arkadan röntgenini çekerim

xenon için göztepe sanayide stopçu ibrahime gideceğiz
    faberge tavsiye etti.
    adam orjinal far içine de mercek koyabiliyor.
    ne istersen yapıyor.
    sen şimdi angel de koyarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: sesag

çorumdan arkadaş 3007cc sini satınca ondan aldık gitti gidiyora koymuş alan olmamış telefonlaştık sağolsun bize verdi

bana sat
  • ya kardeş bende bu rt3 ve orjinal proğram cd si var servisde dahil takamadılar bana yardımcı olurmusunuz bendeki cihaz 307cc 2005 model den çıkardık 2006 307sw araca takmak istiyoruz şebeke farkı varmış rt3 ün önceki takıldığı araç van sistem şimdi takmak istediğimiz can sistemmiş onun için şebeke uymuyomuş güya soket tam uyumlu ama rt3 e ceryan gelmiyor gelse on dakikada proğramını kendi yapıcak cihazı araca tanıtacağız ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim saygılar ben aydın sökede öğretmenim
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir demir

ya kardeş bende bu rt3 ve orjinal proğram cd si var servisde dahil takamadılar bana yardımcı olurmusunuz bendeki cihaz 307cc 2005 model den çıkardık 2006 307sw araca takmak istiyoruz şebeke farkı varmış rt3 ün önceki takıldığı araç van sistem şimdi takmak istediğimiz can sistemmiş onun için şebeke uymuyomuş güya soket tam uyumlu ama rt3 e ceryan gelmiyor gelse on dakikada proğramını kendi yapıcak cihazı araca tanıtacağız ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim saygılar ben aydın sökede öğretmenim

merhaba
    daha öncede dediğim gibi rt3 ü sökülen araç VAN CAN
    sizdeki ise FULL CAN

ama 2005 model de monochrome ekran yoktur.yani CT ekran derler.
    burda bir çelişki var.
    demekki sökülen araçta DT ekran vardı.
    Dt ya da CT ekran olmadan zaten cihazı çalıştıramazsınız.
    VAN CAN ile FULL CAN arasında versiyon farklılığı vardır.
    uyumsuz ise çalışmaz

bana rt3 ün referans kodunu verir misiniz?
    büyük ihtimal benim aracıma uyacak.
    belki almayı düşünebilirim.

• ekranı ct ile değiştirdik ekran tamam rt3 ün referans numarası neresinde bulunuyor selam çalıştıramazsam size satayım hemen pes etmek istemiyorum
  • demir demir
    evet peşini bırakmayın
    baktınız olmuyor aracıma uygunsa ben alırım.

Bu arada XT aracıma XS lerde bulunan Look de Protection paketini uygulattım.
    şu anda tampon bantlarım ve de kapı çıtalarım boyacıda.
    sanki çıplak geziyormuşum gibi oldu.
    yarın boyanmış olarak aracıma taktıracağım
  • kara bıyıkları söktürdüm.

307 için uygulamalar
  • rt3 van aracım can dönüştürücü bir aparat yoksa size satabilirim tabiiki sizin aracınıza uyuyorsa
  • quote:

rt3 van aracım can dönüştürücü bir aparat yoksa size satabilirim tabiiki sizin aracınıza uyuyorsa

benim aracım VAN CAN
    yani eski versiyon

sizin aracınız ise FULL CAN
    yani yeni versiyon

eğer size uymadıysa VAN CAN olması gerekir
    yinede üzerinde yazan referans kodunu bana söyler misiniz?
    bende bir araştırayım bu arada

mesela 6565.ZN yada buna benzer bir kodu olması gerekiyor.
    ayrıca kabloları var mı?
  • kablo yok size üzerindeki numaraları daha sonra tümüyle vereyim şimdi cihazı sökmek gerekiyor bunu servisten başkasına yaptıramam enterasan bir şey oldubu sitedeki gökyar ı buldum onda rt3 can denedi benim araçta çalıştı benim rt3 van mış onun araca taktık çalışmadı çünki onun araçta can rt3 üde can sordum ara dönüştürücü aparat olabilir ama abi ama senin için zor olacak ver bari başkası faydalansın dedi ben çaresiz kalırsam istemedende olsa satmaya karar verdiğim an gitti gidiyora koyar size haber veririm ama gökyarda rt3 gördüm hayran ke-aldım nefis birşey benim şanssızlığım slm
  • bende aracimi yeni aldim. peugeot 2006 307 1.6 dizel. sizce neler yapabilirim neler oneriyorsunuz ?
  • quote:

kablo yok size üzerindeki numaraları daha sonra tümüyle vereyim şimdi cihazı sökmek gerekiyor bunu servisten başkasına yaptıramam enterasan bir şey oldubu sitedeki gökyar ı buldum onda rt3 can denedi benim araçta çalıştı benim rt3 van mış onun araca taktık çalışmadı çünki onun araçta can rt3 üde can sordum ara dönüştürücü aparat olabilir ama abi ama senin için zor olacak ver bari başkası faydalansın dedi ben çaresiz kalırsam istemedende olsa satmaya karar verdiğim an gitti gidiyora koyar size haber veririm ama gökyarda rt3 gördüm hayran ke-aldım nefis birşey benim şanssızlığım slm

valla dediğim gibi ben alabilirim
    sen yinede bir bak piyasaya
  • beyefendi şimdi servisle en son konuştum olmaz diyor rt3 ü alıcaksanız ben aldığım gibi size vereyim orjinal yükleme cd si var başka birşeyi yoktu rt3 ün üzerindeki bilgileri aynen size aktarıyorum 23.04.05 imal tarihi rt3-n3-06 e2o2 2042 yanda cd490 64tc11n45 onun altında96590499xt şifresi 4789muş aldığım arkadaş söylemişti aldığım fiyatı biyorsunuz sanırım telefonum 05373680111 kablo yok onlar serviste mevcut mikrofon kablosu anten kablosu sizde referans numaraları vardı bize göndermiştiniz biz servisten bakmıştık var ve ucuz 70 ytl gibi slm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir demir -- 25 Şubat 2008; 12:27:00 >
  • quote:

beyefendi şimdi servisle en son konuştum olmaz diyor rt3 ü alıcaksanız ben aldığım gibi size vereyim orjinal yükleme cd si var başka birşeyi yoktu rt3 ün üzerindeki bilgileri aynen size aktarıyorum 23.04.05 imal tarihi rt3-n3-06 e2o2 2042 yanda cd490 64tc11n45 onun altında96590499xt şifresi 4789muş aldığım arkadaş söylemişti aldığım fiyatı biyorsunuz sanırım telefonum 05373680111 kablo yok onlar serviste mevcut mikrofon kablosu anten kablosu sizde referans numaraları vardı bize göndermiştiniz biz servisten bakmıştık var ve ucuz 70 ytl gibi slm

şu anda araştırıyorum
    uyumlumu?
    eğer uyumlu ise ilk etapta aracımda sadece radyo cd ve telefon özellikleri çalışır mı?
    ekranı daha sonra da alacağım.

sizin gittigidiyordan aldığınız fiyatı biliyorum.
    doğrudur.çünkü ben alacaktım.
    :)

pm den konuşalım istereniz

• beyfendi bakın siz araştırın benim gibi olmasın tabi çok severek istiyerek aldım sistem farkı nedeniyle olmadınasipse olur herzaman arayabilirsiniz saygılar
  • quote:

beyfendi bakın siz araştırın benim gibi olmasın tabi çok severek istiyerek aldım sistem farkı nedeniyle olmadınasipse olur herzaman arayabilirsiniz saygılar

araştırdım.
    ne yazıkki olmuyor

daha doğrusu cihaz uygun fakat ona uygun ekranda almam gerekecek.

düşündüğüm şuydu
    ilk önce rt3 ü alırım
    radyo d özelliğini kullanırım.
    yada telefonda ilave olabilir.

navigasyon ve de dvd özelliğini ise ekranı alınca kullanırım diye düşündüm .

fakat eski kasalarda RT3 e DT yada CT ekran şart.
    2005 ve öncesi 307 ler için RT3 le beraber muhakkak DT ekranda şart.
    yada araç yabancı plakalı idi.
    Çünkü eski kasalarda CT ekran Türkiyeye sunulmadı

yoksa bırakın radyo bilgilerini
    yol bilgisayarı bilgileri bile gelmiyormuş

bunu peugeot servisinden konusunda uzman bi arkadaşım söyledi.
    üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 26 Şubat 2008; 22:40:58 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.